Покани за ВИЗИ
Re: Покани за ВИЗИ
Стандартния вариант, за който питате предполагам е тук на място в Отава, в БГ посолството си подавате документи за това, което ви е нужно - паспорт, ЛК или книжка, плащате си таксите, не знам в момента дали снимките ви ги правят на място или някъде навън се снимате.
След това чакате няколко месеца и си ги получавате или в посолството в Отава или в някоя т.нар. Посолска сбирка, ако сте в Монреал.
Мисля, че като такси за документите са по-високи от БГ, но не е фрапиращо.
Късмет и здраве!
След това чакате няколко месеца и си ги получавате или в посолството в Отава или в някоя т.нар. Посолска сбирка, ако сте в Монреал.
Мисля, че като такси за документите са по-високи от БГ, но не е фрапиращо.
Късмет и здраве!
-
- Обратна връзка:
Благодаря!
Ние решихме да ги сменим в България. Само още се чудим дали да запазим старите, които нямат визи, т.е. не са важни.
Ние решихме да ги сменим в България. Само още се чудим дали да запазим старите, които нямат визи, т.е. не са важни.
Всеки паспорт, който има отношение към процедурата за Канада може да е важен в един момент, когато подадете документи за канадски паспорт. Може и да не ви го поискат, но никой не знае. Да споделят тези, които скоро са подавали за канадски паспорти.
И ние решихме да си сменим паспортите в БГ. Както казва pumpy хората ще ни оставят старите и новите паспорти и е необходимо само една декларация да се попълне. На нас визите ни са на старите и се надявам да не ги перфорират.
Със сигурност след като ви дадат новите и искате да задържите старите ги перфорират. Поне на мен неперфориран паспорт не са ми оставяли. Или поне нямам спомен, но може процедурите да са се променили.
Ще ги перфорират, но това няма никакво отношение към визата - перфорира се втора страница и нищо повече....sahida написа:И ние решихме да си сменим паспортите в БГ. Както казва pumpy хората ще ни оставят старите и новите паспорти и е необходимо само една декларация да се попълне. На нас визите ни са на старите и се надявам да не ги перфорират.
При подаването на док. за смяна на паспортите разбрах, че трябва старите да се върнат в срок до 3 месеца след изчането им. Ако това не бъде направено ще ни наложат санкции от 20 до 150 лв. Това е просто информативно 

Нека налагатsahida написа:При подаването на док. за смяна на паспортите разбрах, че трябва старите да се върнат в срок до 3 месеца след изчането им. Ако това не бъде направено ще ни наложат санкции от 20 до 150 лв. Това е просто информативно

- Victualia
- Обратна връзка:
Здравейте,
имаме си покани за визи само 12 дни след направените медицински
Посочили са ни линк на канадския визов център в София като една от опциите, които можем да изберем, за да им изпратим паспортите си.
имаме си покани за визи само 12 дни след направените медицински

Посочили са ни линк на канадския визов център в София като една от опциите, които можем да изберем, за да им изпратим паспортите си.
DCS 25.10.2011
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
"Formal education will make you a living, self-education will make you a fortune...
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
"Formal education will make you a living, self-education will make you a fortune...
Имай предвид, че е към 100 и няколко лева с Еконт ти е към 40 лвVictualia написа:Здравейте,
имаме си покани за визи само 12 дни след направените медицински![]()
Честито!Victualia написа:Здравейте,
имаме си покани за визи само 12 дни след направените медицински![]()
И ние имаме покани долу-горе след толкова дни. Дори изпратихме паспортите вече!
DCS-Виена-23.05.2011г.
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
- Victualia
- Обратна връзка:
Здравейте,
може ли някой от получилите скоро покани за виза да ни препрати линк със спецификациите за снимките, понеже този, който са ни изпратили от посолството, е блокиран. Писахме им, но нямаме още резултат.
Разрових се доста, но попадам на силно различаващи се един от друг размери и не съм сигурна, че ще бъдат приети, ако импровизираме.
Благодаря!
може ли някой от получилите скоро покани за виза да ни препрати линк със спецификациите за снимките, понеже този, който са ни изпратили от посолството, е блокиран. Писахме им, но нямаме още резултат.
Разрових се доста, но попадам на силно различаващи се един от друг размери и не съм сигурна, че ще бъдат приети, ако импровизираме.
Благодаря!

DCS 25.10.2011
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
Визи 25.10.2013
Полет 25.08.2014
Аз мисля, че в гида за PR са точните изисквания.
Victualia, J&V много се радвам за вас, дано и на другите от нашата сесия така бързо им вървят документите. Ние още чакаме покани за медицински, но пък и си изпратихме докс до Сидни с малко забавяне.
Поздрави и успех,

Поздрави и успех,