MrGeek написа:Ами ето, значи почваме вече да намираме допирни точки. Съгласен съм, че А4 не може да е представителен за лукса на Ауди, защото А6, А8, че и новото А5 го превъзхождат значително в това отношение, но там пък разликите с въпросния Крайслер стават убийствени. S модификациите задължително трябва да возят по-твърдо, след като са правени за яко разгонване. Но има и нещо друго, все пак не би трябвало мекото возене да е основен критерий за лукса. Иначе по този показател биха отпаднали редица уникални модели на Порше, Ферари, Мазерати и т.н. струващи цял вагон пари.pop написа:ами прочети си точно моя първи постинг - цената на А4 е много по-висока в Канада именно и заради митата - за сравнение в Щатите (където няма мита на европейските автомобили) А4 2.0 quattro tiptronic e $32K. А иначе не се паля, не съм на тия години вече...
А4 е добра кола особено в S4 варианта, карах такава 2000/2001-ва год в Щатите (служебна) и беше страхотна кола (бяхме я купили за около $35-36К тогава нова. След това й сложиха осмак и цената доста набъбна, но сега чужам че пак ще връщат турбо шестака...).
Само си спомням че смяната на агренажния ремък беше цяла философия (трябваше да се сменя цял модул) и ми резнаха главата в сервиза (нещо като $1500).
А и като дойдох до Монреал с нея за първи път разбрах колко твърдо вози, щото щяха да ми изпадат пломбите на Ville Marie и пресечките в центъра...
Айде Кримон изби рибата.
Айде какво толкова ми хвалите ауди я ми кажете нещо за лексус или акура ,това са количките имат си всичко удобни са и са пьргави
Ауди се слави само с едно, куатрото,ма то вече е стара технология,да не говорим за комфорта ,тесно и всичко ти набльскано вьтре като сардини в консервена кутия
За северна америка още един европейски боклук , и са ниски и лесно се трошат по ходовите части