Може ли такава простащина (Сране)
- optics
- Модератор
Re: Може ли такава простащина (пране)
еми може някой да си прай сьомга на (бяла) "керемида"

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Kan_Tangra
Тук в Канада, дори и в Квебек, хартиите не се крадат и винаги има. Навремето в бг си ходехме и с по едно пакетче кърпички. Случаи всякакви ...optics написа:Джоя, тая ръка да не е била на някой имигрант![]()
Снимах миналата седмица един канадски обществен кенеф. Долнопробен, в парк, в малък зачукан град.
Въпреки всичко, седалката е здрава и чиста (поне на снимката, отблизо не съм гледал) и хартиите не са откраднати
Няма и никакви надписи (вероятно се замазват редовно)

Бтв и при нас, където съм гледал, обществените тоалетни из паркове са редовно поддържани. А и не само тоалетните.
Тревата, алеите, баскетболните игрища и тн. Мрежичките на кошовете непрекъснато ги подменят, настилката я правят наново на всеки 1-2-3 години.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Не мога да намеря снимките на въпросното заведение, иначе беше наистина интересно, като изобретение.Kan_Tangra написа:Тук в Канада, дори и в Квебек, хартиите не се крадат и винаги има. Навремето в бг си ходехме и с по едно пакетче кърпички. Случаи всякакви ...optics написа:Джоя, тая ръка да не е била на някой имигрант![]()
Снимах миналата седмица един канадски обществен кенеф. Долнопробен, в парк, в малък зачукан град.
Въпреки всичко, седалката е здрава и чиста (поне на снимката, отблизо не съм гледал) и хартиите не са откраднати
Няма и никакви надписи (вероятно се замазват редовно)![]()
![]()
Бтв и при нас, където съм гледал, обществените тоалетни из паркове са редовно поддържани. А и не само тоалетните.
Тревата, алеите, баскетболните игрища и тн. Мрежичките на кошовете непрекъснато ги подменят, настилката я правят наново на всеки 1-2-3 години.
И аз съм приятно впечатлена от общинските тоалетни тук. Дори от тези в парка. Винаги някой чисти и слага хартия. Абсолютно съм съгласна, в Бг, даже в офиса сме имали периоди да липсват хартия и кърпи, или сапун. Тук винаги даже на най-изпадналите места основните консумативи са заредени.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
- optics
- Модератор
Хе, аз в България за толко години никога не помня да сме имали хартия в служебните тоалетни.
Всеки си къташе в бюрото.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Споделям възмущението ти. В Арканзас за това ще го опукат при неизбежна самоотбрана.
Следващия път му налей в машината докато върти половин литър белина та да му станат всички дрехи бледо резедави и рехаво тъкани.
И гледай двоен кеф, не само ще почне да се учи на уважение към чуждата собственост, ами веднага ще го познаеш по бархетените, бледи дрешки като го скиваш във входа.
Следващия път му налей в машината докато върти половин литър белина та да му станат всички дрехи бледо резедави и рехаво тъкани.
И гледай двоен кеф, не само ще почне да се учи на уважение към чуждата собственост, ами веднага ще го познаеш по бархетените, бледи дрешки като го скиваш във входа.
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
- ablood
- Обратна връзка:
Нали?
Ще го научиш на уважение, а?

Ще го научиш на уважение, а?

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Епа в България се пие и се плюска, къде ще му излезе края?optics написа:Хе, аз в България за толко години никога не помня да сме имали хартия в служебните тоалетни.
Просто много сте акали и това е. Кажи си го!

- optics
- Модератор
Напротив. Ходехме само в крайна нужда 

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- optics
- Модератор
аз първо правя шестоъгълник, после сядам 

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Да, и от горната страна после можеш да я ползваш по назначение.. 

Embrace your climate change!
-
Страхотна тема
За пи**енето седнал и аз съм за. Никога не ми беше идвало на ум но като ходих в Шонбрун се вижда тоалетната на австрийския император и тя е само за седене дървена. После се замислих че има логика защото няма как да действа прав да му пръска по лъскавите ботуши. Почнах да пробвам и голяма далавера се оказа. По-хигиниечно е и не пръска навсякъде и отделно си си по-спокоен че не трябва да се целиш. Едно на ръка че жена ти не е длъжна да ти чисти съкровищата. Пък и ти да си ги чистиш пак е гадно. Ама говорим за домашни тоалетни. Иначе май няма много гнусливи мъже от тея които са били в казарма. Някви там влакове и хотели всико е ток и жица. Мен в казармата веднъж не ме е заболял корем или да съм имал обрив за година и половина а си беше мизерия с по 1час вода на ден 

Да емигрираш е лесно.Но за да си свалиш цървулите и пояса с мускалите са необходими десетилетия
- optics
- Модератор
Аз в казармата веднъж хванах нещо, благодарение на което сереш консистенция която прилича на съсирена кръв само че е тъмнозелена. Едно на ръка че се чувстваш зле. Мисля, че едни комари ми го лепнаха.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
WOW!optics написа:...
Too much information!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
еми..темата е интимна 

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
optics написа:аз първо правя шестоъгълник, после сядам
Това добре, ама си забравил да пуснеш доволно количество тоалетна хартия в/у водата, за да избегнеш евентуално splash-ване - типичен проблем на американските тоалетни, с много вода в чинията. Друг номер да избегнеш оплискване на задника си с водата от чинията е да "таймваш" флашването и излизането на акото.
+ никога не флашвай с ръка - ритай с крак, така или иначе оня преди теб е направил същото. Отвий внимателно, пипайки отстрани ролката с тоалетна хартия и изхвърли няколко сантиметра от хартията, преди да я ползваш.
Ба си темата

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА