Купуване на дипломи в БГ

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
Marto
Мнения: 4040
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 5:24 am
Местоположение: Edmonton, AB

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Marto »

Sanfrancisco07 написа:Но за пръв път чувам че можем вече да живеем и работим там без виза тъй като статут турист нито ти дава право да живееш там нито да работиш.
Ами щото не си чел форума преди. Ние тук сме го чували много пъти.

Направо хващай самолета за Торонто. Със спестените пари може и първа класа.
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума
Мнения: 8662
Регистриран на: Нед Май 07, 2017 10:52 am
Местоположение: Out of dumbassworld

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Pyrelight »

Той май наистина е сериозен за "купуването на дипломите" :o
Само че не е уцелил мястото, къде да пита, така смятам аз. Просто защото нашите (дипломи) не са купени, а са си напълно автентични.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Аватар
myhata II
Мнения: 15702
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 5:16 pm
Местоположение: Toronto Ontario

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от myhata II »

Sanfrancisco07 написа:Здравейте на всички, искаме да кандидатстваме по програмата Акпрес Ентри, отговарям на всички критерии за години и Иелтс и събираме точките за имиграция. Единственото нещо което ни трябва е да си купим дипломите за висше образование. Търсим надеждна връзка която да ни свърши работа защото има много измамници. За тези които ще коментират глупости дали има такова нещо като да си купиш диплома и как може така ще кажа предварително не се излагат обществена тайна е че дипломи се купуват в България, наскоро разкриха как се копува Българско гражданство а какво остава за някакви си дипломи. В България с пари всичко се купува. За тези които могат да помогнат с достоверна информация и контакт на такъв човек моля пишете на лично. Благодаря за вниманието.
По 10 зелени хилки на парче, вървиш ли, трябва да.се обадя на моя човек в просветата
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Koko
Мнения: 8033
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Koko »

Pyrelight написа:Той май наистина е сериозен за "купуването на дипломите" :o
Само че не е уцелил мястото, къде да пита, така смятам аз. Просто защото нашите (дипломи) не са купени, а са си напълно автентични.
Разбира се че е сериозен, а и освен това си вярва че инвестицията си заслужава :o :tmi:
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
optics
Модератор
Мнения: 11751
Регистриран на: Пет Юли 23, 2004 6:39 am
Местоположение: Victoria, BC

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от optics »

Мисля че съм го писал и преди. Преди години размених няколко емайла с такъв човек и звучеше сериозен. Тоест, че може да се прекара през легализация и всякакви други проверки - абсолютно неотличима от оригиналните. Исках да разбера цените за да сравня с това което на мен ми коства (е, усилията не ги броим ;-) да си изкарам абсолютно легална диплома, с всичките изпити и накрая с дипломна работа и защита. Исках да имам една допълнителна специалност.
Сега вече не помня числата, но разбира се легалната беше много по-евтина :)
Но мисля че и мухата прекалява с тия 10 хилки. Дали мога да изровя координатите на моя човек. Вероятно да, но не искам. При все това, независимо, че не ни харесва, в България действително има хора които въртят тоя бизнес, тъй като има търсене (и слабо търсене от полицията).
Необразованите хора (като този тук) не са виновни, че търсят дипломи. Всеки търси лесното.
Виновни са тия дето предлагат услугата и тия дето не ги хващат.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Sanfrancisco07
Мнения: 9
Регистриран на: Сря Ное 07, 2018 8:11 am

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Sanfrancisco07 »

Естествено че съм сериозен "умници"! Да не мислите че нямам какво да правя и ей така да напиша една тема. Няколко коментара, тия 10 хиляди като се събудиш от съня ти в реалността пак се обади но по подготвен и делено на 5. Други коментари имаше че много пъти се говорило във форума че можем да отидем да живеем и работим в Канада вече което според мене са пълни глупост. Това не ви е европейският съюз да пътуваме с лична карта да живеем и работим в която си страна членка искаме. Това е Канада там имаме право да отидем като туристи за максимум 6 месеца без право на работа и без да можем да живеем за постоянно. Ако някой знае друга информация нека просто да я сподели а не просто да се хвърлят в пространството някакви коментари. И на последният който се изразява че съм необразован ще кажа следното. Мой човек аз в САЩ съм учил но поради това че ми се наложи да се върна в Бг не завърших обучението си в учебно заведение което е в топ 400 учебни заведения в света. А да ти е известно че ти и твоята смешна диплома която е от Бг за никъде не сте и че най великото учебно заведение в Бг Софийският Университет е с място в световната класация над 1000, а да не говорим за другите университети в Бг въобще не попадат в тази класация тоест нивото им е под всякаква критика. И за това такива сипермени с дипломи от измислените Бг университети другият път хубаво прочетете какво съм написал да не се излагат като преди мен писалият "с диплома от Бг университет"
speedy
Мнения: 4160
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 9:08 am
Местоположение: Ontario, Canada

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от speedy »

Ти диплома от български университет ли търсиш, че нещо стана доста объркано?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Sanfrancisco07
Мнения: 9
Регистриран на: Сря Ное 07, 2018 8:11 am

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Sanfrancisco07 »

Диплома от Български университет търся да си купя какво толкова сложно има че не разбирате.
Аватар
optics
Модератор
Мнения: 11751
Регистриран на: Пет Юли 23, 2004 6:39 am
Местоположение: Victoria, BC

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от optics »

