Освен това е и гаден манипулатор.

китайците са супер идиоти, откъде на къде ще се състезаваш със тях ?fighter написа:А аз сещам за един дето преди няколко години ми обясняваше как в България навсякъде се пушило, как навсякъде го овиквали, как му овиквали детето и т.н.ivandaman написа:Оптикс я си представи примерно че тази снимка я беше пуснал някой българин който е бил на екскурзия в Канада като доказателство колко изостанала е Канада и как две счупени китайски вилици сериозно занижават стандарта на живот в държавата????optics написа:Проблема е, че prace винаги има нужда да се заяде с някого ......
Ти и още няколко "канадци" тук щяхте моментално да изквичите на умряло и да се нахвърлите като побеснели хиени върху въпросният форумец.. и то с право защото това е доста отчаян и безпочвен аргумент (Clutching at straws)..
И на мен са ми се чупили и вилици и ножове и чаши и какво ли не в Канада.. Ако тръгна да поствам снимки на всичките тези канадски неуредици ще ме помислите за луТ и обявите за лузър, (Пак с пълно право)..
За мен лично тази злоба към България и стремеж да изкараме родината ни по-черна от дявола е доста странна..
ОК няма нищо лошо да ти харесва в Канада (И на мен все още ми харесва въпреки тревожните тенденции), Евала на хората които са се устроили прекрасно, но защо трябва да хейтваме произхода си.. ???
Сигурен съм че Марто е видял доста други интересни и забележителни неща (дори и негативни) в България но не, той пуска снимки на две счупени вилици, явно това за него е най-впечатляващо???
Като си казал А, трябва да можеш да кажеш и Б.
А по думите, които използваш, става ясно кой е хейтъра тук.
Ако китайците ти пречат да пробиеш в бизнеса, стани по-добър от тях. Ама няма как да правиш нещата по един и същи начин и да очакваш различни резултати. Това си е български манталитет - да обвиняваме другите за собствените си неуспехи.
Да взимат пример от Лудогорец. Един се издига, друг пропада- така е във футбола, и в живота.Marto написа:
Между другото кой е вторият футболен отобор от Стара Загора?? За Берое вече знаем? (Не ми се рови из гугъла) Не ви е срам.. Спартак Плевен не е помирисвал А група от години
Верея. Поне Спартак Плевен все още съществува. Моя варненски вече н-ти път фалира и играе по "В" и регионални групи.
А ти колко китайци трък драйвъри познавашmyhata II написа:китайците са супер идиоти, откъде на къде ще се състезаваш със тях ?fighter написа:А аз сещам за един дето преди няколко години ми обясняваше как в България навсякъде се пушило, как навсякъде го овиквали, как му овиквали детето и т.н.ivandaman написа:Оптикс я си представи примерно че тази снимка я беше пуснал някой българин който е бил на екскурзия в Канада като доказателство колко изостанала е Канада и как две счупени китайски вилици сериозно занижават стандарта на живот в държавата????optics написа:Проблема е, че prace винаги има нужда да се заяде с някого ......
Ти и още няколко "канадци" тук щяхте моментално да изквичите на умряло и да се нахвърлите като побеснели хиени върху въпросният форумец.. и то с право защото това е доста отчаян и безпочвен аргумент (Clutching at straws)..
И на мен са ми се чупили и вилици и ножове и чаши и какво ли не в Канада.. Ако тръгна да поствам снимки на всичките тези канадски неуредици ще ме помислите за луТ и обявите за лузър, (Пак с пълно право)..
За мен лично тази злоба към България и стремеж да изкараме родината ни по-черна от дявола е доста странна..
ОК няма нищо лошо да ти харесва в Канада (И на мен все още ми харесва въпреки тревожните тенденции), Евала на хората които са се устроили прекрасно, но защо трябва да хейтваме произхода си.. ???
