Sneji написа:Ние и двамата сме 72, както и доста хора от форума, дето си траят.
Та във връзка с годинките имам предложение - защо да не почнем да си пишем рожденните дати + година под аватарите? Има ли интерес?
сакън, az kak shte prilaja nova bulka kato kaja na kolko sam?
mmm inache ne e losha ideiata - da vidim koi drug shte e saglasen
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Sneji написа:Ние и двамата сме 72, както и доста хора от форума, дето си траят.
Та във връзка с годинките имам предложение - защо да не почнем да си пишем рожденните дати + година под аватарите? Има ли интерес?
сакън, az kak shte prilaja nova bulka kato kaja na kolko sam?
mmm inache ne e losha ideiata - da vidim koi drug shte e saglasen
Отменям си предложението Един добронамерен човек от форума (благодаря ти!) ми напомни какво става, когато някой реши да използва с користни цели личната информация на хората. В нашия форум не сме "дорасли" за такова доверие.
naskoflex написа:tornado ти не знаеше ли че 70 е най-добрата реколта,там са най-расовите
Ех, тазсмяхте ме рано сутринта Моят мъж все повтаря, че като стане на 100, ще си търси младо гадже (но не уточнява колко младо), до тогава бил само мой
Ние и двамата сме 72, както и доста хора от форума, дето си траят.
Az sum ZA s dvete race! Ama, ako obeshtaete, che shte ima podaraci za rojdenite dni kato pri Yves Rocher!
Inache az nablijavam s pulna sila 40te, a ia me vijte kva sum mladolika!
Според мен човека пита не на колко сме сега, а на колко сме дошли, аз дойдох на 25 и съжелявам, че не дойдох няколко години по-рано... мисля, че колко по-рано дойдеш, толкова по-добре.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Отменям си предложението Един добронамерен човек от форума (благодаря ти!) ми напомни какво става, когато някой реши да използва с користни цели личната информация на хората. В нашия форум не сме "дорасли" за такова доверие.[/quote]
az sym ot skoro
kakvo se e sluchilo, kogato nqkoi e reshil da izpolzva lichnata info za koristni celi?