Домакиня или не

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

krimon написа:а, това за запалените лайна на Батков и как си ги събирала, сама си се похвалила - в писмен вид :lol: :lol: :lol: Няма мърдане 8)

Аз бих се замислила сериозно над въпроса що за човек е мама кенга, ако знам само, че е работила в кланница, в кантората на Батков, КИНТЕКС и затвора :twisted: :rotfl: :rotfl:

Няма какво да ми обсъждаш брака, защото никога не си ме виждала, нито ме познаваш, нито познаваш мои приятели, които да ме коментират. Всичко е фантазия на болния ти мозък! Също така, абсолютно нездраво любопитство и грозно грачене по форуми. Като не можеш да изкараш някой аргумент и веднага почваш да злобееш просташки кой какъв и защо такъв е.

За твое нещастие, ходя и на работа, гледам си и децата - доста по-добре, отколкото можеш да си представиш.

Би ли дала цитата, без да преразказваш измислици, ако обичаш и без да вадиш нещата от контекста? Ставаше дума за първите ни работи в живота на 18-20 години, аз не се срамувам от никоя работа - винаги съм извличала полезното. И защото няма нищо тайно или срамно съм го и споделила. Интересно ми е да цитираш как съм събирала запалените лайна - е това е вече голяма работа. Докато съм бачкала на 20 години при Батков ти си се вряла във вмирисаните общежития на БАН, рупала си копърка и си събирала празни бутилки в края на месеца, за да видиш 5 лева на цяло.
И какво им гледаш на тинейджърите, които ги е срам да те показват на приятелчетата си? И се оправят сами?
Аз не си пиша измислени писма с разни измислени герои и още по-измислени истории.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

сори, провинцио, софиянка съм и съм живяла в собствен дом :P

Във всеки случай не бих се гордяла, че съм препредавала мръсни пари на адвоката на Майкъл Чорни, пък било и то на 20 годин :roll: :wink:
Последно промяна от krimon на Вто Мар 11, 2008 8:52 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ами обърках се, вече, то не са затвори , магазини, министерства. То не кримон, мама кенга била в министерството. Не мога да ви хвана края .:D
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Hullman

Мнение от Hullman »

п.с. преди малко излових ,че мъжът ми драскал из форума ,.ха-ха
Не е Ира а друг.
На Ира постинга беше с друг ник с 25 постинга преди малко.
Да не би да има и други все още не рехабилитирани?:)
Последно промяна от Anonymous на Вто Мар 11, 2008 8:54 pm, променено общо 1 път.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

То и аз вече не знам какво съм правила, нито знам коя съм - с толкова самоличности - важното е, че съм работила събирач на запалени лайна, е това мисля е ненадминато. Жалко , че каката не иска да го цитира. Колко хора могат да се похвалят с кланица и запалени лайна, а? :D :D
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

mama_kenga написа:Аз не си пиша измислени писма с разни измислени герои и още по-измислени истории.
мисля си, че точно това правиш 8)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Тепърва ще му трябва рехабилитация на него. :lol:
Хълмен, аз съм си. Просто писах от компа на мъжа и пуснах пост с неговия ник. Изтрих го и го пуснах пак от мое име.
Последно промяна от IRA на Вто Мар 11, 2008 8:56 pm, променено общо 1 път.

