Първи впечатления от Торонто
-
Ами не се носят- таман от там се връщам. Модата в Б-я е тип поп- фолк - къдрички и паетки и наклепани каки. На всичко отгоре свестни обувки под 60 - 70 лева немогат да се намерят.aneda написа:Относно модата.
И макар да не съм вече в България съм убедена че по улиците вече на България се носят подобни дрехи.
А паркове в София не са останали - гледат да застроят всичко.
Ако беше ходила нямаше да ти е смешно че е по-красива от тукашните паркове.emiliana написа:anju написа:emiliana написа:anju написа:iv написа:
Не! Само ти си била там! Благодарение на подобни туристи скоро се разбра, че в Канада риба нямало, а ако питаш Бай Гиик също така няма и бира. Благодарение на теб вече се разбра, че и паркове нямало, а много даже се изцепиха, че всички ходиме тука парцаливи и неогладени, а мъжете пък не знаели как се връзва италиански възел
Сега аз искам да попитам: Да вдигнат ръка всички потресени от горната информация и да съобщят, кога се завръщат в БГ където подобни благини са в изобилие и първенюта в изгладени костюми и добре вързани връзки нямат друга работа и ей така си се разхождат из разкошни БГ паркове
И не съм казала че няма паркове и пр. така че не си измисляй и не пиши неща които някой не е казал
Например никoй не твърди че ВИЕ ходите неизгладени, а местните ходят така
anju написа:emiliana написа:anju написа:emiliana написа:anju написа:
Ако беше ходила нямаше да ти е смешно че е по-красива от тукашните паркове.
И не съм казала че няма паркове и пр. така че не си измисляй и не пиши неща които някой не е казал
Например никoй не твърди че ВИЕ ходите неизгладени, а местните ходят така

Що за заядливо създание си, и в High Park ходих, и в Eduardsс Garden Парк, и Niagara Park и Oakville Park (нали ти е ясно че до там не се ходи с автобус, макар че няма нищо лошо и с автобус да ходиш, не разбирам иронията ти като че ли ти се возиш на ролс роис). Та мисълта ми е че не са по-хубави от спомената вече Морска градина.emiliana написа:anju написа:emiliana написа:anju написа:[]
Нали ти казах, че само ти си ходила! А до тукашните паркове вероятно обхвата ти е дотам, докъдето стига автобуса и обратно при положение, че помниш как да се върнеш? А ако ти се чувстваш присадена аз се чувствам местна. Може би искаш да споделиш тука как например разпознаваш Местен от Двуместен?
Мисля че е съвсем ясно какво значи местен, каквото и да приказваш не си такава и няма да бъдеш.
Що за заядливо създание си, и в High Park ходих, и в Eduardsс Garden Парк, и Niagara Park и Oakville Park (нали ти е ясно че до там не се ходи с автобус, макар че няма нищо лошо и с автобус да ходиш, не разбирам иронията ти като че ли ти се возиш на ролс роис). Та мисълта ми е че не са по-хубави от спомената вече Морска градина.anju написа:emiliana написа:anju написа:emiliana написа:anju написа:[]
Нали ти казах, че само ти си ходила! А до тукашните паркове вероятно обхвата ти е дотам, докъдето стига автобуса и обратно при положение, че помниш как да се върнеш? А ако ти се чувстваш присадена аз се чувствам местна. Може би искаш да споделиш тука как например разпознаваш Местен от Двуместен?
Мисля че е съвсем ясно какво значи местен, каквото и да приказваш не си такава и няма да бъдеш.[/quote]

:)
Странно
:) аз никога не съм бил на рзходка извън нашата мила родина
,но много люде знаят,че климата при нас си е най-редовен и има сезони,а не мисля че има по хобави планини от нашите,гори и други.
Само дето не се пазят,не се подържат....ако някой някога на времето е правил нещо то днес обикновенно се руши или ако е постройка пребъдва в дискотека или някакъв клуб.
Чудя се защо се спори,все пак навсякъде си има хубави неща.
По-важното е да можем да им се наслаждаваме.........

Само дето не се пазят,не се подържат....ако някой някога на времето е правил нещо то днес обикновенно се руши или ако е постройка пребъдва в дискотека или някакъв клуб.
Чудя се защо се спори,все пак навсякъде си има хубави неща.
По-важното е да можем да им се наслаждаваме.........
Re: :)
ooo, да, да, като дойдете тука веднага ще оцените, че по-хубав от БГ климата няма. И че тука се радват на всеки хубав ден, докат в БГ сме го взели за даденост.Dparo u TaHq написа: ,но много люде знаят,че климата при нас си е най-редовен и има сезони,.......
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Ако си сложа ръка на сърцето климатът, и в по-голямата България, и в обитаемата част на Канада са неприятни, като изключим късната пролет и ранната есен. Канада е по-зле освен западния бряг. За когото климатът е най-важното, по-добре да погледне към Средиземноморието или Северна Калифорния.
В Калифорния не съм бил, та приказвам наизуст по информация от книгите и доверени приятели, както повечето хора които знаят как е "там", без да са били лично.
В Калифорния не съм бил, та приказвам наизуст по информация от книгите и доверени приятели, както повечето хора които знаят как е "там", без да са били лично.

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Айдееее, темата пак се отплесна.
А на тея дето твърдят че от българското по-убаво няма ще кажа следното:
вземете да се поразходите малко из канадата и по света, но си махнете капаците от очите преди това. И ако успеете да погледнете по-далече от носовете си ще видите че прекрасни кътчета има навсякъде. И за разлика от БГ, където всичко се бетонира и съсипва, хората тук гледат да го съхранят в естествения му вид за тия дето идват след нас.
А на тея дето твърдят че от българското по-убаво няма ще кажа следното:
вземете да се поразходите малко из канадата и по света, но си махнете капаците от очите преди това. И ако успеете да погледнете по-далече от носовете си ще видите че прекрасни кътчета има навсякъде. И за разлика от БГ, където всичко се бетонира и съсипва, хората тук гледат да го съхранят в естествения му вид за тия дето идват след нас.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто