Средната заплата достигна 1205 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
snakeplissken
.
Мнения: 4087
Регистриран на: Пон Яну 06, 2020 5:14 am

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от snakeplissken »

joro написа: Пон Авг 14, 2023 3:55 am Аз имам дипломи за инженер и за икономист
:rofl: :rofl: :rofl:
Колко кила Бански старец даде за да ги получиш :lol:
My name's Plissken......
joro
Мнения: 6456
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 11:04 am
Местоположение: Bulgaria

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Съб Авг 12, 2023 8:32 am
joro написа: Съб Авг 12, 2023 1:42 am
Pavel M написа: Пет Авг 11, 2023 9:58 pm 'средна заплата' 1000 ЕУ.Ово е стандар ама ъ софето.В прованса 600-700.

Сестра ми живее в Белгия от 17 год. и миналата седмица си купила една бутилка веро/препарат за миене на чинии/ в България за 8.80 лева кето си го купува за 1,99 ЕУ в Белгия.
В България по улиците на големите градове трябва да ходиш с противогаз щото 20-25 годишните дизелови таралясници които разкарват българите със средни заплати масово не дават друг шанс на белите ти дробове,ако искат те да оцелеят.
Развития свят с всичките му кусури въпреки,че се придвижва бавно,но го прави с крачка напред и върви в правилната посока докато ние българите които имаме самочувствието да се припознаваме към него пълзим с няколко сантиметра и то не винаги в правилната посока.По скоро бих казал в грешната.
йоро критичното мислене в някои случаи би ти свършила по добра работа от колкото хвалипръцкото замайване.приятелски съвет. :y:
Там, където хората са хвалипръцковци има много по-голям прогрес от местата, където живеят черногледи хейтъри. Виж каква разлика има между Пловдив и Видин, между Варна и Бургас, въобще между Северна и Южна България. А най- големите хвалипръцковци в България са в Банско. Тук вече не е България.
Разликата между Видин и Благоевград, който е в Южна България е никаква, а по-големи хвалипръцковци от макетата нема. Банско си е като в Благоевград.
Най-големите заплати са в Челопеч, не щото е в Южна България, а щото има канадска фирма.
След това е Козлодуй, а той е доста на север в България.
Малко по-добре от Банско, ама не много са Кюстендил, Хасково и Смолян, които са в Южна България.
Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
joro
Мнения: 6456
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 11:04 am
Местоположение: Bulgaria

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от joro »

snakeplissken написа: Пон Авг 14, 2023 6:12 am
joro написа: Пон Авг 14, 2023 3:55 am Аз имам дипломи за инженер и за икономист
:rofl: :rofl: :rofl:
Колко кила Бански старец даде за да ги получиш :lol:
Дал съм две кила мозък и по 5 години четене на учебници за всяка от двете дипломи. А шофьорите на камиони в Канада не можахме ли за 20 години да изкарате поне един елементарен курс по бизнес администрация? Сега щяхте да сте на мястото на пакистанците, дето ви юркат да се друсате с камионите по цели седмици докато те си стоят в офисите и си веят синджирчетата.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Pavel M
батката - оригиналът
Мнения: 10076
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2015 11:18 am

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Pavel M »

