Къде е най добре

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
emil georgiev

Къде е най добре

Мнение от emil georgiev »

Стоя си и си мисля, някой може ли да сподели ако има впечатления, къде е най добре в Канада.Тое много относително, но къде е добре за начало.Чувал съм че на някои места е много скъпо и трудно се намира работа.Ей тях не ми ги хвалете.Обратното търсим ?
Ако знае някой де?

Айде и весели празници!!!!!!!! НЕ ОСТАНА
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ами кой език ти е по-силния - френски или английски ? Каква ти е професията ? По професията ли искаш да работиш или да учиш нещо наново ? Без тези неизвестни едва ли ще получиш смислен отговор...
emil georgiev написа:Чувал съм че на някои места е много скъпо и трудно се намира работа.
Обикновено където е по-скъпо има повече работа и обратното :wink:
Аватар
nibis

Re: Къде е най добре

Мнение от nibis »

emil georgiev написа:Стоя си и си мисля, някой може ли да сподели ако има впечатления, къде е най добре в Канада.Тое много относително, но къде е добре за начало.Чувал съм че на някои места е много скъпо и трудно се намира работа.Ей тях не ми ги хвалете.Обратното търсим ?
Ако знае някой де?

Айде и весели празници!!!!!!!! НЕ ОСТАНА

Наи добре е при мама , вкьщи , на топли4ко !!!

Ако си акула и много добьр в дадена област , според мен е добре да отидеш в Онтарио , а ако не , ела тук в Монтреал .Поне за на4ало !!!
emil georgiev

pri mama i tati e goliama dalavera ama ne e oferta skypa :D .anglijskia mi e po-silen, a frenskia mi e s frenska gimnazia.za syjalenie otdavna ne izpolzvam ve4e frenski prez denia.kakto i da e.az sym zainteresuvan za na4aloto na eventualnoto mi prebivavane.dokato vzema vyzduh.mine li inkubacionnia period shte si tyrsia kysmeta.
po obrazovanie sym nachalnik, no shte se primiraia s kvoto nameria za rabota.samo PARI DA DAVAT.
bateto

Мнение от bateto »

Stom po obrazovanie si nachalnik ,ne mi se struva ,che ste se primirish s kakva i da e rabota samo pari da davat ,s,toto za ;kakva i da e rabota ; pari ne davat ,a trohi.I po dobriyat variant e da ne se primirish ,napravish li go ostavash v blatoto i si skubish kosite s,to napusnah nachalnichestvoto v Bg.,ta moeto mneni e za da vzemesh nyakakva jiteyska i socialna poziciya i da se chuvstvash pone malko byal chovek ste tryabva da pouchish malko tuk,ako iskash po specialnosta ,ako iskash se prekvalificiray ,k,voto reshish ,tova ste ti dade shansove pone da se otlepish ot danot,a posle k,voto napravish,ta v toya red na misli nay dobriyat variant pri tiya obstoyatelstva -fr. gimnaziya ,dobar angl.e da doydesh v Mtl.,nay eftin jivot,nay eftino obrazovanie,kombinaciya social -stipendiya -malko rabota na cherno dokato se obrazovash.I v drugite provincii se dava obrazovanie,no prinuden ot obstoyatelstvata tam na parvo vreme tryabva da se zahvanesh s kirkata i kato te povede horoto pay cheqs-bills moge nikoga da ne te pusne.
Ako obache si zdrav v racete i mislish ,che kirkata ti otiva i nyamash po golemi pretencii kam sebe si izberi nyakoya po oborotna provinciya ,kato Ontario ili Alberta naprimer.
emil georgiev

БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!! КАКТО КАЗВА ЛИЛИ ИВАНОВА. Батенце благодаря ти от сърце. Само може да ме радва това че наред с песимизма който от 4-5 дни е започнал много сериозно да облива форума, има и хора като теб, които се произнасят оптимистично.Наистина, много ми се ще да поуча, за да мога да работя работа на бял човек, но наистина за начало, когато трябва да се връщат паричките за пристигането в Канада си мисля, че и кирката ще ми отива, щото пък никак не би би ми отивало да лъжа за пари близки хора.
Имам някакви познати на мои познати в Онтарио, които са вече от 17 години там и съм 99,8 % сигурен че не биха помогнали на българин free of charge, но това е тема на друг разговор. От доста хора чувам че в Онтарио си заслужава, затова ще правим изоди и ще кроя планове, а каквото сабя покаже....
bateto

Мнение от bateto »

Ami oste edno obstoyatelstvo ,zaema koyto ste imash v plyus za Mtl.Tuk e dosta po eftino i razlikata v zaplashtaneto m/u Mtl. i Tor. za kakva i da e rabota e 1, max. 2d. v plyus za To. ,no te dalech ne mogat da konpensirat po golemite ti razhodi tam.V Toronto e predimstvo ,che ima po veche rabota i sa malko po nekonservativni pri priemaneto na novi.
Moeto mnenie e da gledash pet krachki napred ,a ne stapkata v momenta koyato pravish.
Аватар
Lemony

Мнение от Lemony »

Ako iskash da ne si broish stotinkite v nachaloto i sled vreme da rabotish za normalni pari ikazai direktno v Alberta.Ako vse oshte si zaslujava da se emigrira v Ca, to tam e miastoto.E "profesiata nachalnik", moje da ia zabravish oshte v Bulgaria. :lol:
Аватар
ssst

Мнение от ssst »

EmilGeorgiev namali avatara stoto razmesha plastovete i nisto se ne vijda
Triabva da e s razmer 100 na 100
Inache administratorite ste ti go reznat.
Заключено