Pyrelight написа:Като каза ромка се сетих, че четох преди време един супер готин разказ, който ми направи добро впечатление. Не всички там пък и тук (в Канада) са плоски булгаристанци. За съжаление не в този форум. Тук нивото е доста ниско.
Мисля, всички ше се съгласим с този факт.
Когато те баннат обаче нивото скача в пъти.
Тц. Не позна! Остава си ниско. Какво можеш да очакваш от невъзпитани хора, модератори и прасета. Въпросът е риторичен за неразбралите.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
с наченки на "изкуство".
Някакъв урод ала-черната златка, с дълги мършави джонгъли, с дълъг нос ала-Буратино
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
joro написа:
Оптикс, ти да не си учил навремето в Симеоново?
Аз не, но познавах двама студенти. Като чакат нещо, примерно на спирка винаги заемаха "устойчив разкрачен стоеж" имам чувството че в школата ги учеха, само като я видиш тая стойка и си представяш милиционер на местопроизшествие.
Pyrelight написа:Koя е Бистра? Ти познаваш ли я? Не бъди толкова спокоен! Аз не те познавам и нямам желание, но от това, което чета лъха безпокойство. Лека нощ!
бистра от бяла слатина в компанията на щерю от габрово
Pyrelight написа:Koя е Бистра? Ти познаваш ли я? Не бъди толкова спокоен! Аз не те познавам и нямам желание, но от това, което чета лъха безпокойство. Лека нощ!
бистра от бяла слатина в компанията на щерю от габрово
Хъм! Измислянето на фейсбук герои, които нямат нищо общо с действителността не помага на ремисията! Затова си пий хаповете и кютай у кочинката!
П.П. Казах го още на Озо с измислената моторджийка, ама някои хора явно нямат спирка!
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''