otnosno medicinskite
otnosno medicinskite
Polu4aval li e niakoi medicinski prez mesec januari 2005g.?Na6eto dosie e zavedeno na 23 septemvri 2004g. i ot togava "ni west ni kost" ot Bukure6t. Razbrah 4e ima povsemestno zabaviane po vsi4ki etapi na porocedurata po kandiatstvane sled nova godina, znae li niakoi na kakvo se dalvi tova?
ivannn
-
- Обратна връзка:
Zdravei, Ivannnn
i az ne sum poluchavala nishto oshte, az minah na 5 oktomvri, no puk i predi 15 dena si pusnah formuljarite. Dosega dosta burzo mi se dvizeha neshtata, taka che sum v ochakvane, no ne sum poluchila i potvurzdenie che sa poluchili doc.
i az ne sum poluchavala nishto oshte, az minah na 5 oktomvri, no puk i predi 15 dena si pusnah formuljarite. Dosega dosta burzo mi se dvizeha neshtata, taka che sum v ochakvane, no ne sum poluchila i potvurzdenie che sa poluchili doc.
jdiwa
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.
-
- Обратна връзка:
I az se 4udya, za6to se bavyat, no neka ne se 6a6kame o6te!Na6eto dosie e zavedeno na 20 oktomvri i nie vse o6te ne sme polu4ili ni6to!Tarpenie mu e maikata!Az pak si misleh, 4e zabavyaneto na protzedurata se otnasya samo za intervutata, a pak ti sega drugo kazva6!Mi ne znam, ostava da 4akame i tui to!Uspeh
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
- AleksandrAI
-
- Обратна връзка:
Моето досие е от 05.09
И получих медицинските на 23.12.Значи около 3 месеца и половина.
Моите наблюдения - 3 месеца и половина точно. Всички - т.е. 90 % сочат това.
Нашето досие е заведено на 27 октомври - ако не ви пиша до 10 февруари - наблюденията не са верни.
Просто няма алтернатива, чакаш и тва е.
А засега да бохемстваме
Кой е с нас? 
Нашето досие е заведено на 27 октомври - ако не ви пиша до 10 февруари - наблюденията не са верни.
Просто няма алтернатива, чакаш и тва е.
А засега да бохемстваме

Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият - че всяко нещо е чудо.
Албърт Айнщайн
Албърт Айнщайн