какво се хванахте всички за тази пуста

Да, мен ме настъпи по мазола и то много. Защото от както съм в Канада нещото което се опитвам да направя е да си приравня образованието към тукашното и съм почти на финала, плюс че работя и то по специалността си и определено започвам да съжалявам че си губя времето да отговорям на въпроси и да търся информация за такива като тебе. Затова ти предлагам вместо да задаваш въпроси, защо не се опиташ да започнеш да отговаряш на въпросите зададени от другите - да видим колко си компетентен.podpravka написа:май ви понастъпих по мазола, А?![]()
![]()
![]()
какво се хванахте всички за тази пустато човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира. да ви е сладко и стига сте се стягали, че ще си помисля, че има защо, а все ми се иска да не съм съвсем прав - не повече от 45-50%....
Хе-хе-хе!!!podpravka написа:...какво се хванахте всички за тази пустато човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира.....
Le Maître et Marguerite de BulgakovKiwi написа: ...........
Да, трябва да отбележим първото странно нещо в тази страшна майска привечер. Не само край павилиончето, но и по цялата алея, успоредна на улица "Малая Бронная", нямаше жива душа. В този час, когато човек сякаш нямаше вече сили да диша, когато слънцето, нажежило Москва, потъваше в суха мъгла някъде отвъд Садовое колцо, никой не беше излязъл под липите, никой не беше седнал на пейка, алеята беше пуста.
- Моля, газирана вода - поръча Берлиоз.
- Няма - отговори жената на павилиончето и, кой знае защо, се докачи.
- Бира има ли? - с дрезгав глас се осведоми Бездомни.
- Бирата я карат по-късно - отговори жената.
- А какво имате? - попита Берлиоз.
- Кайсиев сок, но топъл - каза жената.
- Добре, дайте, дайте, дайте!...[/color]