karaulovi написа:Здравейте,
Вчера си изпратихме паспортите към Букурещ с Еконт.Попълнихме пълномощни само за нас,за детето казаха,че не трябвало.
Мислим да летим май месец,вие как си избирате квартал,в който да наемете квартира в Монреал?
Покани за ВИЗИ
Re: Покани за ВИЗИ
Здравейте, ние даваме квартира в Монреал , ако се интересувате, пишете на мейл r.sabeva@abv.bg.
Здравейте! При нас е голяма изненада! Точно след седмица след медицински прегледи получихме днес покани за визи! Направо съм шокирана! Много бързо!
Желаем на всички да имат бърз процес!

Ей, честито! Страхотна новина! Желаем ви много успехи и късмет занапред! 
Останахме само ние и NickyM. Нещо са ни забравили май. Как е в рускоезичния форум? Има ли покани за визи или и там е застой като тук? Във френския форум също нищо не се случва и всички са изпушили.

Останахме само ние и NickyM. Нещо са ни забравили май. Как е в рускоезичния форум? Има ли покани за визи или и там е застой като тук? Във френския форум също нищо не се случва и всички са изпушили.
Здрасти! Благодарим, все още сме шокирани, незнам с какво свързано това нещо, в руския форум също те изненадани от нас, защото там има няколко кандидатите от Молдова,коите минаха медицина още декември и не получиха все още покани за визи. А тези които получиха покани чакаха от медицина до покана 5 месяца чак.Украинци чакат най много от всички, консулството в Киев работи много бавно. Добре че мъже ми е българин и ние попаднахме в БукурещDologni написа:Ей, честито! Страхотна новина! Желаем ви много успехи и късмет занапред!

Dologni, желана вас малко ощетърпения и много късмет, скоро ще стане! Може би заедно с вас ще летим:)
milenrrr написа:Здрасти! Благодарим, все още сме шокирани, незнам с какво свързано това нещо, в руския форум също те изненадани от нас, защото там има няколко кандидатите от Молдова,коите минаха медицина още декември и не получиха все още покани за визи. А тези които получиха покани чакаха от медицина до покана 5 месяца чак.Украинци чакат най много от всички, консулството в Киев работи много бавно. Добре че мъже ми е българин и ние попаднахме в БукурещDologni написа:Ей, честито! Страхотна новина! Желаем ви много успехи и късмет занапред!
Останахме само ние и NickyM. Нещо са ни забравили май. Как е в рускоезичния форум? Има ли покани за визи или и там е застой като тук? Във френския форум също нищо не се случва и всички са изпушили.![]()
Dologni, желана вас малко ощетърпения и много късмет, скоро ще стане! Може би заедно с вас ще летим:)
Честито и от нас .....
късмет а най-вече здраве.
Ние ще почакаме още.....
Поздрави
Milenrrr, честито! Успех!
Ние също чакаме. Надявахме се на по- бързо развитие, тъй като сме със сертификати от 2015 г.( от подалите документи през 2014). Дори преди да ни пратят покани за медицински ни се обадиха от Букурещ ( на български език) и казаха, че много сме се бавели и щели да ни пратят поканите по електронната поща, за да станело по- бързо.
След медицинските - нищо.
Ние също чакаме. Надявахме се на по- бързо развитие, тъй като сме със сертификати от 2015 г.( от подалите документи през 2014). Дори преди да ни пратят покани за медицински ни се обадиха от Букурещ ( на български език) и казаха, че много сме се бавели и щели да ни пратят поканите по електронната поща, за да станело по- бързо.
След медицинските - нищо.
Мерси, дано!milenrrr написа:Здрасти! Благодарим, все още сме шокирани, незнам с какво свързано това нещо, в руския форум също те изненадани от нас, защото там има няколко кандидатите от Молдова,коите минаха медицина още декември и не получиха все още покани за визи. А тези които получиха покани чакаха от медицина до покана 5 месяца чак.Украинци чакат най много от всички, консулството в Киев работи много бавно. Добре че мъже ми е българин и ние попаднахме в БукурещDologni написа:Ей, честито! Страхотна новина! Желаем ви много успехи и късмет занапред!
Останахме само ние и NickyM. Нещо са ни забравили май. Как е в рускоезичния форум? Има ли покани за визи или и там е застой като тук? Във френския форум също нищо не се случва и всички са изпушили.![]()

Благодаря всички за поздравления! Мисля че за лято всички получат визи , защото и те имат летни почивки и трябва да се освободят от нас
Платихме визи и мъже ми сега отиде да праща по Еконт паспорти в Букурещ.
Сега аз почнах да търся детска градинка за малчовци и търся билети също.
Трябва когато всички ще сме там да организираме среща на новоприбивши
Какво ще кажете за такава идея?

Платихме визи и мъже ми сега отиде да праща по Еконт паспорти в Букурещ.
Сега аз почнах да търся детска градинка за малчовци и търся билети също.
Трябва когато всички ще сме там да организираме среща на новоприбивши

Ние сме за!milenrrr написа:Трябва когато всички ще сме там да организираме среща на новоприбившиКакво ще кажете за такава идея?
Ние сме също! Вместе веселей!Dologni написа:Ние сме за!milenrrr написа:Трябва когато всички ще сме там да организираме среща на новоприбившиКакво ще кажете за такава идея?
Дойде и нашия ред да се похваля. От днес имаме визи
Срокът, който са ни дали е с точно 1 г. от датата на медицинските.
Очертава се да летим средата на октомври
ПС: в плика имаше надпис: Моля, не прегъвайте еди кой си форумляр, а пък самият формуляр, който е по-голям от А4, беше прегънат в горната част, където са баркодовете.Има ли някой със същия "проблем" ?

ПС: в плика имаше надпис: Моля, не прегъвайте еди кой си форумляр, а пък самият формуляр, който е по-голям от А4, беше прегънат в горната част, където са баркодовете.Има ли някой със същия "проблем" ?
zahho написа:Дойде и нашия ред да се похваля. От днес имаме визи![]()
![]()
![]()
![]()
Здравей,
честито , здраве , щастие и " попътен вятърю'
Кога правихте медецинските?
Поздрави
Честито и успех
!Аз мисля, че на всички идва прегънат
:):)

15/10/2013 документи
01/04/2014 изтеглени пари
15/04/2014 AR
22/04/2015 доп. документи