Bebe poiavilo se sled polu4avaneto na sertificat ot roditeli

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
topalov

Bebe poiavilo se sled polu4avaneto na sertificat ot roditeli

Мнение от topalov »

Kakva e procedurata ako se poiavi bebe sled polu4avaneto na sertificat ot roditelite. Pochva se nova procedura i za deteto ili e po burzo.
Аватар
Татяна

Мнение от Татяна »

Уведомяваш Виена за настъпилата промяна, като изпращаш акт за раждане на бебето, копие от вашите сертификати за селекция, суифт от платена такса и най-трудното снимка на бебето и копие от задграничния му паспорт. След като получиш сертификат за селекция продължаваш по общия ред - пращаш документи в Букурещ, чакаш медицински и после виза.
Ne crains pas d`avancer lentement crains seulement de t`arreter
topalov

Мнение от topalov »

Mersi, stana mi iasno :)
Аватар
stanli

Мнение от stanli »

Zdravei!
Nie minahme po sashtiq pat. Do Viena pratihme samo akta za rajdane na bebo s edno pridrujitelno pismo, v koeto obqsnihme nakratko situatsiata. Ot Viena reagiraha mn barzo i sled dve sedmitsi polu4ihme sertifikata na bebo. Sega sme na etap 4akane na meditsinskoto na bebo, sled kato sme pratili sertifikata predi 1 mesets.
Za mejdunarodniq pasport na bebo ne sam mnogo siguren kak sedqt neshtata, no dokolkoto znam vizata na bebetata se postavqt v pasporta na edin ot roditelite. Ako nqkoi znae neshto pove4e za pasportite im ili ima li4en opit- molq neka da spodeli.
jana

Мнение от jana »

Здравейте!
Ние също минахме по този път. Когато малкия се роди ние вече бяхме получили медицинските си формуляри.
Сега чакаме неговата виза. Преди месец получих покана да изпратя паспорта му, но все още няма нищо.
Аватар
Татяна

Мнение от Татяна »

Аз също пиша от личен опит. Ние изпратихме документите за бебока миналата седмица и след активна кореспонденция с Букурещ ми отговориха, че са затрупани с документи, но ще ми изпратят следващата седмица медицинските за детето.
Ето какво ми отговориха за документите на бебето, които трябва да изпратим:
veuillez faire parvenir les articles suivants apres la naissance de votre enfant:
-photocopie notariee du certificat de naissance pour votre enfant + traduction certifiee - aussitot possible apres la naissance de votre enfant
- 4 photos pour votre enfant - aussitot possible - apres la naissance de votre enfant
-photocopie du Certificat de Selection pour votre enfant
- frais de traitement pour votre enfanter 110 USD ( Visa link en original delivre par Union Banque
Ние обаче за по-сигурно направихме задграничен паспорт, попълнихме форма IMM5406 и IMM008, като изпратихме 6 снимки /не 4/, както беше с нашите документи и естествено написах им и придружително писмо.
Ne crains pas d`avancer lentement crains seulement de t`arreter
Заключено