joro написа: Пон Авг 14, 2023 3:55 am
Pavel M написа: Нед Авг 13, 2023 11:49 pm Ей тука поне такива селски банскенски тарикати не виреят.Бачкаш имаш.Това ти е трудно да го разбереш.Знам.И нямам никакво намерение да ти го набивам в кухата кратуна.
Дето там сте научени на далаверата ,не в чатност измама ,а далавера да гепим една работа за добри пари И кой си ти бе бай буй ,днес те има утре те няма.
Ей това е бай ганьощината.Днес те има утре те няма ама ти си мислиш,че си вечен.Пърдиш от глад и сипеш акъли.
Олигофрен.
Аз бачкам с акъл, а не като теб, дето цял живот въртиш геврека на камиона. Понеже толкова ти е капацитета. Аз имам дипломи за инженер и за икономист, каквито ти никога няма да имаш. За тях се иска сиво вещество, което е дефицит за такива като теб. Живей си в утайката на канадското общество и се радвай, че минималната ти заплата там е 3 пъти по-висока от минималната заплата в България.
Йоро заплатата ми в Канада е 15 пъти по голяма от минималната заплата в България.Това само за свдение.
Второ не въртя цял живот геврека ,а 6,5 години и ми остава още макс една докато се пенсионирам.Не ,чè имам години навършени за да получавам пенсия, още ми е рано.Считай,че приключвам трудовата си кариер докато все още съм млад за да се наслаждавам на парите които съм и изкарал до сега през оставащите ми години от живота ми и нищо да не ме притиснява.В края на краищата всичко си има цена и трябва да си я платиш.В моя случай вложените усилия през тези 7 год. си заслужиха цената и постигнаха доста добър резултат.
Ти си инженер и икономист с много сиво вещество както твърдиш ,но със скъсани джобове щото в България парите са кът,такива учени като теб се радвате на 2-3000 лв чиста заплата на месец които според българския стандарт са много пари и е така сравнимо с безкрайно мизерното заплащане в страната.Аз тия пари ги изкарвам за 5-6 дни работа пак за сведение въпреки да не притежавам толкова дипломи като теб.Имам си само една която съм си я окачил в рамка и дето не ми върши никаква работа от Института по Международен Туризъм от Варна-Хотели и Ресторанти.На времето ми вършеше работа,10 год работих в Балкантурист и Интерхотели на средни ръководни длъжности,разбирай управляващ търговски заведения.После към 94 дойде приватизацията и с тая работа се приключи и следващите няколко години влязох в частния бизнес -търговия на дребно-отварях и затварях бутици за модни облекла от средния и високия клас,имах много клиенти и изкарвх добри пари.Аз по принцип винаги съм се стремял към парите ,а не към някакво кариерно развитие свързано с дипломи и образование.Така и като дойдох в Канада преди 22 год. и започнах да се занимавам с камиони защото в тоя бизнес има доста пари и то в по големия случай доста по големи от притежателите на 2 дипломи. При всички случаи ми е било по трудно отколкото улегналата работа от до ,но зависимоста от други човешки фактори около мен и най вече над мен пред които да се гъна за да получа подаянието в края на месеца което ми се полага никога не ме е блазнила,даже напротив отвръщавала ме е и заради това съм си избирал винаги пътя си да не завися от никой и от нищо,а само от себе си за разлика като такива индивиди като теб с робска психика,но с по две дипломи които се навеждат пред сульо и пульо да ги онождат за без пари,да ги стрижат и доят и да им подхвърлят трохи за подаяние.
Ей това ти обеснявам,но ти където там живееш в мрака съм напълно сигурен,че няма как да го разбереш.
Много учен си бил и какво от това,как си осребряваш ученоста си.Пари за старини направи ли,натрупа ли ресурс да се чувстваш свободен и не зависим от никого и нищо или ей така ще се влачиш до пенция,че и ще ходиш да гърбиш и след това щото българската пенция няма да ти стига до никъде.
Йоро такива хвалипръцковци като теб с лопата да ги ринеш,виждал съм ги много.а приказка големи и ярки ,на свършена в лична тяхна полза малки и невзрачни и като дойде деня на анализа и разбора ама аз накрая докъде я докарах започват да се питат ама сега кой ми сра в гащите ,а не се сщат ,че те сами са се осрали.
Ти ме наричаш хейтър.Не си прав ,аз не хейтя България и хората,просто правя сравнение тук и там което в никакъв случай не в плза на България и то във всички аспекти не само цената на труда ,а във всичко.
Аз не казвам,че не харесвам България и ,че там живота е кофти,даже напротив имам и факт.След една година се връщам в България,купил съм си апартамент в Несебър и ще си живея там,но забележи с изкараните пари в Канада само за 7 год в България ще се издържам добре през следващите 15 ,ако съм жив до тогава.
Обаче е кофти да си българин в България даже и със средна заплата ,това са ниски доходи по моя стандарт и разбиране и наоколо всички да те гърчат и да се пробват в/у теб да те правят на маймуна.
Знам,че тия работи които се опитвам да ти ги обесня няма да ги разбереш не защото си прост,даже обратното не се съмнявам в инелекта ти.Ти просто нямаш опита и базата за сравнение.Ходил си малко по Германия и някоя и друга европейска държава ,отнасяли са се с теб като абориген,винаги си бил един от другите нежелан и недопуснат и от там си вадиш изводите за другия свят например в които аз живея и много други като мен които не са се родили тук.И изобщо не ти минава през ума ,че тук какъвто и идиот да си си много по допуснат до всичко във всяка една сфера на живота отколкото да си кореняк българин роден в България.
Малко ме предизвика да разширя разговора и го направих защото си мисля ,че усилието си заслужаваше,разбирай все още имам някаква надежда в теб да мислиш и разсъждаваш не само под силата на емоцията.Големия ти проблем е незнанието ти и не възможноста да приемеш,че нещо не е така щом ти си на друго мнение макар и изградено само на предположения и представи.това не е добре защото ставаш смешен.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro
Мнения: 6456
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 11:04 am
Местоположение: Bulgaria

