заминаване?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
dr.oh.boli

Мнение от dr.oh.boli »

Естествено, че си я счупил щом пита, за съдбата си по форуми и няма с какво сам да реши прости задачки, значи или не е имало нищо или нещо е изтекло от там :D...та и където и да е какъв резултат се очаква :?:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Joana написа:...

Иначе тук всички българо-канадци са хванали "господ за шлифера" и не им остава нищо друго освен да се радват на величието си. ...
Иванке, не всички българи в Канада са като теб и Хълибой. Даже бих казал 99% от хората не са такива като вас (пускащи си сами осветлението и озвучаването) а просто си гледат живота. ;) :lol: :rotfl:
Mr.Gecko

Мнение от Mr.Gecko »

А кажете сега според вас това издънка ли е или американците наистина са тъпи копелета.Енио Мориконе излена снощи и без много да ги бръсне за нещо им благодари на италиански.Те миличките гледаха кат марсианци иглу, а Клин Истууд се опитваше да ги осветли по въпроса.Аз се кефих максимално на идиотските им физиономии които бяха направили. :shock:
Ако искаш приятел вземи си куче!
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Що?
Мене па тва ме кефи, дават ти да се изразяваш на какъвто език искаш.
:beer: :beer: :beer:
bateto

Мнение от bateto »

Гийк мен що ме пропускаш. :D
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Тва българи да си гледат живота ми звучи малко като научно фантастичен роман.
Повечето предпочитат да гледат живота на другите.
Канада за тва е супер за разлика от други държави като Германия например кадето ако почнеш да разказваш живота на някого ще гледат като извън земно.
:beer: :beer: :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Marginal39 написа:Не е лошо описанието ти ма се пак не трябва да се обобщава. Тука сички са феминистки.
Каза анти-феминиста необобщавайки, а глобализирайки :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Marginal39 написа:Тва българи да си гледат живота ми звучи малко като научно фантастичен роман.
Повечето предпочитат да гледат живота на другите.
И това е бисер! Добро попадение :wink:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:Гийк мен що ме пропускаш. :D
Батка, как мога да те пропусна точно теб? :lol: :rotfl:
bateto

Мнение от bateto »

мерси :D
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Що бе, Гийк?! Какво да правя като все ме влече към ония 5 %... :wink: Апропо, ти как влезе в тия 5 %? :wink: Кажи, че и аз да започна да си гледам живота. :wink: :D :D

А без да пускаш осветлението и озвучаването, и без да играеш шах :wink: , най-много да стигнеш до моста Жак Картие. :wink:

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Joana написа:Що бе, Гийк?! Какво да правя като все ме влече към ония 5 %... :wink: Апропо, ти как влезе в тия 5 %? :wink: Кажи, че и аз да започна да си гледам живота. :wink: :D :D

А без да пускаш осветлението и озвучаването, и без да играеш шах :wink: , най-много да стигнеш до моста Жак Картие. :wink:

Joana
Нещо пак се обърка, ама няма нищо, вече сме ти свикнали. Моста Жак Картие ми е тотално безразличен и твърде далеч от настоящата ми действителност. ;) :lol: :rotfl:
bateto

Мнение от bateto »

...да кибича по цял ден и цяла нощ във форума :D :D :D :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:...да кибича по цял ден и цяла нощ във форума :D :D :D :D
Батка, подобно усърдие се награждава. ;) :lol: :rotfl:
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

ivanke, 4edo, savzemi se!!!! to prostotiata po horata, ama, ti, v jelanieto si da blesne6.....s evtini manista po rokleto, s citati ottuk-ottam, dali si misli6, 4e niakoi ti se vrazva? :shock:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Мама му стара, пак се намери некой да оака темата! Кво толкова ви пречеше, че комуникираме човешки, та веднага пак се емнахте да плюете по тоз или онзи!
Ако имате нещо против Иванка или който и да е - пишете си другаде! Тук темата не е за това!
Развалихте ми кефа за писане - май пак ще си взема дълъг отпуск...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Публикувай отговор