Не скачай прекалено високо щото още не знаеш живота ква гадна гейша е по някога и до кви избори може да те докара ...silva_na написа:Не, не ме кефи, щот ценностната ми система е друга... и никви социални системи няма да я променят.. пази боже да опра до вариантите, които даваш...
Да Ви питам и Вас същото
Бе животът всичко може да поднесе, прав си. Ама една бременност на сама жена в Канада такъв проблем ли ти се видя чак?!?Marginal39 написа:Не скачай прекалено високо щото още не знаеш живота ква гадна гейша е по някога и до кви избори може да те докара ...silva_na написа:Не, не ме кефи, щот ценностната ми система е друга... и никви социални системи няма да я променят.. пази боже да опра до вариантите, които даваш...
На когото е дадено много, той ще си вземе повече сам.
Няма безплатен обяд или неща от въздуха.. накрая пак си си платил цената (нерви, достойнство и т.н.)Marginal39 написа:Не е никакъв пролем.
Просто като имаш удобен случай да ядеш от въздуха, що да не го направиш ???
Щото иначе може да те впрегнат и тебе като раята и да гърбиш за жълти стинки цял живот.
Има ги много такива, повярвай ми ...
- Kan_Tangra
тая тема взе да става уникална.
Чудя се що така авторката все влиза от обществени компютри. Дали щото си няма, или щото не иска да и засекат ИП-то.
Като гледам колко наивно е всичко, ми прилича на една опашата лъжа. Пуска се периодично по една муха (мнение), и после следват 10 страници гуша за гуша скандали.
Хартиените патриоти пак блеснаха; драги ми дон кихотовци, пред вас не великани, ами и мелници няма; биете се срещу въздуха. Готови сте вече да се изколите взаимно, само за да се изкарате кой е по-по-най.
Чудя се що така авторката все влиза от обществени компютри. Дали щото си няма, или щото не иска да и засекат ИП-то.
Като гледам колко наивно е всичко, ми прилича на една опашата лъжа. Пуска се периодично по една муха (мнение), и после следват 10 страници гуша за гуша скандали.
Хартиените патриоти пак блеснаха; драги ми дон кихотовци, пред вас не великани, ами и мелници няма; биете се срещу въздуха. Готови сте вече да се изколите взаимно, само за да се изкарате кой е по-по-най.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Ами да се заключи темата, щото то отговор на зададения въпрос тук бе даден многократно. Останалите изписани страници обаче няма как да спрем - всяка една тема във форума може да "се похвали" с такива. Та ако не е тук, то ще е в друга тема...Kan_Tangra написа:тая тема взе да става уникална.
седнах и добросъвестно прочетох горенаписаното и мога по същество да кажа следното:
1. аз съм мъж и мога само да си представям, какво им се върти на другите из главата като са бременни;
2. в малко неща съм абсолютно сигурен и едно от тях е че е много важно психо-физическкото състояние на майката по време на бременноста, както за нея, така и за плода;
3. У един мъж има място за майка му и друго място за жена му, а и не малко място остава и не може да се поставя въпроса "или ти или мама".Щото ся кат се роди едно канадче и майка му го изгледа и тамън стане за гордост и радост и прелети някоя птичка и го грабне.
4. по повод изказаните мнения:
- има много нещастни хора и аз съм наясно, че не мога да помогна на всички, което обаче не ми е пречело никога на съня.Щото ако аз се спусна да помагам на всички, моите близки ще почнат да пишат по форуми и да търсят съвети от там. Иначе мнение във форум - може.В много отношения е по-лесно да пратиш един чек и да забравиш, отколкото да водиш разговор по телефона.
- независимо дали темата е балон или не е добре да се спазва в общи линии;
- разтърси ме много повече определението за мизерници на Ц200 - такива които не са съгласни с него, отколкото историята на пусналата темата;
- щях да предложа на Маргинала да каже ,че аз съм опънал кожухчето, ама той си има работа;
5. и накрая по темата
Глей ся daisy_32 аз съм се поканадчил дотам, че си мисля, че няма смисъл да се обаждаш и да съобщаваш и т.н. Спираш всекакви комуникации и почваш процедура за развод. Ако някой се интересува дали е баща ми да се обади на човека дето е преживял 10 години с него и да го пита поне как е.Най-смешното е ,ч е ако го направиш мъжа ти ще ти се обади, но тогава на теб, няма да ти пука.
Обаче има една опасност - да си помислиш , че всички мъже са така и да станеш ... феминистка.
6. похвално е че пише жената от библиотеки щото има маса други места.
1. аз съм мъж и мога само да си представям, какво им се върти на другите из главата като са бременни;
2. в малко неща съм абсолютно сигурен и едно от тях е че е много важно психо-физическкото състояние на майката по време на бременноста, както за нея, така и за плода;
3. У един мъж има място за майка му и друго място за жена му, а и не малко място остава и не може да се поставя въпроса "или ти или мама".Щото ся кат се роди едно канадче и майка му го изгледа и тамън стане за гордост и радост и прелети някоя птичка и го грабне.
4. по повод изказаните мнения:
- има много нещастни хора и аз съм наясно, че не мога да помогна на всички, което обаче не ми е пречело никога на съня.Щото ако аз се спусна да помагам на всички, моите близки ще почнат да пишат по форуми и да търсят съвети от там. Иначе мнение във форум - може.В много отношения е по-лесно да пратиш един чек и да забравиш, отколкото да водиш разговор по телефона.
- независимо дали темата е балон или не е добре да се спазва в общи линии;
- разтърси ме много повече определението за мизерници на Ц200 - такива които не са съгласни с него, отколкото историята на пусналата темата;
- щях да предложа на Маргинала да каже ,че аз съм опънал кожухчето, ама той си има работа;
5. и накрая по темата
Глей ся daisy_32 аз съм се поканадчил дотам, че си мисля, че няма смисъл да се обаждаш и да съобщаваш и т.н. Спираш всекакви комуникации и почваш процедура за развод. Ако някой се интересува дали е баща ми да се обади на човека дето е преживял 10 години с него и да го пита поне как е.Най-смешното е ,ч е ако го направиш мъжа ти ще ти се обади, но тогава на теб, няма да ти пука.
Обаче има една опасност - да си помислиш , че всички мъже са така и да станеш ... феминистка.
6. похвално е че пише жената от библиотеки щото има маса други места.
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Ами ти? Ти мислиш ли?myhata II написа: А бе вие като пишете мислете ли ?
Аз отгледах дъщеря си без съпруг, без компютър и то в България през най-големия ядец на шибаните купонни системи и без пампреси и Фносни каши и пак се справих. Имам тук позната също така самотна майка в Канада и трябва да ти кажа, че разликата е огромна от тва как аз отгледах дъщеря си и как тя... говоря от материална точка. Но не това е важното в случая , Дрозилче, спокойствието никoй не може да ти го купи с пари ... ако момичето иска спокойствие и сигурност; аз мисля, е тя е наравила най-добрия избор оставяйки тук. Съпрузи -дал Бог... ще си намери. Такъв кат нейния баламурник го имах и го изтърпях една година...У4удвам се, че тя го е траяла цели 10. :idea:
мен същоtroll написа: - разтърси ме много повече определението за мизерници на Ц200 - такива които не са съгласни с него, отколкото историята на пусналата темата;
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аз пък искам да добавя, че майката може би трябва да е по-решителна в определянето на отношението си към сегашния съпруг. Защото роди ли се бебето, той ще му бъде баща и ще се иска неговото съгласие за извеждането му от Канада или БГ примерно, което не би било много практично, ако родителите не са в добри отношения.