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от joro »

Pavel M написа: Пон Авг 14, 2023 6:37 pm
joro написа: Пон Авг 14, 2023 3:55 am
Pavel M написа: Нед Авг 13, 2023 11:49 pm Ей тука поне такива селски банскенски тарикати не виреят.Бачкаш имаш.Това ти е трудно да го разбереш.Знам.И нямам никакво намерение да ти го набивам в кухата кратуна.
Дето там сте научени на далаверата ,не в чатност измама ,а далавера да гепим една работа за добри пари И кой си ти бе бай буй ,днес те има утре те няма.
Ей това е бай ганьощината.Днес те има утре те няма ама ти си мислиш,че си вечен.Пърдиш от глад и сипеш акъли.
Олигофрен.
Аз бачкам с акъл, а не като теб, дето цял живот въртиш геврека на камиона. Понеже толкова ти е капацитета. Аз имам дипломи за инженер и за икономист, каквито ти никога няма да имаш. За тях се иска сиво вещество, което е дефицит за такива като теб. Живей си в утайката на канадското общество и се радвай, че минималната ти заплата там е 3 пъти по-висока от минималната заплата в България.
Йоро заплатата ми в Канада е 15 пъти по голяма от минималната заплата в България.Това само за свдение.
Второ не въртя цял живот геврека ,а 6,5 години и ми остава още макс една докато се пенсионирам.Не ,чè имам години навършени за да получавам пенсия, още ми е рано.Считай,че приключвам трудовата си кариер докато все още съм млад за да се наслаждавам на парите които съм и изкарал до сега през оставащите ми години от живота ми и нищо да не ме притиснява.В края на краищата всичко си има цена и трябва да си я платиш.В моя случай вложените усилия през тези 7 год. си заслужиха цената и постигнаха доста добър резултат.
Ти си инженер и икономист с много сиво вещество както твърдиш ,но със скъсани джобове щото в България парите са кът,такива учени като теб се радвате на 2-3000 лв чиста заплата на месец които според българския стандарт са много пари и е така сравнимо с безкрайно мизерното заплащане в страната.Аз тия пари ги изкарвам за 5-6 дни работа пак за сведение въпреки да не притежавам толкова дипломи като теб.Имам си само една която съм си я окачил в рамка и дето не ми върши никаква работа от Института по Международен Туризъм от Варна-Хотели и Ресторанти.На времето ми вършеше работа,10 год работих в Балкантурист и Интерхотели на средни ръководни длъжности,разбирай управляващ търговски заведения.После към 94 дойде приватизацията и с тая работа се приключи и следващите няколко години влязох в частния бизнес -търговия на дребно-отварях и затварях бутици за модни облекла от средния и високия клас,имах много клиенти и изкарвх добри пари.Аз по принцип винаги съм се стремял към парите ,а не към някакво кариерно развитие свързано с дипломи и образование.Така и като дойдох в Канада преди 22 год. и започнах да се занимавам с камиони защото в тоя бизнес има доста пари и то в по големия случай доста по големи от притежателите на 2 дипломи. При всички случаи ми е било по трудно отколкото улегналата работа от до ,но зависимоста от други човешки фактори около мен и най вече над мен пред които да се гъна за да получа подаянието в края на месеца което ми се полага никога не ме е блазнила,даже напротив отвръщавала ме е и заради това съм си избирал винаги пътя си да не завися от никой и от нищо,а само от себе си за разлика като такива индивиди като теб с робска психика,но с по две дипломи които се навеждат пред сульо и пульо да ги онождат за без пари,да ги стрижат и доят и да им подхвърлят трохи за подаяние.
