Средната заплата достигна 1205 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Ivan1007

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пон Юни 23, 2025 6:46 pm
Shoshana написа: Нед Юни 22, 2025 4:41 pm Жоро вие сте некадърни дори и в копирането. Това в случая е "за щастие", защото не сте стигнали "висотите" на оригинала Раzzия. Какво работят ли? Ми нищо. Живеят си от пенсията, която освен ПП друг май не е вдигал. Няма как да си се нагледал на такива като мен. Аз в Булгаристан не почивам и не оставям пари. А в чужбина не контактувам с български прошляци.
Ти стигни средната заплата в София пък тогава се изхвърляй. Майка ти с една пенсия по-далеч от градината с чушките на село няма как да отиде. Много ви пораснаха носовете та българите в чужбина, за разлика от доходите.
Йорко,
Ти досега не си казал колко са ти пораснали доходите, откакто спря да миеш чинии в Германия. :D
Аз ти писах, че моята заплата е по-висока от тази на пРезидента Радев. :D Средната месечна заплата в София я взимам за седмица. :D
Твоята ми е ясна, след като нямаш собствено жилище и живуркаш в боксониера в 6-ти картофен пояс на София. :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пон Юни 23, 2025 6:40 pm
Ако си на минималната заплата всичко ще ти е скъпо.
В Гърция трябва да си поръчате 2 кафета по 4 евро на Кавала, а на обяд да си вадите сандвичи приготвени в България. Една пица на плажа в Кавала е 15 евро. Само който не е ходил никога в Гърция си мисли, че там е по-евтино.
За хората от нашия край Гърция е по-близо, от Банско до Кавала са към 150 км, докато до Бургас са над 400 км. Затова ходим често в Гърция. Не, че е по-евтино, нито по-хубаво. Просто е по-близо. Иначе аз също ходя на Равда, там има и свободна зона. Аз си имам шезлонг и чадър и не плащам нищо но свободната зона. Един шезлонг в Мосю Бриколаж струва 30 лева, чадърът 20 лева. И си ги ползваш цяло лято.
Йорко,
Точно защото съм ходил и в Гърция и на много други места, мога да ти кажа, че по българското Черноморие има един хотел, на който става и то само през юни и септември. На останалите, ако щеш да ми плащаш 200 лева на вечер, плюс all inclusive безплатно няма да ида. :D
Основната причина е, че не ще да гледам и слушам български селяндури като теб, руски колхозници и почемутки или измета от Великобритания и Полша.
Точно затова ходя на този малък хотел на първа линия - за шезлонга и чадъра на басейна не плащам нищо, плажа е на 30 стъпала под мен, а масата за обяд на 2 метра.
С Гърция въобще не може да става сравнение , нито като природа, нито като обслужване, нито за каквото и да било.
В Кавала, ходят само селяндури като теб :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пон Юни 23, 2025 7:53 pm
Йорко,
Ти досега не си казал колко са ти пораснали доходите, откакто спря да миеш чинии в Германия. :D
Аз ти писах, че моята заплата е по-висока от тази на пРезидента Радев. :D Средната месечна заплата в София я взимам за седмица. :D
Твоята ми е ясна, след като нямаш собствено жилище и живуркаш в боксониера в 6-ти картофен пояс на София. :D
Изкарай един курс по счетоводство и ела да ми станеш счетоводител. Тогава ще разбереш какви са ми доходите. Имам си собствено жилище в Банско, а мога да си взимам апартаменти под наем и да си живея където си искам. Имам си и жена да ми мие чиниите. И не съм изтрещял хейтър като теб, слава богу.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Публикувай отговор