Хотелиери плачат за български туристи по морето

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Marto

Re: Хотелиери плачат за български туристи по морето

Мнение от Marto »

myhata II написа:
optics написа:
agent Ozo написа: А иначе притесненията ти показват, че в теб все още живее желанието да се харесаш на всички.
Е, чак па на всички... ;-)
Щеше да ме притеснява ако се харесвах на мухата или на джой.
Сега вече освободен от страховете си, остава да изровя славната история за Кадафито....
успокой се, нямаш никакъв шанс , отдавна сме разбрали че си въздух под налягане :lol: :)
Както обикновено, реалността е диаметрално противоположна на това, което муътъ е "разбрал". То поне въздуха между ушите му да беше под налягане... :rofl:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Marto написа:
myhata II написа:
optics написа:
agent Ozo написа: А иначе притесненията ти показват, че в теб все още живее желанието да се харесаш на всички.
Е, чак па на всички... ;-)
Щеше да ме притеснява ако се харесвах на мухата или на джой.
Сега вече освободен от страховете си, остава да изровя славната история за Кадафито....
успокой се, нямаш никакъв шанс , отдавна сме разбрали че си въздух под налягане :lol: :)
Както обикновено, реалността е диаметрално противоположна на това, което муътъ е "разбрал". То поне въздуха между ушите му да беше под налягане... :rofl:
Бай Дъ Вей Марто, многото хора от форума, отдавна са взели да се съмняват че си адвокат с това твое просташко и невежо поведение :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Ааа като каза Сталин!!!

Дядо ми имаше един голям портрет на Сталин, почти в естествен ръст (а той както знаем е бил по-дребен и от Путин). В интерес на историческата истина и Наполеон е бил дребен, ма понеже съм франкофон ;-), да не издребнявам.

И значи, аз и братчеда отиваме при дядо и братчеда (по-малък) вика - дядо, кой е тоя. А дядо вика - тва мойто момче е един много добър чичко.
А портрета от стената ни гледаше замечтано с едни добри очи и подръпваше от лулата през дебелите бели мустаци.

На Озо оставям психоанализата, че вероятно дядо много ме е бил и затуй съм се извъдил такъв демократ :D
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Ти остави психоанализата, Оптикс, ами кажи как се промени отношението ти към твоя дядо, след като разбра какъв "кръволок" е бил този чичко с лулата? :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

agent Ozo написа:Ти остави психоанализата, Оптикс, ами кажи как се промени отношението ти към твоя дядо, след като разбра какъв "кръволок" е бил този чичко с лулата? :)
Помислих си, че не е трябвало да ходя сам при него - можело е да ме изяде. ;)
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

optics написа:
agent Ozo написа:Ти остави психоанализата, Оптикс, ами кажи как се промени отношението ти към твоя дядо, след като разбра какъв "кръволок" е бил този чичко с лулата? :)
Помислих си, че не е трябвало да ходя сам при него - можело е да ме изяде. ;)
Нещо не ти хареса въпроса и бягаш от отговора. Твоя воля. Но и това също е отговор.

При всички случаи не си намразил дядо си. Не си го презрял като "руска мурзилка", "русороб", "платен задунаец" и т.н. само заради това, че за него Сталин е бил добър човек и държавник. Защото не това е определящото в личните ви отношения с дядо ти.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

optics написа:В интерес на историческата истина и Наполеон е бил дребен, ма понеже съм франкофон ;-), да не издребнявам.
Ако не се лъжа Наполеон е бил съвсем леко по-висок от средния ръст по онова време, т.е. сравнено с неговите съвременници не е бил дребен.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Наполеон е бил висок 1,69 м. (измерени при смъртта му), което е с цели 6 см. повече от ръста на краля-Слънце, Луи 14-ти. Средният ръст за французите по това време е 1,65 м.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

miteto написа:
optics написа:В интерес на историческата истина и Наполеон е бил дребен, ма понеже съм франкофон ;-), да не издребнявам.
Ако не се лъжа Наполеон е бил съвсем леко по-висок от средния ръст по онова време, т.е. сравнено с неговите съвременници не е бил дребен.
Прав си. ЗА времето си може и едър да е бил. Но тоя бившия президент с хубавата Карла си е дребен.

2 юни 2012, budtel
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Не тази паянтава Суши постройка просто е отвратителна. Както и цялата селяния наоколо с бетонния път, бордюра...
И както казах - най-впечатляваща е подпорната конструкция.

Изображение

2 юни 2012, budtel
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

Ееее, къде ме върнахте в Балчик бре :D
Аз там бях войник, ВМС, на рейдовата кула. Лятото на 1994 :rock: През деня гребяхме с лодката на поделението до плажа, а вечер бягахме да ходим на дискотека :D Баси кефа беше :D
tonny

Мнение от tonny »

Балчик е супер град!
И аз бях войник там - ВВС. Не сме бягали, щото капитана доброволно ни пускаше малък гарнизон ако първо му купим водка за "нощната смяна". :rofl:

ПС: по темата и спа хотела. Не вярвам собственика да изпитва проблеми с туристите. Този спа хотел е доста известен в региона и ходят само отбрани гости. Те и цените са красиви. :D
капитан Немо

Мнение от капитан Немо »

И аз съм бил там за 2-3 дни ( служих в Атия )
Славни и глупави времена.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
feather
Деактивиран

Мнение от feather »

optics написа:Не тази паянтава Суши постройка просто е отвратителна. Както и цялата селяния наоколо с бетонния път, бордюра...
И както казах - най-впечатляваща е подпорната конструкция.

Изображение
Леле още малко корозия ще позволи на хапващите да ядат сушито в естествената среда, където е уловено. :D
Публикувай отговор