Ей това ти обеснявам,но ти където там живееш в мрака съм напълно сигурен,че няма как да го разбереш.
Много учен си бил и какво от това,как си осребряваш ученоста си.Пари за старини направи ли,натрупа ли ресурс да се чувстваш свободен и не зависим от никого и нищо или ей така ще се влачиш до пенция,че и ще ходиш да гърбиш и след това щото българската пенция няма да ти стига до никъде.
Йоро такива хвалипръцковци като теб с лопата да ги ринеш,виждал съм ги много.а приказка големи и ярки ,на свършена в лична тяхна полза малки и невзрачни и като дойде деня на анализа и разбора ама аз накрая докъде я докарах започват да се питат ама сега кой ми сра в гащите ,а не се сщат ,че те сами са се осрали.
Ти ме наричаш хейтър.Не си прав ,аз не хейтя България и хората,просто правя сравнение тук и там което в никакъв случай не в плза на България и то във всички аспекти не само цената на труда ,а във всичко.
Аз не казвам,че не харесвам България и ,че там живота е кофти,даже напротив имам и факт.След една година се връщам в България,купил съм си апартамент в Несебър и ще си живея там,но забележи с изкараните пари в Канада само за 7 год в България ще се издържам добре през следващите 15 ,ако съм жив до тогава.
Обаче е кофти да си българин в България даже и със средна заплата ,това са ниски доходи по моя стандарт и разбиране и наоколо всички да те гърчат и да се пробват в/у теб да те правят на маймуна.
Знам,че тия работи които се опитвам да ти ги обесня няма да ги разбереш не защото си прост,даже обратното не се съмнявам в инелекта ти.Ти просто нямаш опита и базата за сравнение.Ходил си малко по Германия и някоя и друга европейска държава ,отнасяли са се с теб като абориген,винаги си бил един от другите нежелан и недопуснат и от там си вадиш изводите за другия свят например в които аз живея и много други като мен които не са се родили тук.И изобщо не ти минава през ума ,че тук какъвто и идиот да си си много по допуснат до всичко във всяка една сфера на живота отколкото да си кореняк българин роден в България.
Малко ме предизвика да разширя разговора и го направих защото си мисля ,че усилието си заслужаваше,разбирай все още имам някаква надежда в теб да мислиш и разсъждаваш не само под силата на емоцията.Големия ти проблем е незнанието ти и не възможноста да приемеш,че нещо не е така щом ти си на друго мнение макар и изградено само на предположения и представи.това не е добре защото ставаш смешен.
Даже не си правя труда да ви чета глупостите и заядливите коментари. След 3 месеца пак ще ви пиша с колко се е увеличила средната заплата в България.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Pavel M
батката - оригиналът
Мнения: 10076
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2015 11:18 am

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Pavel M »

благодаря за помоща ,че ще ни информираш колко се е повишила средната заплата/баси и смешката/ в българия
и искам да те питам тоя ъпдейт на средната заплата в българия в какъв смисъл би ни/ми могла да бъде полезна да се ориентирам в каква мизерия живеете на тая географска територия.мизерията намалява ли или е в изходна позиция да тръгне към подобряване.
информирай,не се жали.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro
Мнения: 6456
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 11:04 am
Местоположение: Bulgaria

