Да не би според теб ние - избралите социалната роля на мъж, да не умеем да преценим някого дали е въздух под налягане?

Аха, разбрах. Българите - мъжете са въздух под налягане и не стават дори за обикновени престъпници.Pyrelight написа:Не е биография, а елементарна случка, от която можем да си извадим 2 извода:Kpetrov написа: Извинявай Бистре, че не съм прочел детайлно биографията на някакви си криминалки за да задоволя нуждата ти да ги обсъждаме обстойно.
1) Журналистите ни са неграмотни. Пишат за неща, от които хал-хабер си нямат представа. В Калифорния, дето има нен'ам си колко мафии, баш българи ще държат бизнеса с марихуана, щото сме най-велики...![]()
No way!![]()
![]()
![]()
2) Двама наши кокошкари, които ги мързи да работят "умували", как да спечелят пари по незаконен начин (това го вярвам на 100%, затова дадох примера и го сравних с някои наши форумни герои).
Ама "умуването" го правили (за тяхно нещастие) на глас.![]()
Да, ама в Щатите в така наречените "ъндърграунд къмюнитис" има много внедрени агенти (истински, не като нашиот Бай Ганю дето прави черчевета) и един такъв взел, че ги чул. Даже им помогнал с пари. И шараните само това чакали да се оплетат в мрежата. За престъпно намерение в USA също се лежи. И затова не са виновни ни либерастите, ни черните, ни хомосексуалистите, ни Господ, а единствено и само нашите татуирани герои.![]()
Извод: Даже и кал да направиш на някого си трябва мисъл!
Ама откъде таквоз нещо у булгаристански галоши, които са супер силни на думи, ама на действие са нула, зиро, геврек?!
Ами преценявайте си! Понеже сте много добре с преценката се сещам веднага за повече отсвирени булгаристанци, отколкото жени от същата националност. Жените тук са по-оправни, факт! И за това не е виновна преценката ви, а самооценката.agent Ozo написа:Ти нали беше феминистка ма, Бистре. Защо сега го даваш такава сексистка, като приписваш някакви особени качества и умения само на единия пол?
Да не би според теб ние - избралите социалната роля на мъж, да не умеем да преценим някого дали е въздух под налягане?
Ахъм!agent Ozo написа:Излиза, че за Бистра умението да си намериш партньор в живота е по-важно от всяко друго умение. Направо се чувствам поласкан, в този смисъл.![]()
Супер!agent Ozo написа:Ами и тя да е избягала, все същата работа - заменил съм я с нещо ново и по-интересно за мен. Щото имам това важно и ценено от теб умение - да си намирам партньорка когато си поискам.
А мнението си казвам не за да му дреме на някого, а просто за да дам публичност на собствената си позиция. Кой както иска да я приема и оценява.
Трудно ще се случи това с биенето на шутове. Това все пак не е футбол.agent Ozo написа:Че то за коя двойка не може да се каже същото ма, Бистре?
Да не би да си мислиш, че ще намериш друг такъв идиот, ако Щеря ти бие шута!