Всеки вярва, на каквото му оттърва да вярва. Не намеквам нищо.ablood написа: Нали не намекваш, че трябва да започнем да вярваме на форумните индикации?

Всеки вярва, на каквото му оттърва да вярва. Не намеквам нищо.ablood написа: Нали не намекваш, че трябва да започнем да вярваме на форумните индикации?
Pyrelight написа:Къде си го чел точно? В коментарите на озлобена към целия свят булгаристанска свинкя?![]()
За 15 години - само едно откраднато колело и то защото дъщеря ми 2 поредни нощи го остави на улицата.![]()
Инак училищата са на един разкрач разстояние - начално и хай скуул.
Всеки ден съм свидетел гледайки през прозореца как крадат прибиращи се от училище съвсем сами деца.
Хубав виц! Смешен!Pavel M написа:
Щерьо като спомена колело се сещам за един виц
трима приятели Пешо,Гошо и Щерьо се споминават по едно и също време
застават те пред портите господне и чукат на вратата Свети Петър да ги приеме
идва светеца и пита:
-Пешо ти колко пъти през живота си си изневерявал на жена си
- ами 20 Свети Петре
-за 20 пъти по ценоразпис ти се полага Трабант.вземи ей тоя и си го карай на воля му казва Свети Петър
-ами ти Гошо колко пъти
-само 5 пъти Свети Петре
-за тебе Гошо тогава е ей тоя Мерцедес
-и ти Щерьо
-0 Свети Петре,никога не съм изневерявал на жена си
-браво Щерьо,за теб е най скъпата кола,това е твоето Ферари
минава време и Пешо с Трабанта вижда на един завой Щерьо тресящ се от мъка да реве и спира да го пита
-каво се случи бе брате ,що ревеш бе Щерьо,гума ли спука
Щерьо през сълзи му отговаря
-мани,мани,то да беше гума щях да я сменя ама преди малко мина Стрина на колело
от чисто мъжко любопитство ли питаш илиPyrelight написа:Хубав виц! Смешен!Pavel M написа:
Щерьо като спомена колело се сещам за един виц
трима приятели Пешо,Гошо и Щерьо се споминават по едно и също време
застават те пред портите господне и чукат на вратата Свети Петър да ги приеме
идва светеца и пита:
-Пешо ти колко пъти през живота си си изневерявал на жена си
- ами 20 Свети Петре
-за 20 пъти по ценоразпис ти се полага Трабант.вземи ей тоя и си го карай на воля му казва Свети Петър
-ами ти Гошо колко пъти
-само 5 пъти Свети Петре
-за тебе Гошо тогава е ей тоя Мерцедес
-и ти Щерьо
-0 Свети Петре,никога не съм изневерявал на жена си
-браво Щерьо,за теб е най скъпата кола,това е твоето Ферари
минава време и Пешо с Трабанта вижда на един завой Щерьо тресящ се от мъка да реве и спира да го пита
-каво се случи бе брате ,що ревеш бе Щерьо,гума ли спука
Щерьо през сълзи му отговаря
-мани,мани,то да беше гума щях да я сменя ама преди малко мина Стрина на колело![]()
А ти защо остана без жена в Канада, все се каня да те попитам?
Да и без 'или'.Pavel M написа: от чисто мъжко любопитство ли питаш или
Pavel M написа:[quote="Pyrelight"
като мъж на мъж ще ти кажаPyrelight написа:Да и без 'или'.Pavel M написа: от чисто мъжко любопитство ли питаш или
По бегли спомени от писанията му, Батето е дошъл женен, предполагам че не за някоя "грозна твар" от Англия.prace написа:Pavel M написа:[quote="Pyrelight"
Ами сигурно щото няма по-грозна твар на света от канадската или може би втори по грозота след англичаните. То няма изненада, де..нали на канадските грозотии бабите и дядовците са им в Англия.
Жена ми кара камион, каквото ще да означава.Pavel M написа:като мъж на мъж ще ти кажаPyrelight написа:Да и без 'или'.Pavel M написа: от чисто мъжко любопитство ли питаш или
ами карах трабант бре и ме видя
Ми нали затова сме тук - тя и ябълката на двора като израсне от семка става най-вече за огрев, ама като я ашладисат с някой и друг благороден калем, става Златна Превъзходна.prace написа:Pavel M написа:[quote="Pyrelight"
Ами сигурно щото няма по-грозна твар на света от канадската или може би втори по грозота след англичаните. То няма изненада, де..нали на канадските грозотии бабите и дядовците са им в Англия.
че кога слезе от колелото та се качи на камионPyrelight написа:Жена ми кара камион, каквото ще да означава.Pavel M написа:като мъж на мъж ще ти кажаPyrelight написа:Да и без 'или'.Pavel M написа: от чисто мъжко любопитство ли питаш или
ами карах трабант бре и ме видя
мислех да ти го спестя но понеже те чувствам мой човек ще ти го кажаPyrelight написа:А от доста отдавна...Ама както видяхме от примера на Найт-Мартинито мераци могат да се газят и с колело.