optics написа:Проблема е, че prace винаги има нужда да се заяде с някого ......
Оптикс я си представи примерно че тази снимка я беше пуснал някой българин който е бил на екскурзия в Канада като доказателство колко изостанала е Канада и как две счупени китайски вилици сериозно занижават стандарта на живот в държавата????
Ти и още няколко "канадци" тук щяхте моментално да изквичите на умряло и да се нахвърлите като побеснели хиени върху въпросният форумец.. и то с право защото това е доста отчаян и безпочвен аргумент (Clutching at straws)..
И на мен са ми се чупили и вилици и ножове и чаши и какво ли не в Канада.. Ако тръгна да поствам снимки на всичките тези канадски неуредици ще ме помислите за луТ и обявите за лузър, (Пак с пълно право)..
За мен лично тази злоба към България и стремеж да изкараме родината ни по-черна от дявола е доста странна..
ОК няма нищо лошо да ти харесва в Канада (И на мен все още ми харесва въпреки тревожните тенденции), Евала на хората които са се устроили прекрасно, но защо трябва да хейтваме произхода си.. ???
Сигурен съм че Марто е видял доста други интересни и забележителни неща (дори и негативни) в България но не, той пуска снимки на две счупени вилици, явно това за него е най-впечатляващо???