Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Аз например чалга не слушам и никога не съм слушал (сигурно е имало изключения - да кажем от любопитство), но въпросът ми е: Откъде решихте, че именно тази песен е виновна за трагедията?
Може да звучи малко неетично, но защо трябва да търсим вината за собствените си грешки и неудачи някъде другаде?
Каквато и трагедия да се случи съм убеден, че ще се намери някаква песен, стихотворение или друга творба, която да описва подобен случай - според вас ако ги нямаше тези "творби" трагедии не би следвало да се случват ли?
Може да звучи малко неетично, но защо трябва да търсим вината за собствените си грешки и неудачи някъде другаде?
Каквато и трагедия да се случи съм убеден, че ще се намери някаква песен, стихотворение или друга творба, която да описва подобен случай - според вас ако ги нямаше тези "творби" трагедии не би следвало да се случват ли?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
чалгата е супер за простаците и когато съм пиян

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Трагедии се случват навсякъде!
Българското творчество обаче изобилства от завиден материал, който примесен с огромни количества алкохол води до горната трагедия. Предишен случай беше в малко населено място където 18 годишен се обеси от Любов след като в дискотеката се е въртяла 5 пъти конкретна чалга песен където се е пеело нещо друго подобно.
Не можем да обсъждаме хората, които не познаваме, но ако поразсъждаваме я сега да видим дали го водим Самоубийство или Убийство. Дамата е имала мъж и дете, подпалвача е бил любовника де факто. Та пак Убийство или Самоубийство?
Иначе за текста сте прав/а може пък да е на Слави: " Вземи ОГИН, Запали ме....направи ме пепел...."
Българското творчество обаче изобилства от завиден материал, който примесен с огромни количества алкохол води до горната трагедия. Предишен случай беше в малко населено място където 18 годишен се обеси от Любов след като в дискотеката се е въртяла 5 пъти конкретна чалга песен където се е пеело нещо друго подобно.
Не можем да обсъждаме хората, които не познаваме, но ако поразсъждаваме я сега да видим дали го водим Самоубийство или Убийство. Дамата е имала мъж и дете, подпалвача е бил любовника де факто. Та пак Убийство или Самоубийство?
Иначе за текста сте прав/а може пък да е на Слави: " Вземи ОГИН, Запали ме....направи ме пепел...."
- MrGeek
- Путлер Капут
Значи излиза, че винаги и по всяко време слушаш чалга, мухЪ?myhata II написа:чалгата е супер за простаците и когато съм пиян![]()

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
гац, бас ловя че всяка вечер дъниш чалга в чисто новото китайско кондо ! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
In vino veritas.myhata II написа:чалгата е супер за простаците и когато съм пиян![]()
Ти самата би ли се запалила (да не говорим да направиш подобно нещо и на друг човек) под въздействието на песен (пък било то и чалга)?Mielle написа:Трагедии се случват навсякъде!
Ако в друга песен се пее "Горя от любов" например и нея ли трябва да обвиним, че някой е направил някаква глупост?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Това е кратко описание на твоята скромна личност ли муха - Простак, който като се напие слуша чалга.myhata II написа:чалгата е супер за простаците и когато съм пиян![]()

Иначе всичко/и е/са супер/красиви, когато човек е пиян, като разбира се има изключения като онази варненска трошачка, по която си лапнал...

Жив е той, жив е.Ivan1007 написа:Кои сте тия дето сте засрамили умрял?joro написа:Засрамихме Тодор Живкое
http://www.economynews.bg/m/r_73015"
https://news.bg/politics/deputatite-slu ... ivkov.html"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Ми Кво се случва? Кво се случва!
Бият в България! Бият!
Съжалявам, но снимките на красивите ни природни забележителности не могат да запълнят сетивата ми с радост, защото красива природа има навсякъде.
Аз виждам Хаос, Безредие, Липса на структури, Липса на много други звена за да се чувствам добре в тази Държава!
Да преминем към пресните факти!
Певицата Рут Колева е бита от служителка на МВнР и то не коя да е !
"Певицата Рут Колева съобщи, че е била бита на наказателен паркинг в София от служителка на МВнР, известна с участието си в сериал. Тя отрича."
"Към момента няма официална позиция от страна на Министерството на външните работи. От ведомството коментираха пред bTV, че ще вземат отношение по случая, след като полицията се произнесе по случая."
http://smart.dir.bg/dnes/news/23764120/"
Бият в България! Бият!
Съжалявам, но снимките на красивите ни природни забележителности не могат да запълнят сетивата ми с радост, защото красива природа има навсякъде.
Аз виждам Хаос, Безредие, Липса на структури, Липса на много други звена за да се чувствам добре в тази Държава!
Да преминем към пресните факти!
Певицата Рут Колева е бита от служителка на МВнР и то не коя да е !
"Певицата Рут Колева съобщи, че е била бита на наказателен паркинг в София от служителка на МВнР, известна с участието си в сериал. Тя отрича."
"Към момента няма официална позиция от страна на Министерството на външните работи. От ведомството коментираха пред bTV, че ще вземат отношение по случая, след като полицията се произнесе по случая."
http://smart.dir.bg/dnes/news/23764120/"
Джовани,направо да не почваме да изброяваме или пък да почвам:
1. Потрошено заведение в Торонто след чалга купон с българско присъствие на някоя чалга звезда. Приключило с викане и на пожарната и дори статия в местният вестник.Снимките бяха красноречиви.
Толкова! Посоката на мисълта ми е пределно-ясна!
1. Потрошено заведение в Торонто след чалга купон с българско присъствие на някоя чалга звезда. Приключило с викане и на пожарната и дори статия в местният вестник.Снимките бяха красноречиви.
- ablood
- Обратна връзка:
Две патки се скарали и си разменили няколко ритника, скубане и драскане. Че това е ежедневие навсякъде по света. Стига поствала жълти скандали!Mielle написа:Ми Кво се случва? Кво се случва!
Бият в България! Бият!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Хаха
ей тук си в ужасна заблуда! Ужасна!

Че това е ежедневие навсякъде по света.
- ablood
- Обратна връзка:
Нима? Поправи ми, моля?
Къде отсъстват такива сбивания? Антарктида?
Къде отсъстват такива сбивания? Антарктида?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Това кога, къде, сериозно лиMielle написа:Джовани,направо да не почваме да изброяваме или пък да почвам:

Циганите - на Сатурн !