Тангра, преди около месец си продадох офиса на север и както можеш да се сетиш сега съм в няколко месеца заслужена почивка. Така да се каже нямам нужда да работя, а и заслужавам почивка. Работя си по градината, точно се върхаме с децата от пролетна ваканция, ходя на пазар всеки ден и се подвизавам в кухнята и докато ми заври зарзавата хвърлям по едно око на форума. Децата се прибират към 4, когато излизам с големия да го уча да шофира и после ги водя на плуване. Следва прясно приготвена вечеря, чаша вино с жена ми в джакузито и приятна семейна вечер. И така пак на другия ден чак до първи юли, когато започвам в новия си кабинет в Денвър.Kan_Tangra написа:А дали удобно не забеляза кой пръв отвори темата с жените!?pumpy написа:fighter написа:За съжаление не планувам скоро да пътувам до България. Мексико е приоритет сегаKan_Tangra написа:На живо мога да споделя достатъчно подробности, за да видиш, че противоречия няма.
Иначе се радвам, че се забавляваш. Аз също.![]()
Инъче нямам нищо против да ми покажеш нощния и социалния живот на София. Аз черпя.
Ти пък, ще черпиш - той нали си има джобове и га бръкне, панелки изпадат........
И ми е вижда супер некоректно, за човек, който до 40 не е съумял да се ожени, да пита за жените на другите. Направи усилие да уважаваш някоя жена до себе си, да я "убедиш" да прекара остатъка от живота си до теб и тогава си позволявай да питаш така ехидно. На аблъда жената със сигурност е най-красивата на света. Такава е била когато са се запознали, такава е днес, такава ще е до последния му дъх, след поне 60 години и повече съвместен живот, дай Бо-е. И това не е като да бройкаш китайчетата в Монреал, но е трудно да се обясни ако не си го изживял лично....
Дали ще ти се види "супер некоректно", че Аблъда отваря тая тема!?
А дали ще ти се види "супер некоректно", че и ти си навря гагата и продължаваш да ровиш тая тема!?
Дали ще ти се види "супер некоректно", след като адресираш мен и жените, то и аз, от своя страна да запитам, А как е твоята жена!?
И друго, което удобно не проумя, това, че съм все още не женен далеч не означава, че нито една жена не ми е вързала, и видиш ли и последното куцо магаре не мога да кандърдисам.
Може пък и да означава (просто ... БИ могло), че критериите ми са по-високи;
А също, може пък и да означава (просто ... БИ могло), че в Канада е нямало как да намеря жена, спрямо критериите си (и нейните, разбира се).
Ти лично, бил ли си ерген в Канада? Не го пожелавам на никого. Нито пък ми харесват тъпите ти остроумия по въпроса.
Само че, за разлика от повечето тук, аз не се крия ако нещо не ми е на хатър, и не се преструвам лицемерно на супер уреден и преуспял. За мен това е проява на слабост, в най-дълбоката й форма. Знам, че на някои им се струва като слабост обратното. С такива хора обикновено нямам какво да си кажа. Аз съм на принципа, че от истината не може да се избяга. И да опиташ, просто бягаш от себе си.
А тебе какво те загложди кризата. Нали си уж много щастлив, а и добродушен, а и успял!?
Няма ли зъби за правене, там по заврворите на първите нации? Или жена, семейство?
Аз ако имах жена и семейство като теб, едва ли щах да пиша колкото ти пишеш тук.
Но ти това не го разбираш, защото имаш високи изисквания, а пък аз си стоя в кухнята и си чатя тук от време на време. А за жена ми ми е трудно да ти отговоря нещо различно от това, че е най-страхотната жена за последните 23 години от живота ми и се надявам да имам още някоко пъти по 23 до нея, защото не мога да си го представя по друг начин.....