Oste BG vpechatlenia

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
No667

bg

Мнение от No667 »

Az i za Canada moga mnogo da izpisha kofti raboti i sum gi pisal,ama nali sum v Bg neka tuka da se sasredotochim.

A i vi pisah che BG si mi haresva,no koeto si e fakt i deistvitelnost,stoto vie se opitvate da go otrichate.
Kvo se zahvanahte s temata za jenite.
Ami vijte kak e v Canada parvo
V Winnipeg se nagledah na jeni i momicheta
Po krasivi ne sum vijdal v celia si jivot
A i tam mackite ne varviat pesh,no ne gi i voziat s mercedes a karat acura ili infiniti
A mestoto da gi vidish e navsiakade,ofisi,zavedenia,servitiorki,magazini,prodavachki,diskoteki,universiteti
V Torotnto sushto se sreshtat gotini,no tam e po-goliama koncentraciata na Al Qaida chlenove obache,dokato v Winnipeg jenite sa s mnogo slaviansko izlachvane i preobladavashta biala rasa
Da ne govorim i za oblichaneto kakvi sa golemi razlikite mejdu bulgarka i kanadka.
Iskrenni izvinenia ako Bg jenite se chustvat zasegnati,nishto narochno da vi obidia.Samo mujki vpechatlenia

A tova che za kenef ti iskat 50 stotinki v BG ??? sto go podminavate ?
A magazinite sa sergii i prodavachki marzelivi,chetiashti vestnici?
A che vsichko e haos?
Ste vi vidia i vas sled 1-2 godini v Canada kak ste vi se struva BG-to

Inache na Bg nai-gotinoto si ostava che niama zombita i horata imat dusha i emocia.
Zdravo po zavedenia,malko se raboti,vreme svobodno mnogo
Vsiakvi razgovori se vodiat s kompaniata
I tova e.

Moga da vi kaja che niakoi koito e jivial v Canada i e reshil da se varne v BG sashto ste ima problemi s adaptaciata si.
Lichno az ne moga da si se predstavia da se varna i da pochna rabota otnovo,zaplati,ogromni smetki za tok,neuredici i bg-prostotii
Haos po ulicite i kolite,neuchtivi,nervni i vsiakakvi izterzani hora
Podtiskashto i depresirashto i palno geto
Jalkoto e che i Canada ne mi haresva,ne sum kaprizen,no mai naistina niama idealno miasto na sveta nali :)
Chovek vinagi vijda i se drazni ot loshoto,imago i v BG i v Canada,no triabva da se postaraem da se radvame na hubavoto i priatnoto,a loshoto da badat samo prikazki,a ne nervi.
Последно промяна от No667 на Сря Фев 09, 2005 4:56 am, променено общо 1 път.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Усетил ги е да щото си е дошъл и видял, но някои от тези дето не са си идвали отдавна не вярват.
В Канада бих отишъл и дори само заради това, че няма да има коли по тротоарите, че ще мога да си перкам с колелото по автобусната лента или даже по специялното за тази цел платно :wink:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Номере, ти уж отиде в БГ да купонясваш, ама като гледам, че още няма 11:00 часа, а ти вече си се събудил ... нещо са ти много леки купоните бре :wink: ! :beer:
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

aбе номере,какво правиш тук,бе човек???????Сега трябва да изтрезняваш някъде със шкембе чорба и бира :lol: Остави впечатленията за после.Само да ти кажа,че почти съвпадат с мойте впечатления от прибиранията ми до БГ. :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Хубаво е когато тези неща не ги плямпаме ние дето сме още тука, ще кажете че е тенденциозно.
Номере, съжалявам за разочарованията приятел :beer: .
Сърбят ме пръстите да доуточня картината, но няма да го правя, че ще скочи някой да ми обяснява колко не съм прав!
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

Az pak smqtam 4e Nomer4eto si e pravo :shock: Men me nqma6e na dva pati po za 5 meseca i vpe4atleniqta mi bqha sa6tite,kamo li ako me nqma za po-dalag period ot vreme :beer: Samo da uto4nq 4e horata mi se vidqha mnogo ciganopodobni :cry: ,no se svikva :beer:
Аватар
ety

!

Мнение от ety »

Номер бъди оптимист и се вземи в ръце, гледай си кефа докато си в България, че там в Уинипег работа те чака. Пък имам информация, че и ракия нямало при вас в Канада-пии си на воля тук, почивай, а пък то ако ще да се оправя. Едва ли ние тука от форума ще го направим по-добро. Пък в Халите не можеш да видиш готини мадами - там е селото. Сергиите все пак ги поразредиха в Пловдив - та взехме да приличаме малко на град. Кефи се на това, което е готино.!
Аватар
darklady
Непокорна

Re: bg

Мнение от darklady »

No667 написа: Chovek vinagi vijda i se drazni ot loshoto,imago i v BG i v Canada,no triabva da se postaraem da se radvame na hubavoto i priatnoto,a loshoto da badat samo prikazki,a ne nervi.
Много си прав! Според едно проучване българите са едни от най-недоволните хора на планета. За сравнение най-щастливите хора били тези в Бангладеш.
Човек наистина не вижда най-хубавото и приятното докато случайни обстоятелства преобърнат мирогледа му.

А ти се забавлявай, аз те разбирам, че не можеш да си затвориш очите пред таксата за тоалетна или четящите вестници продавачки, но можеш да видиш и по-хубавите неща тук. Весело прекарване в България! :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
huba

Мнение от huba »

No667 написа: Ste vi vidia i vas sled 1-2 godini v Canada kak ste vi se struva BG-to
.
Ami super si e v Bg.Kato si ida ne mi se tragva ot tam.Ta taka veche 10 godini.I Ca i Bg sa si super za men.Zavisi s kakvi ochi gi gledash.I az namiram izkazvaniata ti za tip "Pazi boje sliapo da progleda" :D :D :D
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

A tova che za kenef ti iskat 50 stotinki v BG ??? sto go podminavate ?
A magazinite sa sergii i prodavachki marzelivi,chetiashti vestnici?
Дъвчат дъвка и те гледат с възмущение, че ги отвличаш от любимия вестник 'шок'.

Много вярни неща пише номера :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
todor73

Мнение от todor73 »

No667 написа:A i tam mackite ne varviat pesh,no ne gi i voziat s mercedes a karat acura ili infiniti
da nomere ne e kato da niama razlika, tova e vqpros na mantalitet i ... vqzmojnosti razbira se :D
Гост

Мнение от Гост »

Kpetrov написа:В Канада бих отишъл и дори само заради това, че няма да има коли по тротоарите, че ще мога да си перкам с колелото по автобусната лента или даже по специялното за тази цел платно :wink:
объркал си се нещо :wink:
todor73

Мнение от todor73 »

ombi nesto si promenena sled taia francia mai :D
zasto da se e obqrkal choveka, ne samo che ne mojesh da parkirash na trotoara no i do nego ne mojesh za poveche ot 1 chas bez ''biletche'' na chist bg :D
Гост

Мнение от Гост »

а какво е това каране на колело по автобусната лента :shock:

аз защото карам колело :nenam:

иначе, че съм променена, променена съм :wink:
todor73

Мнение от todor73 »

ami tochno tam se kara zastoto e nai vdiasno po trotoara niamash pravo da karash kolelo, pa neznam moje i da si prava :D
Заключено