Другаря си пада глупак не сепаратист.Странджата написа:Другаря май и сепаратист си пада!Дискусия с бетонена глава се отказах да водя когато се изгаври с хилядите заболели и починали вследствие на престъпнто мълчание за Чернобил,червен демагог!А ,сепаратизма ще успее,когато се присади ален мак на канадски клен или по нашенски-като цъфнат налъмите!budtel написа:Това, че няма дискусия по поставените от мен проблеми означава, че съм прав.
Защо не емигрирах в Русия. Много просто - емигрирах в Квебек. А Квебек не е САЩ, както вече висах някъде. Тук се говори френски и франкофонията се утвърждава все по-силно.
Да признавам - поддържам нациналната идея. Но нацоналната идея не е расизъм, не нацизъм или фашизъм. Нацоналната идея не е Атака, не е Русия.
А тези които вярват в глобализма и неолиберализма просто са се заблудили много (тук имам предвид и ablood с неговите гейове).
Според мен ти си най-заблуденият щом още продължаваш да пишеш на форум, където почти никой не споделя пролетарските ти идеи.budtel написа:А тези които вярват в глобализма и неолиберализма просто са се заблудили много (тук имам предвид и ablood с неговите гейове).
И ти какво ще спечелиш от това?budtel написа:Спред мен нещата много скоро ще започнат да се променят. И тогава ще се разбере кой е заблуден.
Дааа от 1991 ги чаках до 2009 да се променят, и разбрах кой е заблуденbudtel написа:Спред мен нещата много скоро ще започнат да се променят. И тогава ще се разбере кой е заблуден.
В продължение на 45 години комунистическата пропагадна убеждаваше първо родителите ни, после и нас самите че мръсният гаден загнил капитализъм всеки момент ще се разпадне. Какво стана накрая - съветският блок взе че се срина.budtel написа:Спред мен нещата много скоро ще започнат да се променят. И тогава ще се разбере кой е заблуден.
Супер въпрос. Пич ако в Русия дигнат средната заплата до 80% от нивото в Канада, емигрирвам при братушките и рускините преди да си казал "гък". Но млъкни сърце.mufc написа:budtel,
защо не емигрира в Русия?
Комунизьм трябва да се третира като нацизьм и тероризьм(под всяка форма).vaniliq написа:Капиталистическите другари забравят за така широко рекламираната от тях свобода на словото. Скъпи другари откога различното мнение го третирате по този начин. Свобода на идеите, уважение към различните мнения, религии и идеологии. Д-рят Будител макар и неук комуняга би следвало да се ползва със същата свобода и търпимост при изразяване на становището си както и останалите полит..
Аве и аз да ти кажа така си мислех и ето оказах се прав. Дръж си обаче очите на четири. Мръсниците са се инфилтрирали в обществото навсякъде. Дори в Канада, дори тук в тоя very форум те са свили гнезно. И съзнавайки извратената си природа, разпространяват лозунги. Дори наглостта им стига дотам, че си позволяват да поставят под въпрос постулатите на НАУЧНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ, използвайки разни селски методи като това да заместват формално комунизъм с капитализъм, опитвайки се да сложат знак на равенство между две тъй различни идеологии. Дори стигат дотам да че насаждат перверзни мнения за погрешност на тези две отживели(според тях) идеологии и подтикват хората да погледнат към миналото и бъдещото без оковите на идеологии измеслени в края на 19 век от двама евреи.Mr.D написа:Комунизьм трябва да се третира като нацизьм и тероризьм(под всяка форма).vaniliq написа:Капиталистическите другари забравят за така широко рекламираната от тях свобода на словото. Скъпи другари откога различното мнение го третирате по този начин. Свобода на идеите, уважение към различните мнения, религии и идеологии. Д-рят Будител макар и неук комуняга би следвало да се ползва със същата свобода и търпимост при изразяване на становището си както и останалите полит..
За тях свободата на словото не важи.
Дам, аз обаче съм си харесал Украина като страна но за да не ми омръзнат искам да ги редувам с Виетнам, което ми напомни, да се похваля, че освен Япония и Тайланд сега уикенда заминавам пак в любимата ми Азия на командировки - Тайван и Виетнам......ще видя как е Сайгон(как е сегашното име Хо Ши Мин май беше) и дали става за живот(дали има много жени).......vaniliq написа:Супер въпрос. Пич ако в Русия дигнат средната заплата до 80% от нивото в Канада, емигрирвам при братушките и рускините преди да си казал "гък". Но млъкни сърце.mufc написа:budtel,
защо не емигрира в Русия?