Никога не съм си и помислял да се правя на по-главен от боса ми. Но за разлика от теб, моят бос не се мисли за центъра на Вселената и осъзнава, че и той е заменим. Особено след като за по-малко от месец време, са се изредили една върволица работници-еднодневки, на които нещо не им е харесало при него. Да знаеш какви мили очи прави на старите кадри и как ги пита за мнението им по доста въпроси.

Аз си вървя с експерианса и придобитите знания и умения, Пумпи. Тях никой работодател не може да ми отнеме. И пак ще се намеря същата, че може и по-добре платена работа. Работодатели бол.
Докато лошият имидж, ниското качество на продукцията и отлива на клиенти съсипва бизнеса на всеки един самозабравил се работодател, който сe отнася към работниците си като към измекяри. Защото и лошия имидж трудно се оправя. Виж какво става с "Боинг" в момента заради прекалено високото им самочувствие.
А има и такива работодатели, които след като сами са те наричали по-рано "измекярин", след време ти разправят, че не разбират какво означава това понятие. Ти си от тях. Само преди няколко месеца ме нарече така - Единия измекярин се хвана за прилагането на закона, другия се хвана за самата идея за корупцията.