pumpy написа:
Да те светна как се купуват самолетни билети за да можеш и ти да направиш "правилния избор" ?
Даже мога да ти организирам някой да ти пренаеме временно жилището, но има и котка, да не се стряскаш

??? кво е това супер неадекватно включване ? стига си пил ,лягай си
деца имаш жена предполагам,вземи им обърни внимание вместо да клечиш 24/7 в форума и да цвъкаш глупости
тая твойта жена ласки не иска ли ?
miteto написа:
За личното опитване, не е като да не си ходим до БГ и да опитваме

Последния път, от 5 различни марки луканки и луканкови салами, 4 за нищо не ставаха. Мазнини на макс, жили - отврат...
мите ,от Гърция и Турция има хубави био домати по това време.Отделно ,и от БГ се вадят месец по късно от оранжерии.
За разлика от американските химии който пътуват сигурно 2-3к км за да стигнат до теб и са брани може би преди месец,ама не им личи
За двете àнти от била за 20лв няма как да стане,но същото важи с още по-голяма сила и в КА.
Храната в Ка беше евтина преди 5г,сега е по-скъпа и от БГ.Понеже много обичат някой хора примери ,месото е 12$-15$ в Ка и то залежало на промоция ,3-4 годишно ,бъкано с хормона на растежа и половината менделеева таблица.
В БГ, ходих директно във локални фирмени магазини на месопредприятия и ми даваха пресни пържоли на 8/9 лв .кг. Пресни био пържоли.Такива пържоли в Ка няма да видиш никога.Сирене в КА 12-15$ ,каччственото сиренее в БГ 15лв
Ми бирата

1.60лв ,2 литра бутилка Каменица

срещу канадската пикня и то 50 пъти по скъпа.
Пилетата в Ка ми бяха 3,4$ преди много години,сега са 10-15$ и то пак химии.
И още и още ... и нека някой дребни душички не ми се хващат сега за 50 цената неточности
Ми преди десет дена в БГ беше 20 градуса тука беше -20 с вятър .40 градуса амплитуда.Къде отиваш може би