Vuprosa mi e svurzna s tova ! ako chovek zapochne COFI i vzema parichkite koito mu davat no ima namereni sled 4-5 meseca da zapochne procedura za sponsorirane na supruga! kakvo ste stane !? dokolkoto znam sponsorirastiq ne moje da vzema social v budeste mislq che i predi procedurata no nisto ne znam za pari ot COFI !?
sve написа:Vuprosa mi e svurzna s tova ! ako chovek zapochne COFI i vzema parichkite koito mu davat no ima namereni sled 4-5 meseca da zapochne procedura za sponsorirane na supruga! kakvo ste stane !? dokolkoto znam sponsorirastiq ne moje da vzema social v budeste mislq che i predi procedurata no nisto ne znam za pari ot COFI !?
Dano uspqh da obqsnq vuprosa si
i ot cofi ne moje da wzeme SPONSORIRAIA. dawat samo za transport
Nyama da imash problemi da sponsorirash sapruga. COFI ne e social, pak i na social da beshe, mislya che pak shteshe da mozhesh. Za sponsorirane na sapruzi i deca financofoto polozhenie e bez znachenie. Vizh, za sponsorirane na roditeli e drugo neshto.
survivor написа:Nyama da imash problemi da sponsorirash sapruga. COFI ne e social, pak i na social da beshe, mislya che pak shteshe da mozhesh. Za sponsorirane na sapruzi i deca financofoto polozhenie e bez znachenie. Vizh, za sponsorirane na roditeli e drugo neshto.
wyprosa beshe drug
Дали спонсорираНИЯ може да взима цялата сума от КОФИто?
za malko ste se skarate
Blagodarq vi za otgovorite ! az sum vinoven zastoto naistine ne sum utochnil za kogo stava duma !
stava duma za men kato sponsor ! moga li da pochna kofi i da vzemam pari bez tova se povliqe posle na sponsorksata procedura !
merci !
p.s. no tova za sponsoriraniq deto go napisa bgmontreal susto e vajno zastoto ste doide den deto i toi moje da trugne na kofi ! Taka che surdechko blagodarq !
Не е социал, така че не би следвало да е проблем да я спонсорираш, ако отговаряш на другите условия - колкото за другото наистина човек, който е дошъл тук по спонсорска програма, не взимаше пълната сума от КОФИ - получаваха около 120 долара на месец. Въпроса е, че след последните промени, никой не е споделил как е заплащането на КОФИ /или аз не съм прочела/- възможно е да са коригирали нещо.
Sega ve4e Cofi ne sustestvuva.Deistvitelno ako si na social ili sa te sponsorirali za da doide6 v Canada ne moge6 da polu4ava6 pari ot kursa po frenski.Zaplastaneto e 115 $ na sedmica.Nivata sega ve4e sa tei po 11 sedmici.I ako otsustva6 tri dni,bez da se obadi6 na nikogo,te izklu4vat ot kursa.Tova e ot men kato info.Uspeh na vsi4ki.
Vsi4ko huvabo v givota e ili nezakonno,ili nemoralno,ili ot nego se pulnee!
Интересно като Кофи не съществува за какво ти плащат 115 долара? Според мен може името му да е променено но е курса за франкофонизиране или както е так идиотската му формулировка и ти плащат точно за това че го посещаваш - на лицата които са спонсорирани плащаха само за траснпорт което беше около 120 долара на месец - пак казвам че може да е променено вече.
Честно казано не виждам къде е проблема да разполагаш със средства и да си спонсорираш жената и да си ходиш на кофи и да не си на социал в един и същи момент във времето.
vuprosa e po skoro ne ako si na soceal v momenta a ako si bil na social (ako parite ot kofi reshat che sa social).
btw. neska se obajdah v CIC i edna leka mi obasni che dori i da sum na social ako toi e po osnovatelna prichi naprimer "ucha frenski na full time cursove zastoto ako sum bilingual ste povisha prespektivite si namirane na po dobre platena rabota" nqma da dovede do otkaza im i nqma da ima negativen efekt vurhu rehsenieto im !! ama chesto kazano ne znam dali da im vqrvam iskam da sum siguren zatova se radvam na mneniqta vi !
You must not receive financial assistance of last resort (social aid) except allowances by reason of your age or a disability that creates obstacles to employment that are serious, permanent or of indefinite duration.
If you sponsor relatives who are not part of your immediate family (your father, mother, grandfather, grandmother, a dependent child who has a child or a near relative who is a minor and an orphan), you must show that you have had at your disposal for at least 12 months and continue to have at your disposal sufficient financial resources for the duration of the undertaking (see financial standards).