Sanfrancisco07 написа:Естествено че съм сериозен "умници"! И на последният който се изразява че съм необразован ще кажа следното. Мой човек аз в САЩ съм учил но поради това че ми се наложи да се върна в Бг не завърших обучението си в учебно заведение което е в топ 400 учебни заведения в света. А да ти е известно че ти и твоята смешна диплома която е от Бг за никъде не сте и че най великото учебно заведение в Бг Софийският Университет е с място в световната класация над 1000, а да не говорим за другите университети в Бг въобще не попадат в тази класация тоест нивото им е под всякаква критика. И за това такива сипермени с дипломи от измислените Бг университети другият път хубаво прочетете какво съм написал да не се излагат като преди мен писалият "с диплома от Бг университет"
Да известно ми е на кое място е Софийския, а па за Свищовския и Пернишкия да не говорим. Дипломата за която говорех, в Канада не ми е свършила никаква работа. Сега възниква въпроса - кой от нас двамата е по в час с нещата. Аз дето съм отдавна в Канада и дипломите ми не са свършили никаква работа или ти който никога не си бил на пазара на труда в Канада, но напиняш да си купиш българска диплома от класация над 1000?
Топ 400 никого не впечатлява, имам поглед върху такива които са доста по-напред.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Sanfrancisco07
Мнения: 9
Регистриран на: Сря Ное 07, 2018 8:11 am

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Sanfrancisco07 »

Optics абе момче ти хич не си в час. В Канада си личи си назад си много с нещата аз в Щатите съм живял там е истината. Канада е като по бавно развиващата и заспала версия на Щатите. Но за там сега е трудно така че Канада остава да се задоволят. А дипломата ми трябва само за точки за Експрес Ентри ти знаеш ли какво е това ако знаеш недей дава глупави коментари. Мене не ми трябва тази диплома да си търся работа. Мене ми е нужно само WES да ми я признае и да ми се за четат точките за Експрес Ентри това е.
Аватар
roumensp
Мнения: 15285
Регистриран на: Сря Мар 28, 2007 7:38 pm
Местоположение: Далеч от наполеонки и дзифт

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от roumensp »

Sanfrancisco07 написа:Естествено че съм сериозен "умници"! Да не мислите че нямам какво да правя и ей така да напиша една тема. Няколко коментара, тия 10 хиляди като се събудиш от съня ти в реалността пак се обади но по подготвен и делено на 5. Други коментари имаше че много пъти се говорило във форума че можем да отидем да живеем и работим в Канада вече което според мене са пълни глупост. Това не ви е европейският съюз да пътуваме с лична карта да живеем и работим в която си страна членка искаме. Това е Канада там имаме право да отидем като туристи за максимум 6 месеца без право на работа и без да можем да живеем за постоянно. Ако някой знае друга информация нека просто да я сподели а не просто да се хвърлят в пространството някакви коментари. И на последният който се изразява че съм необразован ще кажа следното. Мой човек аз в САЩ съм учил но поради това че ми се наложи да се върна в Бг не завърших обучението си в учебно заведение което е в топ 400 учебни заведения в света. А да ти е известно че ти и твоята смешна диплома която е от Бг за никъде не сте и че най великото учебно заведение в Бг Софийският Университет е с място в световната класация над 1000, а да не говорим за другите университети в Бг въобще не попадат в тази класация тоест нивото им е под всякаква критика. И за това такива сипермени с дипломи от измислените Бг университети другият път хубаво прочетете какво съм написал да не се излагат като преди мен писалият "с диплома от Бг университет"
Не може да получиш сериозен отговор, когато питаш на неправилно място. Естествено че 99% от отговорите са бъзик. Ние нямаме много общо с България отдавна, аз например имам 2 седмици там за 18 години ... е откъде очакваш точно ние да имаме подобни контакти ? Питай си в България, не тук.

Ти не си първият опитващ тоя номер, има и други:
https://www.dawn.com/news/1359545"

И ако те гепят отписваш Канада завинаги:
https://www.canada.ca/en/immigration-re ... ation.html"

Да не кажеш, че не съм предупредил.
Аватар
Koko
Мнения: 8033
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Koko »

Sanfrancisco07 написа:Диплома от Български университет търся да си купя какво толкова сложно има че не разбирате.
Много добре те разбираме, само дето ти не разбираш къде си попаднал ;)

Пък и човек да се чуди, като си бил в толкова елитен университет в САЩ как не можа да си довършиш образованието в България?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
optics
Модератор
Мнения: 11751
Регистриран на: Пет Юли 23, 2004 6:39 am
Местоположение: Victoria, BC

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от optics »

Sanfrancisco07 написа:Optics абе момче ти хич не си в час. В Канада си личи си назад си много с нещата аз в Щатите съм живял там е истината. Канада е като по бавно развиващата и заспала версия на Щатите. Но за там сега е трудно така че Канада остава да се задоволят. А дипломата ми трябва само за точки за Експрес Ентри ти знаеш ли какво е това ако знаеш недей дава глупави коментари. Мене не ми трябва тази диплома да си търся работа. Мене ми е нужно само WES да ми я признае и да ми се за четат точките за Експрес Ентри това е.

Ето пример за кака от Монреал. Хората ми викат момче. Макар и да не съм в час.
Ние с дипломите сме извор на глупави коментари. Умните коментари са запазена марка за хора без дипломи.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Marto
Мнения: 4040
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 5:24 am
Местоположение: Edmonton, AB

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от Marto »

Мчи то нашия Унивърсити ъф Албърта, в най-краварската провинция в Канада е в топ 150 в света... Ти къде си учил? Тихуана Политекник Комюнити Колидж?
ARES
Мнения: 156
Регистриран на: Пет Мар 18, 2011 10:28 am
Местоположение: МАРС

Re: Купуване на дипломи в БГ

Мнение от ARES »

Мчи то нашия Унивърсити ъф Албърта, в най-краварската провинция в Канада е в топ 150 в света... Ти къде си учил? Тихуана Политекник Комюнити Колидж?


:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Честно не мога да спра да се хиля! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Публикувай отговор