Нито хомо, нито хетеро парадите са типично канадски, тъй че както би казал Догань - колеги отклоняваме се от темата
Моя съсед не спира да ме удивлява. Лозата му върза много добре (това дълго и топло лято). Обаче той не я бере, гроздето си седи така и вече почва да се разваля и да го ядат птици и насекоми.
Тва да не е няква секта бе мама му стара - да гледаш лозе и после да не го ядеш ???
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Моя съсед не спира да ме удивлява. Лозата му върза много добре (това дълго и топло лято). Обаче той не я бере, гроздето си седи така и вече почва да се разваля и да го ядат птици и насекоми.
Тва да не е няква секта бе мама му стара - да гледаш лозе и после да не го ядеш ???
Що не го питаш дали не можеш да го обереш да си свариш ракия, или поне вино да направиш. Навярно не знае как и гроздето става зян докато той чете дебелите книги как се прави казан
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
optics написа:Тва да не е няква секта бе мама му стара - да гледаш лозе и после да не го ядеш ???
Кажи му, че съществува гроздов by-law, в който има глоба от $5k ако си оставиш реколтата неприбрана и му предложи да му свършиш работата, в замяна на две бутилки вино от крайната продукция.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Rall написа:Е доживяхме, педер@стите да се подиграват на хетеросексуалните.
Абсолютно... .. Секс между мъж и жена???? Disgusting (Според bulgayrian)
Извинявам се ако с думите си съм осквернил основната клетка на социалистическото общество със сравнението на сватбите с гейпарадите - онези нагли демонстрации на сексуалност. Сега отивам да се скрия, защото "вие по принцип нямате нищо против нас, но предпочитаме да не ни виждате".
Последно промяна от kiro на Пет Окт 02, 2015 11:41 am, променено общо 1 път.
Вчера бях на обучение, на което ни обясниха, че най-голямата заплаха за офис служителите била опасността от масова стрелба и затова всички трябвало да се снабдим с бронебойни жилетки/одеала. Това щяло да се въведе в училищата, кината и стадионите скоро. Бях единствения в залата, който смяташе, че по-голяма глупост от това няма
kiro написа:Вчера бях на обучение, на което ни обясниха, че най-голямата заплаха за офис служителите била опасността от масова стрелба и затова всички трябвало да се снабдим с бронебойни жилетки/одеала. Това щяло да се въведе в училищата, кината и стадионите скоро. Бях единствения в залата, който смяташе, че по-голяма глупост от това няма
Това ми звучи като виц или пък някой търтей се е чудел как да си оправдае заплатата и е излязъл с такава "гениална" идея.
Пита се - на мацката розовите гащи ако се водят маскировъчни, в каква среда точно трябва да се движи за да могат успешно да я маскират ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Оптикс, ти не си наясно с една особеност на нашата провинция
В Квебек, откакто съм дошъл, преди 8 -9 години, полицайте протестират за нещо и формата на протест е това, да не си носят униформените гащи, ами такива най-различни камуфлажи.
Rall написа:Е доживяхме, педер@стите да се подиграват на хетеросексуалните.
Абсолютно... .. Секс между мъж и жена???? Disgusting (Според bulgayrian)
Извинявам се ако с думите си съм осквернил основната клетка на социалистическото общество със сравнението на сватбите с гейпарадите - онези нагли демонстрации на сексуалност. Сега отивам да се скрия, защото "вие по принцип нямате нищо против нас, но предпочитаме да не ни виждате".
Кире, наистина нямаме нищо против да правите к'вото си правите, имаме против непрекъснато да ни занимавате със себе си. И не забравяй, че ако баща ти, не е таковал жена, тебе нямаше да те има да ни отваряш за живота...
Няма достатъчно улични или настенни часовници по обществените места, офиси и молове даже. Тоест като изгубиш предния от взора си, да виждаш добре вече следващия. Явно се счита, че всеки се е вторачил в електронното си устройство.