Радой Ралин
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

mama_kenga написа:Би ли дала цитата, без да преразказваш измислици, ако обичаш и без да вадиш нещата от контекста?
mama_kenga написа:За пръв път работих докато учех във френската във Варна. 2 дни ходихме в една кланица, (не сме колили животни, да не си помислите) и загръщахме с бели платнени чували едни трупове на животни, които минаваха на една релса, закачени на куки. 10 кинта на ден ехе - големи работи.
После работих към 2 седмици в едно барче на Орлов мост, на 20 метра от квартирата ми и беше купон, ама бях и в сесия и едва не ме скъсаха на един изпит, та прекратих. Иначе прилични бакшиши изкарвах - купих си едни дънки.
1989 - велики моменти - на гребена на революцията - СДС активистка - борех се с дървените силистренски комунисти - кауза пердута, както се сещате. Баща ми беше кандидат за народен представител, Дертлиев отсядаше редовно у нас, продавах вестник "Демокрация" и "Свободен народ", значки и т.н. Ходех на някакви обучения за активисти във Варна - много беше романтично - събрания, приемане на членове и т.н.
След няколко години бях координатор за следващите избори в софия и ми платиха едни направо сериозни суми за нищо и никакво бачкане - изгубихме пак изборите и си седнах вече на гъза и се отказах от партизанския живот.
После работих в кантората на адв.Батков - беше готино и страшничко. Веднъж бях сама в офиса и един дойде и донесе един куфар с пари. Трябваше да си тръгвам и в чудо се видях къде да ги скрия.В крайна сметка така ги скрих, че Батков на другия ден в ранни зори ме събуди да ме пита къде са - преровил целия офис и нищо.Там също получавах едни много хубави пари, които влагах предимно в костюми и кръчми.Сещам се и за една безумна случка по същото време - звъни се веднъж на вратата - отварям - никой, само една кафява книжна кесия, от която се стичаше пикня и да не казвам какво още имаше вътре - явно някакво послание е било. Батков беше бесен, извика веднага чистачката и я разпитваше дали не е видяла някого.
Веднъж работих 2 седмици в книжарницата на братовчед ми и бях половин заплата назад, защото дойде един да му уедрим едни пари и не знам какво стана , уж броихме парите, пък накрая се оказаха бая по-малко - ама то край Шератон освен мошеници, какво друго.
Иначе Пламен Панайотов ме викаше да пием кафета баш преди да се регистрира НДСВ, ама аз го намирах за скучен ( въпреки че беше добър човек тогава и ни пускаше на изпити).
Гордо мога да кажа, че първата сграда, която брат ми проектира, още като студент, я уредих чрез един мой клиент.Спомням си , че с парите изплатихме апартамента на нашите, че и пари останаха.
Ако се замисля, кой знае още колко неща ще си спомня, ама нека първнството за най-дълъг постинг да го държи Екимка. Че да не вземе да се превъзбуди и да не може да заспи, ако е втора в нещо. Very Happy

Оо извинете- пропуснах много важен икспириънс - работих при големия син на Станко Тодоров - нещо силно свързано с Кинтекс беше - това някъде 1990.Бях чистачка, а братовчед ми беше съдружник. И Еди Минасян работеше там, абе сега като се сетя - егати и бандитската работа. Някъде по това време братовчед ми осра някаква важна сделка с Ранк ксерокс и ни поизгониха съвместно. Братовчед ми тутакси си откри нова фирма и пак си бяха дружки с онези бандити и си въртяха бизнеса. сега си мисля, че може и да се е стреснал о тнещо и да си е отишъл доброволно, ама не съм го питала. Е тогава наистина имах много пари , влагах в дрехи - да ми се чуди човек на акъла - сещам се, че си купувах някакви скъпи часовници и обеци - почти една минимална заплата всеки.А какви боклуци бяха- не е истина,ама ние тогава нищо не бяхме виждали нищо не знаехме за нищо.И бяхме щастливи.
Бях и уж преводач на дипломи - преведох 3 дипломи на френски с голям зор и висене по библиотеките и трябваше да взема 30 лв, ама нещо хората се покриха и не ми платиха. Та ходих и ги издирих къде учат, срещнах се с директорката и й разказах всичко - ии..ми платиха, къде ще ходят. А хем беше през фирма - как така се получи - не знам.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ама вие двете защо винаги се заяждате една с друга.

Радой Ралин
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Така, сега прочете ли хубаво Батков кого е извикал да чисти лайната - и къде пише, че са били запалени? И къде пише, че съм била чистачка при Батков? Кукувица смотана!

Отивам да си гледам детето, че ме е гнус да се разправям с теб. Не заслужаваш и секунда от времето ми и повече няма да ти бъде отделяно.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

мда, истината не е красива и боли :P
Hullman

Мнение от Hullman »

Кримон пак преувеличила:)
Аз четох внимателно но не прочетох как Мама Кенга за горила лично ла**а.:)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ох, добре, ето ти продължение
mama_kenga написа:Не знам дали е бил професионалист, ама лайно със сигурност имаше в кесията. Пък и бях 2 курс и не бях виждала такива работи, камо ли да знам, че трябва да се палят. И никога повече не видях, де . Слава богу!
Аз друго се чудя - как са събрали този безценен "материал" и как са го сложили в кесията. :lol:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Е не, Кримон, ти ми скри шапката.
Това Мама Кенга кога го е писала?
Личи си кой следи внимателно форума, а ти май и записки си водиш, с букмаркс да намираш бързо подходящи цитати.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
c200

Мнение от c200 »

писала го е в друг форум като отговор на следната закачка:
ХХХ написа:...а между другото, всеки знае, че кафявата кесия пред вратата трябва да е подпалена, а не напикана :-) някой аматьор явно я е сложил :lol: :lol: :lol:
Хубаво е да се ровиш в лайната, неслучайно там krimon се казваше "цветенце". Малко я е яд че беше на трупчета там за малко, явно сега е в ремисия, т.е. амнистия, щом може да чете :)

П.С. Изтрих името от горния цитат, за да не забърквам без нужда и другия човек в насраната история
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Заключено