Pavel M написа: ↑Пон Апр 18, 2022 6:40 pm
проблема е,че една от матреала е ,че не е критичен към заобикалящото го около него и си избира Бацевци като идола ти Буцо дето после му разкатава майката и вече като му дойде много еването навместо да му дойде акъла отива да си избира пак от същото
Точно същото важи и за канадския мат’рял, към който ти спадаш.
Канада дава гражданство на такива като теб, които са тука само тялом, но не и духом и са на принципа “след мен ако ще и потоп”. На такива ви се полага да кацнете на още по-голям гуй като се приберете по селата си.
че кво им е на селата по които ще се приберем.ти сам харесваш да живееш на село и се хвалиш с това.не виждам да си се забил в центъра на големия до теб град Къри ,а си на 2 туби бензин от него.
и на мен така ми харесва да живея на село на по час разстояние на големия град ,в случая посредата м/у Варна и Бургас.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
проблема е,че една от матреала е ,че не е критичен към заобикалящото го около него и си избира Бацевци като идола ти Буцо дето после му разкатава майката и вече като му дойде много еването навместо да му дойде акъла отива да си избира пак от същото
Канада дава гражданство на такива като теб, които са тука само тялом, но не и духом и са на принципа “след мен ако ще и потоп”. На такива ви се полага да кацнете на още по-голям гуй като се приберете по селата си.
Ми нали и ти тялом само си тук, а духом си в Расия при другите ушанки.
Ако забеляза аватара ми вече не съм с ушанка, а със зелен потник.
Само се чудя, как още някой уок моден дизайнер не е пуснал нова линия от зелени потници
че кво им е на селата по които ще се приберем.ти сам харесваш да живееш на село и се хвалиш с това.не виждам да си се забил в центъра на големия до теб град Къри ,а си на 2 туби бензин от него.
и на мен така ми харесва да живея на село на по час разстояние на големия град ,в случая посредата м/у Варна и Бургас.
Rat, колко си пиян днес, та не правиш разлика между богато предградие в богата държава и бедно село в бедна държава?
а аз на теб колко пъти да ти обеснявам ,че не живея в някое забутано село в българия ,а в най богатата община на българия в едно от нейните най приятни за живот градчета.българското сан тропе бе frog
Ivan1007 написа: ↑Вто Апр 19, 2022 4:05 pm
Предградието не е богато, просто там един катун мангали живеят в една къща, за да могат да си позволят да я изплащат.
Ако къщите бяха евтинджос като в твойто село, можеше секи катун да живее поотделно. Ако решиш да шитнеш твоята, може тук като нищо да си позволиш част от гараж
Предградието не е богато, просто там един катун мангали живеят в една къща, за да могат да си позволят да я изплащат.
Ако къщите бяха евтинджос като в твойто село, можеше секи катун да живее поотделно. Ако решиш да шитнеш твоята, може тук като нищо да си позволиш част от гараж
Мани го тоя селяндур, статистиките за района са 3 човека на къща средно, отделно че всички които познавам отдавна не изплащат нищо. Ако наполеонките още си изплаща бараката не е проблем, важното е че дзифтарите са най-богати и живеят в на-добрия град на света.
в 1 стая живеят 9 човека ,имат 1 чифт обувки и спят на смени.когато първа смяна стане от леглото обува обувките на трета смяна която току що се е върнала от цеха и отива на работа.втората смяна която досега е бодърствала ляга да спи ,а третата застъпва на нейното место да пере и готви.
така според статистиката в Къри живеят по 3 човека в една къща.
в 1 стая живеят 9 човека ,имат 1 чифт обувки и спят на смени.когато първа смяна стане от леглото обува обувките на трета смяна която току що се е върнала от цеха и отива на работа.втората смяна която досега е бодърствала ляга да спи ,а третата застъпва на нейното место да пере и готви.
така според статистиката в Къри живеят по 3 човека в една къща.
Ако става дума за дзифтари и тираджии не 3, а 4 смени ще трябват.
става дума за теб.кранчето е затворено.доходите на негодяите падат драстично.вчерашната яма днес я няма.
ше делиш бейзмънта с няколко мангала на смени за да можеш да си плащаш сметките.
и друго няма как да е когато дойде краха на въздушните пари.
каквото беше ,беше.или свиквай или бегом марш към расия.там е харашо.
Колега, за тебе тръстика няма ли?
Пак ли само аз, Мохиндер и Джаливал да мъкнем зеленчуците?
Може ли такова нещо…..
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
snakeplissken написа: ↑Пет Апр 22, 2022 2:09 am
Може ли такова нещо…..
Явно малко работа има напоследък, затова има време да се напива и ръси идотщини задминаващи мухата.
snakeplissken написа: ↑Пет Апр 22, 2022 2:09 am
Може ли такова нещо…..
Явно малко работа има напоследък, затова има време да се напива и ръси идотщини задминаващи мухата.
Може да работи за руска компания която да е санкционирана и банната от бизнеса
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.