Магазин Балкан

Ако можете да предпазите другите с личен опит- направете го тук
Публикувай отговор
Maimunka
Мнения: 2
Регистриран на: Сря Ное 04, 2015 10:30 am

Магазин Балкан

Мнение от Maimunka »

чета и не вярвам на очите си как може толкова много злоба и завист да има в българите към хората които се справят по добре от тях.

Да и аз сум си купувала меденки и вафли на които няма срок на годност, но за разлика от вас преди да плюя хората съм се информирала в официалния сайт на Канада за инспекций на храните на който пише че продукти със срок на годност над 90 дни няма нужда да има “best before/meilleur avant” ето ви и линка да се информирате малко и вие което едва ли ще стане защото вие сте способни на черното бяло да кажете само и само да наклеветите и навредите на другите от завист, то това си е типична селска черта.

http://www.inspection.gc.ca/aliments/in" ... 2357545633

"Dates de péremption indiquées sur les produits dont la durée de conservation est de plus de 90 jours
• Dans le cas des aliments d'une durée de conservation de plus de 90 jours, il n'est pas nécessaire d'indiquer une date de péremption (« Meilleur avant ») ou des renseignements sur la conservation. "

вие вместо да се радвате че има някой който се е сетил да отвори български магазин, за да ви угоди и да се сещаме за България, едва ли не искате да изкарате хората че умишлено желаят да ви отровят, което също не е така защото ако прекарвахте малко повече време да се образовате вместо да прекарвате свободното си време зад компютара да плюете другите щяхте да знаете че “best before/ meilleur avant” просто значи че продукта може да не е толкова пресен както в първите 90 дни, но той не е вреден нито отровен. вместо да отидете при собствениците за да им кажете какво ви притеснява сте седнали като нещастници да ги клеветите на форума където те не могат да се защитят и се криете зад монитора, а аз съм сигурна че те биха ви върнали и парите дори. за жалост като нация до никъде няма да стигнем заради хора като вас, които търсите само как да навредите на другите.

Няма нужда от такава злоба като вашета, да искате да затварят бизнеса на хората само защото на вас не ви е удобно и не ви изнася. Като не ви харесват рецептите им или нещо друго просто не ходете там, никой не ви насилва. След като вие умеете да си правите собствено производсто с "СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ" рецепти, правете си ги, никой не ви пречи.
Публикувай отговор