Македония. И краят на ТОЗИ ЕС
- roumensp
Re: Македония. И краят на ТОЗИ ЕС
Стърги, аз сакам да живея без да работя в тропиците. Някакви полезни съвети ? 

Има прогнози, че северните територии скоро ще станат хит: а народа от негодните за живеене тропици ще се юрне насам... Трюдо ще отвори границите и ще заслужи титлата спасител на народите.... ;
Embrace your climate change!
- roumensp
7George написа: ↑Нед Авг 01, 2021 12:13 amТи какво се оплакваш – нали вече имаш климатик? И в четвъртък ще падне почти на 20 С максимални...
Има прогнози, че северните територии скоро ще станат хит: а народа от негодните за живеене тропици ще се юрне насам... Трюдо ще отвори границите и ще заслужи титлата спасител на народите.... ;
Това че имам климатик не може да ми пресъздаде илюзията, че живея в тропиците.

BTW последната седмица температурите в София са поне 5-6 градуса над това, което някога съм виждал в Хавай. Софиянци по имат нужда от Blackface The Saviour, отколкото хавайци и подобни.

казвал съм ти го много пъти.сменяй провинцията.тук при нас последните дни много захладня.торомзят ни почти арктически температураи от 22-23 по Ц.ама от другата седмица прогнозата е да се позатопли и темп. да скочат до невижданите 27-28 по Ц. надявам се да го преживеем някак си.roumensp написа: ↑Нед Авг 01, 2021 3:39 pm7George написа: ↑Нед Авг 01, 2021 12:13 amТи какво се оплакваш – нали вече имаш климатик? И в четвъртък ще падне почти на 20 С максимални...
Това че имам климатик не може да ми пресъздаде илюзията, че живея в тропиците.![]()
BTW последната седмица температурите в София са поне 5-6 градуса над това, което някога съм виждал в Хавай. Софиянци по имат нужда от Blackface The Saviour, отколкото хавайци и подобни.![]()
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- roumensp
Ти колко мислиш, че е било при мен ? Не знам защо на някой му хрумна, че се оплаквам от жега, ако се оплаквах щях ли да търся тропици ? 

Сега виждам, че не искаш да работиш. Просто трябва да се пенсионираш. Ама в нещо едноетажно, билдингите се сриват от вятъра и евтино изпълнение. Колиба на някой остров.
- roumensp
Ако мислех, че имам достатъчно пари още утре да съм го направил, ама като се знам как харча …

То зависи и къде искаш да живееш, за БГ имаме предостатъчно, ама за Канада ни трябват повечко. Общо взето съм вързан с Америка, освен ако на детето не му скимне нещо в бъдеще …. което не би ми пречело няколко месеца тук, няколко там (където и да е това) и т.н.
Конфликт Македонии с Болгарией набирает обороты, Большой мир
https://youtu.be/UWslF0I9bEE
Чудя се, дали трябва да ни пука, какво пишело в Македонските учебници по история? Или трябва да се зациклим на национален патриотизъм и показване на "мускули" какви значими фактори сме ние в ЕС? Вместо да се концентрираме върху важните за БГ проблеми и аспекти, като изграждане на независима енергийна система и атомна електроцентрала, боеспособна армия с не най-скъпото оръжие за най-бедната страна и тнт.
Да, и този ЕС вече е достигнал предела си на разширение. Трябват ли ни още членки с тяхните проблеми? Трябва ли ни експанзия в азиатските степи и анадолските чукари с народи, с които все по-трудно ще достигаме консенсус без да мачкаме безжалостно нечий национален интерес?
Чудя се, дали трябва да ни пука, какво пишело в Македонските учебници по история? Или трябва да се зациклим на национален патриотизъм и показване на "мускули" какви значими фактори сме ние в ЕС? Вместо да се концентрираме върху важните за БГ проблеми и аспекти, като изграждане на независима енергийна система и атомна електроцентрала, боеспособна армия с не най-скъпото оръжие за най-бедната страна и тнт.
Да, и този ЕС вече е достигнал предела си на разширение. Трябват ли ни още членки с тяхните проблеми? Трябва ли ни експанзия в азиатските степи и анадолските чукари с народи, с които все по-трудно ще достигаме консенсус без да мачкаме безжалостно нечий национален интерес?
- snakeplissken
- .
Когато пишат за Българският Фашистки окупатор, и когато посочват за македонци хора които сами са се определяли като българи, мисля че България няма право да стои безучастна и да се съгласява с наведена глава с това което пишат комунетата в Северна Македония.7George написа: ↑Съб Авг 07, 2021 10:26 am Конфликт Македонии с Болгарией набирает обороты, Большой мир
На България никога повече няма да бъде позволено да има силна и добре въоръжена армия, щото като дадеш на българина оръжие, и той рано или късно почва да бие. А когато българина бие, бие много лошо.
Колко процента от българската енергетика е руска собственост?
Горбачов може и да е изтъргувал Източна Европа в политически план, но руснаците никога не са се отказвали от енергийния контрол върху България.
Разширяването на ЕС по коридора АлМаБул няма как да бъде спряно, това е американски проект. Франция беше категорично против Македония и Албания да започват преговори с ЕС, но Макрон клекна по някакви причини.
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
Тоест и ти си принципа "да внасяме ток от чужбина", ама да не наливаме евра в руската хазна? Тоест, приемаме безрезервно американската геополитика? Викаш, той Макрон клекна, та ние ли?snakeplissken написа: ↑Съб Авг 07, 2021 2:01 pm ===
Колко процента от българската енергетика е руска собственост?
Горбачов може и да е изтъргувал Източна Европа в политически план, но руснаците никога не са се отказвали от енергийния контрол върху България.
Разширяването на ЕС по коридора АлМаБул няма как да бъде спряно, това е американски проект. Франция беше категорично против Македония и Албания да започват преговори с ЕС, но Макрон клекна по някакви причини.
Не си много патриот ти Янков, нищо, че си падаш по народните танци... Тва ни остава, начи: да се заяждаме с Македонците по безобидни за ЕС въпроси... Иде нова власт в София, може тя да е по-ербап? Ако на Слави не са му съвсем спаружени топките вече...