Сигурен съм че Марто е видял доста други интересни и забележителни неща (дори и негативни) в България но не, той пуска снимки на две счупени вилици, явно това за него е най-впечатляващо???
Ако китайците ти пречат да пробиеш в бизнеса, стани по-добър от тях. Ама няма как да правиш нещата по един и същи начин и да очакваш различни резултати. Това си е български манталитет - да обвиняваме другите за собствените си неуспехи.
В Китай има милиони, кой мислиш им кара ориза ?fighter написа:А ти колко китайци трък драйвъри познавашmyhata II написа:китайците са супер идиоти, откъде на къде ще се състезаваш със тях ?fighter написа:А аз сещам за един дето преди няколко години ми обясняваше как в България навсякъде се пушило, как навсякъде го овиквали, как му овиквали детето и т.н.ivandaman написа:Оптикс я си представи примерно че тази снимка я беше пуснал някой българин който е бил на екскурзия в Канада като доказателство колко изостанала е Канада и как две счупени китайски вилици сериозно занижават стандарта на живот в държавата????optics написа:Проблема е, че prace винаги има нужда да се заяде с някого ......
Аз за Северна Америка питамmyhata II написа:
В Китай има милиони, кой мислиш им кара ориза ?![]()
Не знам, сигурно си има, не съм се заглеждал по кабините на камионитеfighter написа:Аз за Северна Америка питамmyhata II написа:
Стига сеир.myhata II написа:Не знам, сигурно си има, не съм се заглеждал по кабините на камионитеfighter написа:Аз за Северна Америка питамmyhata II написа:
Я кажи кой от новодошлите българи искал да му купиш биричка ?
Ама как така?! Та нали вие с ЕТАЦ-ите на злобата, агресията и омразата отговаряте с разбиране, съчувствие и любов.fighter написа:Намесих се в темата, защото не са ми приятни агресията, злобата и омразата, които излива Иван тук.
Доста малоумна реакция е да си израснал и живял в България през повечето време от живота си, и след като излезеш в чужбина за 5 дни/седмици, месеци, години, декади/, да се възмущаваш с отвращение от държавата тук, сравнявайки я с другата, в която си бил, все едно ти си причината чуждата държава да е по-напред,
а не точно ти, роднините, приятелите и познатите ти да са причината твоята/нашата страна да е по-назад'.
Иначе, Калотина е на 60км. от София. Ще отскоча до там, ще прекрача, па макар и с един крак границата и ще започна и аз да се възмущавам като 'чужденец' от тая 'нЕма тЕкава дАржава'.
Guys, stay real, please!!
![]()
![]()
![]()
Жоро Френски
Не е въпрос за държавата, а за материала населяващ я, вече плъзнал и по света. Начин да се самобичуваме публично, майна.спеца написа:Доста малоумна реакция е да си израснал и живял в България през повечето време от живота си, и след като излезеш в чужбина за 5 дни/седмици, месеци, години, декади/, да се възмущаваш с отвращение от държавата тук, сравнявайки я с другата, в която си бил, все едно ти си причината чуждата държава да е по-напред,
а не точно ти, роднините, приятелите и познатите ти да са причината твоята/нашата страна да е по-назад'.
Иначе, Калотина е на 60км. от София. Ще отскоча до там, ще прекрача, па макар и с един крак границата и ще започна и аз да се възмущавам като 'чужденец' от тая 'нЕма тЕкава дАржава'.
![]()
![]()
![]()
Жоро Френски
Не става ясно ти с тоя цитат съгласен ли си или си на принципа - у меня есть собственное мнение, но я с ним не согласен.спеца написа:Доста малоумна реакция е да си израснал и живял в България през повечето време от живота си, и след като излезеш в чужбина за 5 дни/седмици, месеци, години, декади/, да се възмущаваш с отвращение от държавата тук, сравнявайки я с другата, в която си бил, все едно ти си причината чуждата държава да е по-напред,
![]()
![]()
![]()
Жоро Френски