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от joro »

Pavel M написа: Пон Авг 14, 2023 9:39 pm благодаря за помоща ,че ще ни информираш колко се е повишила средната заплата/баси и смешката/ в българия
и искам да те питам тоя ъпдейт на средната заплата в българия в какъв смисъл би ни/ми могла да бъде полезна да се ориентирам в каква мизерия живеете на тая географска територия.мизерията намалява ли или е в изходна позиция да тръгне към подобряване.
информирай,не се жали.
Виж как посрещаме такива като теб в България.
https://m.youtube.com/watch?v=p7uAq5Qtd ... jRjw%3D%3D
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Pavel M
батката - оригиналът
Мнения: 10076
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2015 11:18 am

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Pavel M »

Йоро това се опитах да ти обесня,че м/у шушляците булгари аборигени поживяли някоя и друга година в германия,великобритания или испания които посрещате в българия няма нищо общо с българите трайно засели ли се в канада и имах надежда ,че ти като интелигентен човек можеш да направиш разликата.
Но уви,няма не ти се получава.Караш си я както си мислиш и си представяш.
Да те убеждавам с факти които не знаеш и не можеш да приемеш за верни просто няма смисъл.
Карай си я там с кухарката извисена над раменете ,а аз ще ти се надсмивам на простотията,щще се гавря с теб и ще ти гледам сеира,щото е най голям кеф да гледаш сеира на един инфантилен дебил и тъпанар като теб.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Pavel M
батката - оригиналът
Мнения: 10076
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2015 11:18 am

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Pavel M »

Йоро след ликвидацията на Трактора колко време живот даваш на Буци.Аз му давам не по вече от два месеца.Дните му са броени според мен.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
Ivan1007
Мнения: 12464
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 2:01 am
Местоположение: Calgary

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
Йорко,
Това дето си го написал са мокрите ти сънища, а можеше и да е истина, ако не бяхте продали картофените си ниви на мутрите, което едва ли е възможно в мутренска България.
Кажи кой е твоят хотел в Банско?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Pavel M
батката - оригиналът
Мнения: 10076
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2015 11:18 am

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Pavel M »

Ivan1007 написа: Сря Авг 23, 2023 11:11 pm
joro написа: Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
Йорко,
Това дето си го написал са мокрите ти сънища, а можеше и да е истина, ако не бяхте продали картофените си ниви на мутрите, което едва ли е възможно в мутренска България.
Кажи кой е твоят хотел в Банско?
Кой е хотела на Йоро ли?
Ми как кой.
Хотел Звездоброй.На равна пляна и ясно небе при добра видимост можеш да преброиш звездите.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro
Мнения: 6456
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 11:04 am
Местоположение: Bulgaria

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от joro »

Pavel M написа: Пон Авг 14, 2023 10:59 pm Йоро това се опитах да ти обесня,че м/у шушляците булгари аборигени поживяли някоя и друга година в германия,великобритания или испания които посрещате в българия няма нищо общо с българите трайно засели ли се в канада и имах надежда ,че ти като интелигентен човек можеш да направиш разликата.
Но уви,няма не ти се получава.Караш си я както си мислиш и си представяш.
Да те убеждавам с факти които не знаеш и не можеш да приемеш за верни просто няма смисъл.
Карай си я там с кухарката извисена над раменете ,а аз ще ти се надсмивам на простотията,щще се гавря с теб и ще ти гледам сеира,щото е най голям кеф да гледаш сеира на един инфантилен дебил и тъпанар като теб.
Прост човек без никакво образование и цял живот шофьор изпаднал на дъното- тръгнал да ми дава акъл. Няма значение каква е Канада, виж се ти какъв се. Ако имаше повече акъл нямаше да си цял живот шофьор. Какво повече да ти се обяснява. Жив и здрав да се върнеш някога в България с 1000 долара пенсия. Че тук за разлика от Канада все още можеш да живуркаш криво ляво с тия пари.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
joro
Мнения: 6456
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 11:04 am
Местоположение: Bulgaria

