Не бях аз, който разправяше, че средната ръка били с 5к.miteto написа:Тангра, няма как пресен-пресен от унивеститета в Канада, едва натрупал 1-2 годинки стаж (и без такъв от България, по програмиране) да си нещо повече от "средна ръка програмист". Даже дори не си достигнал "средна ръка". И викаш си вземал 6к. А преди малко ни разправяше, че "средна ръка в Канада" взимали 5к. Искаш ли да пробваш пак, с нови цифри?Kan_Tangra написа:Сори, сега виждам, че си писал Канада ...
Повече взимах от 5к. Но аз си повиших длъжността доста бързо, и изобщо не съм представителна извадка. Някъде около 6.
Някой писа за статистика тук в темата, май Иван от алберта, и аз просто я цитирах.
Но ми се вижда съвсем нормално число.

Цитат:
Ivan1007 написа: Смешен ... колко да е смешен?
В България среднста заплата е 3100 лева в ИТ, в Канада 5000 долара.
Само не ми пробутвай и ти Жорковия лаф за PPP - качеството на живота, който си купуваш с тия пари в Канада е несравнимо по-високо отколкото в България.
По въпросът за "у дома" преди десетина години бях изпаднал в състояние да се чудя къде е "у дома".
Та един съученик ми отвори очите с кратък отговор - у дома е там, където те чакат.
За мен "у дома" е в Калгари.
Теб къде те чакат?