Kan_Tangra написа:Мм не.
Важното е, че аз пиша от плажа, а ти от "дупката си"!
Също важно е, че аз умея да се задоволявам с по - малко и да съм щастлив.
А ти и бира за 100$ бутилката да пиеш си оставаш същия кисел човек.
Бтв, наблягам на паламуда, сафрида и попчетата. А те нито са имитация, нито китайски.
Но ... май гроздето е кисело!

Хахаха.
Да ти имам развлечението на плажа!
Важното е, че за теб и бълхътъ най-важното е яденето и пиенето и колко струват.
Усещаш ли ква е разликата - хората ядат и пият, за да живеят докато вие живеете, за да ядете и пиете. Опс ... щях да забравя - и да лежите и се пържите по цял ден на плажа. Не ден, два, три - а три седмици.
Прави ли ти впечатление някой друг да е отишъл някой на почивка или екскурзия и да се е хвалил само и единствено с ядене и пиене? Оставяме настрани дали е фалшива китайска цаца, вносна риба от Гърция, смрадливи попчета от Бургаския залив или сьомга от Западното Крайбрежие на Северна Америка или лобстер от Източното?
Хората пишат и показват снимки на природни забележителности, архитектура, цветя, животни не на кръчми и наредени като тюлени по плажа мазни тела.
Лошо нема пич - важното е ти да си щастлив, па ако ще и с китайска имитация на цаца и евтина бира.
Гледай само по погрешка да не попаднеш на Аркутино, Ропотамо, стария град на Несебър, Созопол или да се раздвижиш вечер извън даляна и да си развалиш кефа.
Впрочем в Калгари до 2 септември включително времето беше идеално за плаж - 27-28 градуса на сянка. Водата беше малко хладничка в Bow River, но аз пак си плувах по 5-6 мин. И е кристално чиста.Иначе за рафтинг беше върха..
И не само в Калгари. В Кананаскис също. В средата на Август ходих за 4 дни до Върнън на плаж. И пих бира, ама не помня колко струваше.
Сезона на сьомгата обаче приключи преди седмица - по евтина от калкана беше.