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Сря Авг 23, 2023 11:11 pm
joro написа: Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
Йорко,
Това дето си го написал са мокрите ти сънища, а можеше и да е истина, ако не бяхте продали картофените си ниви на мутрите, което едва ли е възможно в мутренска България.
Кажи кой е твоят хотел в Банско?
Хотел в Банско нямам. И не живея в Банско. Имам къща в Банско, в която след време ще си карам старините. А сега си обикалям Европа и си бачкам където си искам.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Pavel M
батката - оригиналът
Мнения: 10076
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2015 11:18 am

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Pavel M »

joro написа: Пон Авг 28, 2023 7:08 pm
Pavel M написа: Пон Авг 14, 2023 10:59 pm Йоро това се опитах да ти обесня,че м/у шушляците булгари аборигени поживяли някоя и друга година в германия,великобритания или испания които посрещате в българия няма нищо общо с българите трайно засели ли се в канада и имах надежда ,че ти като интелигентен човек можеш да направиш разликата.
Но уви,няма не ти се получава.Караш си я както си мислиш и си представяш.
Да те убеждавам с факти които не знаеш и не можеш да приемеш за верни просто няма смисъл.
Карай си я там с кухарката извисена над раменете ,а аз ще ти се надсмивам на простотията,щще се гавря с теб и ще ти гледам сеира,щото е най голям кеф да гледаш сеира на един инфантилен дебил и тъпанар като теб.
Прост човек без никакво образование и цял живот шофьор изпаднал на дъното- тръгнал да ми дава акъл. Няма значение каква е Канада, виж се ти какъв се. Ако имаше повече акъл нямаше да си цял живот шофьор. Какво повече да ти се обяснява. Жив и здрав да се върнеш някога в България с 1000 долара пенсия. Че тук за разлика от Канада все още можеш да живуркаш криво ляво с тия пари.
А моля,моля.Аз акъл на изпаднали германци намерение да им наливам акъл нямам.Да си се оправят както могат по единично.Това се отнася за теб.
Ама си ми смешен с празната си кратуна и си позволявам да ти се подигравам.Ти си баси и бастуна залюхан дето си няма и хал хабер от света.
Но иначе си забавен идиот и нямам лоши чувства към тъпаците като теб които не знаят на кой свят се намират.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
Ivan1007
Мнения: 12464
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 2:01 am
Местоположение: Calgary

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Ivan1007 »

:drunk:
joro написа: Пон Авг 28, 2023 7:11 pm
Ivan1007 написа: Сря Авг 23, 2023 11:11 pm
joro написа: Пон Авг 14, 2023 12:02 pm Хората в Банско не получават заплати. Те дават заплати на хората от други части на България, които идват да им работят в хотелите и механите. Тук хората са предприемчиви и затова постигат успехи. Не връзката и не обвиняват някой друг за собствените си неуспехи.
Йорко,
Това дето си го написал са мокрите ти сънища, а можеше и да е истина, ако не бяхте продали картофените си ниви на мутрите, което едва ли е възможно в мутренска България.
Кажи кой е твоят хотел в Банско?
Хотел в Банско нямам. И не живея в Банско. Имам къща в Банско, в която след време ще си карам старините. А сега си обикалям Европа и си бачкам където си искам.
Йорко,
Че ти си жив зян тогава.
Всички в Банско имат хотели и механи, само Йорко понеже не е предприемчив и не може да постигне успехи се скита немил-недраг гурбетчия из Европа да спести неколкп евро за старини като се прибере в колибата . :D
Що ли не се учудвам, че навремето не си успялв да минеш процедурата за емиграция в Квебек, дето я минават успешно хора от третия свят дето са пасли козите дотогава. :D

Не е лека и твоята, ама поне не се излагай да пишеш глупости тука.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Публикувай отговор