Zdraveite, na 11.01.05 byahme namedizinski. Vsi4ko mina OK i spored dumite na samata zavejda6ta klinika(bolnitza) VITA. Sega kogato nabliji vreme ve4e da se obajdam da pitam za rezultatite v MOM otttam mi se obajdat i zayavyavat 4e tozi deto razglejdal medizinskite vuv Vienna ili Bucharest (ne mi stana yasno kude to4no) ne6to ne haresal rentgenovata mi snimka i iskal nova. Chudya se ako vuv VITA ni6to ne otkriha i re6iha 4e snimkata e dobra, koe ne e nared??
Ima li nyakoi koito e imal podoben problem pri izprateni ve4e medizinski.
6te sum vi blagodarna da spodelite ako ste minali prez podpben problem.
Iskane na povtorna rentgenova snimka sled minali medizinski
Не се притеснявай! В моя случай и на мен и на жена ми искаха повторни рентгенови снимки. От Вита (за да се презастраховат) ни накараха да правим допълнителни изследвания (по местоживеене) за туберколоза и нови рентгенови снимки 3 месеца след първите. Направихме каквото казаха и както виждаш вече сме в Канада. Според Вита много голям процент ги връщат за повторни снимки, така че нама място за притеснение! Успех!
Както казват тук: "Don't worry, take your time".
Пуснете си отсега бактериологичен анализ на храчка, защото най-вероятно е да го искат и него, а за да стане са необходими 45 дни. Попитайте д-р Сабчева от ВИТА, така де шефката, тя ще ви обясни къде се прави.
Ул. Кирил и Методий, 1 или 2-ра пряка в дясно на Мария Луиза от лъвов мост посока Халите. Дава се храчка б 3 последователни сутрини, на гладно. Струва 20-30 лв.
Обикновено е отрицателен резултата, така че хе се притеснявайте.
Когато се навърти 3-ия месец - нова рентгенова снимка. Ще ви изпратят с талон от ВИТА.
Всичко това е презасраховане против Туборкулоза. Правят го лекарите от Виена.
След като пристигнете един ден в Канада и вече имате местни здравни карти - отивате на един безплатен контролен преглед при местен лекар, МЦ или ОПЛ и това е всичко.
"Don't worry, take your time".
Пуснете си отсега бактериологичен анализ на храчка, защото най-вероятно е да го искат и него, а за да стане са необходими 45 дни. Попитайте д-р Сабчева от ВИТА, така де шефката, тя ще ви обясни къде се прави.
Ул. Кирил и Методий, 1 или 2-ра пряка в дясно на Мария Луиза от лъвов мост посока Халите. Дава се храчка б 3 последователни сутрини, на гладно. Струва 20-30 лв.
Обикновено е отрицателен резултата, така че хе се притеснявайте.
Когато се навърти 3-ия месец - нова рентгенова снимка. Ще ви изпратят с талон от ВИТА.
Всичко това е презасраховане против Туборкулоза. Правят го лекарите от Виена.
След като пристигнете един ден в Канада и вече имате местни здравни карти - отивате на един безплатен контролен преглед при местен лекар, МЦ или ОПЛ и това е всичко.
"Don't worry, take your time".