За всички бъдещи родители в Мл
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
За всички бъдещи родители в Мл
Вчера се разходихме до вездесъщия с цените си Уол Март за да видим една от бебешките колички пусната в промоция.Цената с таксите е 115$(регулярната цена е 169,99$ без таксите).Марката е Коско.Основният цвят е тъмно син,а сенниците са в светлосиньо.Има седалка за пренасяне на бебето и специална поставка,за да се пригоди за бебешка седелка в автомобила.Имаше и бебешко креватче в бяло,но за цената не съм много сигурен,т.к. беше написано с маркер 117,99$ на бял лист хартия,без обичайния бар-код :idea:
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Една от най-добрите марки колички тук е Graco. За съжаление в този Wal-Mart е на цена 279$ без таксите
. Май няма шансове да е на промоция, а ще ни трябва през март. В Sears цената на промоция е 337 без такси. А и в Wal-Mart е един зелен цвят, който никак не ми допада. Добре е бъдещите родители да прочетат отзиви за travel systems в Amazon.com, за да издържи количката 2 бебчета/ако е така програмирана, де.../
Вие за кога пазарувате, Blue passion? Ако имаш наблюдения за другите покупки, ще споделиш ли? Шишета, дрешки, козметика, памперси....аз не намирам шишета Авент, а масово срещаните Гребер не знам дали са качествени, а и в БГ за тях май няма биберони.

Вие за кога пазарувате, Blue passion? Ако имаш наблюдения за другите покупки, ще споделиш ли? Шишета, дрешки, козметика, памперси....аз не намирам шишета Авент, а масово срещаните Гребер не знам дали са качествени, а и в БГ за тях май няма биберони.
Good luck!
- Sneji
- Най-любезен форумец
Клара, предполагам, че имаш предвид модела количка + столче за кола. Същата, само че в тъмно синьо я има в Зелърс за 299$ или нещо такова (под 300$). Шишета на Авент има в "No frills", но са доста по-скъпи от на Gerber (добри са). За козметиката - Авено е най-добра.Клара написа:Една от най-добрите марки колички тук е Graco. За съжаление в този Wal-Mart е на цена 279$ без таксите. Май няма шансове да е на промоция, а ще ни трябва през март. В Sears цената на промоция е 337 без такси. А и в Wal-Mart е един зелен цвят, който никак не ми допада. Добре е бъдещите родители да прочетат отзиви за travel systems в Amazon.com, за да издържи количката 2 бебчета/ако е така програмирана, де.../

- Sneji
- Най-любезен форумец
Саше, марката на количката е Коско, а не магазина, в който се продава.sasho71 написа:abe щом е от прословутия Костко- там питай Богиня или Боцо
Клара, да се допълня - най-ниските цени на бебешките креватчета са в Икеа. Там продават и нещо като подложка за смяна на памперси(надуваема, така, че бебето да остане в средата и да не може да се преобърне настрани).

-
- Администратор
- Обратна връзка:
И наш'та количка е Грако, издържа геройски. Тогава я взехме от Сиърс, ама не помня пари. Е, чат пат се разскърцваше чудничко, май през зимата от снега/солта, ама едно напръскване с WD-40 върши чудеса.
Авент - не съм забелязъл да ги няма. Ние си взехме от Jean Coutu или Pharmaprix (в Онтарио - Drug Store доколкото ми е известно). Със сигурност ги има и в Toуs'R'Us, оттам взехме и такова чудо за стерилизиране, пак Авентско.
Ето картинка на количката
А ето и още колички.
Авент - не съм забелязъл да ги няма. Ние си взехме от Jean Coutu или Pharmaprix (в Онтарио - Drug Store доколкото ми е известно). Със сигурност ги има и в Toуs'R'Us, оттам взехме и такова чудо за стерилизиране, пак Авентско.
Ето картинка на количката
А ето и още колички.
-
- Администратор
- Обратна връзка:
А за леглото от Икеа, да, ето го леглото на леглата
Съвсем просто, обикновено, евтино и функционално.
Разглобява се и става истинско легло за по-голямо дете.
Ето това за смяна, дето говореше Снежи, можете да си го сложите на едно такова, памперси и кърпички отдолу и ... хей живот, здравей, здравей
Стискам палци на всички настоящи и бъдещи майки и бащи, родители. Д** да ни е яко

Разглобява се и става истинско легло за по-голямо дете.
Ето това за смяна, дето говореше Снежи, можете да си го сложите на едно такова, памперси и кърпички отдолу и ... хей живот, здравей, здравей

Стискам палци на всички настоящи и бъдещи майки и бащи, родители. Д** да ни е яко

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: