Най-лесно се качват снимки ако админа си свърши работата и постави плугини за това. В случая можеш да ги качиш и като следваш стъпките от 2-та скрииншота.
ок ,ама на мен банк стейтмъните не са ми достояние на фейсбук и др. социални ала бала.
кажи как да сложа тук банк стейтмъните си за последните 3 месеци да речем като прикрия личните си данни за самоличност ,адрес,ном. на сметка за да натрия носа на Павката.
нямам ги на хартиен носител.всичко е на онлайн банкинг.знаеш как е в канада.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
ей тоя калпазанин мой градски го познавам от преди 30 години.не мога да кажа ,чè всичко в живота му е било наред в смисъл дали не е сгазвал лука според ;закона; това е друга бира
който има интерес да изтърпи това видео нека се опита да го изгледа.
той говори и мисли като мен и го изказва от мое име това което аз мисля
пумияр след пумияра.
Бог да спаси България ама с тия боклуци но уей щото тая територия България е населена в голямата си част от лумпени дето ги онождат с 200.
И като им го набият в осраните задници почват да реват като магарици за уй.
Аз лично загубих всякаква надежда и не заради тия идиоти дето се правят на оправители ,а заради простия матреал.
Тоя цървул взел да се обеснява ква била демокрацията в Щатите.
Абе бай уй поредния шматарок с едната гънка от фуражката имаш ли си хал хабер за Демокрацията в Америка.
ПФУ.Бити педераси слуги на кремъл.Педерунгели.
Pavel M написа: ↑Пон Сеп 12, 2022 8:22 pm
ок ,ама на мен банк стейтмъните не са ми достояние на фейсбук и др. социални ала бала.
кажи как да сложа тук банк стейтмъните си за последните 3 месеци да речем като прикрия личните си данни за самоличност ,адрес,ном. на сметка за да натрия носа на Павката.
нямам ги на хартиен носител.всичко е на онлайн банкинг.знаеш как е в канада.
Напъни се малко и помисли, напъването не е само за тоалетната!
Ако кажеш каква OS използваш, ще ти кажа какво допълнително да направиш за да прикриеш личните си данни.
Пфу индекса на човешкото развитие Киро Брейка и Чебурашка Аналгин дето му се прехласва.
Тоя цървул Брейка няма и един трудов ден дето да си е изкарал с труд освен с мушенгии парите.
И сеа аз трябва да вземам акъл от тоя измършевял гладен цървул.
Абе Аналгине ти си бил голям малоумник бе.Напълно си изпращял.
Аналгине с Киро сте си един дол свиркаджии,ако не свиркате курци нема леб.
Ти нали се имаш за по грамотен.От какъв акъл цитираш тоя изпаднал германец напоследък .Или и на теб акъла ти е толкова колкото на Киро Плашипутарника.
много хубаво.цената на бензина пада и ще пада.
още една основателна причина башибозука около баш хайдутина Баце да ви замрази ,ако не и да ви ги и смъкне заплатите и пенциите,щото видите ли искахте евтин бензин и сега не ставайте нахални да искате по големи заплати и пенции.
не знам защо българския народ най много се вълнува от цената на бензина и дизела,ще кажеш ,че тоя продукт е структороопределящ за благосъстоянието му и пропуска всичко друго останало .
Йоро роби сте бе пич.Аз тук даже и не знам каква е цената на бензина и не ме интерисува.Отивам зареждам плащам.
Обаче когато цените на всичко започнаха да скачат тук преди година отидох при началника и му казах началник вдигай заплатата с поне едни 1000-1500 долара на месец защото живота поскъпва ,а аз нямам намерение да се потя за без пари.
И не само аз го казах ,а и мн. други като мен и сега инфлация има само за баламурницие роби в България дето са си дали гъза на разни Бацета да ги онождат без вазлин и после риват като дърти магарици навместо да се вземат в ръце и да изрият кочината в която живеят.
Pavel M написа: ↑Съб Сеп 24, 2022 5:13 pm
много хубаво.цената на бензина пада и ще пада.
още една основателна причина башибозука около баш хайдутина Баце да ви замрази ,ако не и да ви ги и смъкне заплатите и пенциите,щото видите ли искахте евтин бензин и сега не ставайте нахални да искате по големи заплати и пенции.
не знам защо българския народ най много се вълнува от цената на бензина и дизела,ще кажеш ,че тоя продукт е структороопределящ за благосъстоянието му и пропуска всичко друго останало .
Йоро роби сте бе пич.Аз тук даже и не знам каква е цената на бензина и не ме интерисува.Отивам зареждам плащам.
Обаче когато цените на всичко започнаха да скачат тук преди година отидох при началника и му казах началник вдигай заплатата с поне едни 1000-1500 долара на месец защото живота поскъпва ,а аз нямам намерение да се потя за без пари.
И не само аз го казах ,а и мн. други като мен и сега инфлация има само за баламурницие роби в България дето са си дали гъза на разни Бацета да ги онождат без вазлин и после риват като дърти магарици навместо да се вземат в ръце и да изрият кочината в която живеят.
А шефа ти знае ли, че си ходил при него да искаш да ти вдигне заплатата?
Роби са такива като теб, отишли да бачкат в чужди държави и да си дават половината заплати за наеми в някакви дупки. И да си мислят, че са много добре, щото не знаят какво се е случило в България през последните 20 години.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Жоре, ама той Батката си беше в Булгаристан. В Канада се върна последните 2 години. Как така не знае?
Преди това ни агитираше да се връщаме на Слънчака, да печем попчета на тенекия.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Shoshana написа: ↑Съб Сеп 24, 2022 10:11 pm
Жоре, ама той Батката си беше в Булгаристан. В Канада се върна последните 2 години. Как така не знае?
Преди това ни агитираше да се връщаме на Слънчака, да печем попчета на тенекия.
Хората често свързват собствените си неуспехи с управляващите, които все са им виновни, че заплатите им малки, а акъла им хич. Това си е нормално за хора, родени и израснали при Соца.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп