Мерси Ванко,ivandaman написа:NightMartini ..
Изглеждаш свестен човек, но предполагам осъзнаваш, че хората сме различни и не всеки допада на всеки и не винаги споделяме едни и същи възгледи..
Според психолозите има 4 различни "personality types" а според разни други научни и професионални среди са 5, 8, 9. От корпоративна гледна точка са дори 16..
Thinks about it... На теория е възможно да работиш с 16 човека и с нито един да не си допадате ..![]()
![]()
Така че не всеки ще те разбере или ще бъде съпричастен към ситуацията ти.. Едни напълно ще те разберат .. за други ще си тотален лузър, някои ще са безразлични и т.н.
За мен лично нещата опират до ценности и донякъде духовност. За едни е важно едно (например материалното и консуматорството) за други духовното, Определена група хора пък търсят приключения или пък интелектуално стимулиране.
Така че различни хора търсят различни неща защото имат различни нужди.. и често една група не може да разбере другата и я обявява за "лузъри". Обратното също е вярно..
Точно заради това аз не вярвам в мантри че всички сме еднакви, равни, и че всеки трябва да толерира останалите и темп подобни небивалици.. Мен например в Канада точно това ми бърка в мозъка..
Аз вярвам във "Freedom of Association" and "Freedom of disassociation" ..
Всеки луд с номера си както се казва.
For what is worth: За мен ти си пич..
Напълно съм съгласен. Майка ми ме възпита така - с музика, поезия, книги, театър, отношения към храната.
Преди време си спомняm, че бях казал на едно момче докато все още е в България да подари хубав букет на жена си за 8ми март / защото пак според мен тук в Монреал не правят хубави букети / и той пак така реагира остро и ми скочи, ама гледам откакто сa тук жена му въздиша все по Родопите.
И да всеки луд с номера си. Моят е да обръщам внимание на сърцето и душата си.