High-rises в България
Re: High-rises в България
Тангра започваш и ти да сглупяваш като Небостъргача.
За чий уй на народонаселението са нужни тия небоскреби.
Люлин.Младост.Дружба,Ндежда.И още мени мор.Народонаселението плаща стотици хиляди евра да живее в бетонни панелки и да се снима пред небостъргачите на небостъргача.
До кога така.Няма да съм жив.Те нека си серат говната както си искат и могат ама чак да им се възхищавам аре няма смисъл.
За чий уй на народонаселението са нужни тия небоскреби.
Люлин.Младост.Дружба,Ндежда.И още мени мор.Народонаселението плаща стотици хиляди евра да живее в бетонни панелки и да се снима пред небостъргачите на небостъргача.
До кога така.Няма да съм жив.Те нека си серат говната както си искат и могат ама чак да им се възхищавам аре няма смисъл.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- Kan_Tangra
За да дойде западна ИТ компания и да раздава заплати по 5к+ нето, трябва да има такива бизнес сгради клас А, в които да се наемат етажи.
Строят се, защото има нужда. ИТ фирмите продължават да се разрастват. Това е един от малкото успешни отрасли с висока добавена стойност за България.
Аз лично работих последно няколко месеца за Акронис, и евентуално щях да бъда в тази сграда, ако не бях напуснал. Затова имам информация. Та, не е до възхищение, а просто ежедневие.
Строят се, защото има нужда. ИТ фирмите продължават да се разрастват. Това е един от малкото успешни отрасли с висока добавена стойност за България.
Аз лично работих последно няколко месеца за Акронис, и евентуално щях да бъда в тази сграда, ако не бях напуснал. Затова имам информация. Та, не е до възхищение, а просто ежедневие.

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
София отдавна не е само небостъргачи, макар и те да се виждат от предградията с къщи:

София има 742 high-rise buildings, а Ванкувар 729 такива, така, че по-скоро твоят град изостава:
https://www.emporis.com/city/100997/vancouver-canada
https://www.emporis.com/city/100537/sofia-bulgaria

- snakeplissken
- .
Аве ти тъп ли си, или си ненормален
Да сравняваш София с Ванкувър
Щото аз Софийските "небостъргачи" съм ги виждал, ама ти Ванкувърските определено не си.

Да сравняваш София с Ванкувър

Щото аз Софийските "небостъргачи" съм ги виждал, ама ти Ванкувърските определено не си.
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
- roumensp
SFBG82 написа: ↑Пон Сеп 13, 2021 4:33 pmСофия има 742 high-rise buildings, а Ванкувар 729 такива, така, че по-скоро твоят град изостава:
https://www.emporis.com/city/100997/vancouver-canada
https://www.emporis.com/city/100537/sofia-bulgaria
LOL По-голяма глупост не бях чувал в живота си. Май познах като казах, че за "небостъргачи" броиш овехтелите панелки в Младост и Люлин.

Друг е въпроса, че в Канада никой не се натиска да живее в тия зандани и те са предимно офиси. Всеки с достатъчно средства гледа да живее в еднофамилна къща, далеч от бетонната джунгла, бъмовете, шума и миризмата на бензин.
А това дето по-горе си го писал "къщи" тук се нарича кондоминиуми и дуплекси.

ПП
Ако някога купя нещо в България то ще е еднофамилна къща някъде по морето, измислените ти "High-rises" са последното, което би ме привлякло.

и трите.тъп и ненормален и много тъп.snakeplissken написа: ↑Пон Сеп 13, 2021 4:39 pm Аве ти тъп ли си, или си ненормален![]()
![]()
![]()
Да сравняваш София с Ванкувър![]()

абе охлюв,това което покзваш са люлин и младост в един модерен вариант.
ко това ти е критерия за къщи жална ти майка.прос си като гъбено семе.
Тия къщи май са от тухли и бетон, а не от талашит, на каквито свикнахме да живеем и лесно да ги отопляваме. Бих живял в някоя от крайните, най-близо до гората. Да не им гледам много доволните ухилени физиономии на съседите.
Embrace your climate change!
мен ми е интересно каква е стойноста на едно апартаментче в такава къщичка разположена там някъде в гъбите сред нищото.100К канацки едва ли биха ми стигнали,бе те и 200К май няма да стигнат.
не знам що ли ама като гледм тая дивотия от ден на ден започвам да се убеждавам,че съм бил много прав когато преди 6 год си купих едно апартаментче в една такава дивашка къща има няма 70 квадрата на първия етаж с 12 квадрата двор дето да си сложа един чадър ,една маса и едно барбекю на има няма 200-300 метра от плажната ивица на слънчака само за скромните 50 000 канатски гущера.
не знам що ли ама като гледм тая дивотия от ден на ден започвам да се убеждавам,че съм бил много прав когато преди 6 год си купих едно апартаментче в една такава дивашка къща има няма 70 квадрата на първия етаж с 12 квадрата двор дето да си сложа един чадър ,една маса и едно барбекю на има няма 200-300 метра от плажната ивица на слънчака само за скромните 50 000 канатски гущера.
https://www.residentialpark-lozen.com/bg/complex
Това е комплексът в с. Лозен. Трябва фаза 1 да получават този месец разрешението за ползване ( старо акт 16).
Цени от 200 000 евро до 700 000 евро. Коментари по форумите колкото искате
Това е комплексът в с. Лозен. Трябва фаза 1 да получават този месец разрешението за ползване ( старо акт 16).
- optics
- Модератор
Стърги, сградата е готина и клипа е готин, но наоколо е кал и простотия до шия.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
баси мамата.посегнаха и на легендарните Пич Могили и ги застроиха с тухли и бетон.dimana написа: ↑Пет Сеп 17, 2021 10:39 am https://www.residentialpark-lozen.com/bg/complex
а Пич Могили разбирай като тръгнеш от Горубляне минеш през Герман,Лозен, Горни Лозен и Панчарево си бяха култово место на видните софийски кърски Евачи които в Лади и Москвичи клатеха всичко живо дето имаше Бермудски триъгълник м/у краката.