interview
interview
iskam da vi pitam koi ot nai-kasno izpratilite dokumenti e polu4il data za interview.niakade 4etoh 4e hora,pratili na 15 oktomvri imat data. a niakoi pratil noemvri,koito ve4e da e s pokana ima li?
Знам че ще бъде преместено в "Малки обяви" , но търся специалистка по поправяне на пощенски кутии, ако може жена, около 23годишна, руса , материално осигурена,спортна натура, разкрепостена.Ако носи писмо от Виена с точна дата за интервю-ще се счита за предимство.Гарантирана конфиденциалност.
За яки заварки на пантите на нашата пощенска кутия и поправка на ключалката....ключа от мен.
ключалката от нея...
За яки заварки на пантите на нашата пощенска кутия и поправка на ключалката....ключа от мен.

...мразя мастика без айрян...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
totev, ти да не би да искаш да провериш модераторските ми умения, м?
Няма никъде да местя постинга ти, а ще го "преведа" на по-разбираем език за останалите.
С две думи - и Тотеви чакат покана за интервю след изпратени документи през ноември.
totev, ако греша, можеш да ме коригираш.

Няма никъде да местя постинга ти, а ще го "преведа" на по-разбираем език за останалите.

С две думи - и Тотеви чакат покана за интервю след изпратени документи през ноември.
totev, ако греша, можеш да ме коригираш.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Petko100, да не би да имаш някаква грешка? В постинга си от 13.11.2004г, който се казва "Много сте готини всички" пишеш, че чакаш дата за интервю. В такъв случай как си пуснал документите на 20.11.2004, а на 13.11. чакаш дата? Не ни шашкай бе човек. Доколкото ми е известно от разглеждането на форума най-късно пуснал документи и получил дата е Ilian79 - от началото на ноември. Поне от тези, които пишат тук.
Предполагам, че няма нужда от притеснения - ние пуснахме документите на 26.11.2004, получихме потвърждение, че са ги получили във Виена на 02.12.2004.
А колкото до Ilian79, мисля че ги изпратиха на 26.10.2004.
И ние чакаме ... и нашата пощенска кутия е вече почти разглобена от постоянни проверки и ... все още нищо. Хайде най-сетне да започват да пристигат тези покани, че вече не издържаме!
Успех на всички!
А колкото до Ilian79, мисля че ги изпратиха на 26.10.2004.
И ние чакаме ... и нашата пощенска кутия е вече почти разглобена от постоянни проверки и ... все още нищо. Хайде най-сетне да започват да пристигат тези покани, че вече не издържаме!
Успех на всички!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Мои приятели от Варна си пратиха документите на 2.11 и имат дата за 28-ми април. Друг приятел си прати документите на 6.11 и има дата също за 28-ми април. Не познавам други, които да са си пратили документите след тях и да имат дата.
Имайте търпение бе хора
Имайте търпение бе хора

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

intervu
Ние изпратихме документи 25.10.2004 г и имаме дата за 28.04.2005.Първо писмо получено на 12.11.2004, второ писмо на 24.01.2005г.Това, че нямате писмо с покана за интервю нищо не значи
и не трябва да ви отчайва.Явно е, че всеки случай е частен и строго индивидуален.Човек трябва да вярва в доброто и да се подготви за това, което иска тогава когато няма и най- малък признак, че то ще се изпълни.Чакайте с търпение, знам че е трудно.Когато морето е спокойно и корабите ще доплуват. Скоро ще имате резултат.Успех!!!
и не трябва да ви отчайва.Явно е, че всеки случай е частен и строго индивидуален.Човек трябва да вярва в доброто и да се подготви за това, което иска тогава когато няма и най- малък признак, че то ще се изпълни.Чакайте с търпение, знам че е трудно.Когато морето е спокойно и корабите ще доплуват. Скоро ще имате резултат.Успех!!!