Не, разбира се. Има и някои бели хора. Даже съм работила и със старческият дом в Feetwood, където има много бели възрастни хора. А също няколко бели видях и в Ричмънд.fighter написа:Е, ади сеа......prace написа:Аз не живея точно в Чилиуак щото нямам мокасини, ама цяло БС знае, че столицата на чалмите е Съри, само ти не знаеш.fighter написа:Това са глупости.prace написа:
В Съри не пускат без чалма!
А в Чилиуак какво? Без мокасини и няколко висящи скалпа на колана не можеш да влезеш ли?
В Съри има такива ерии, дето друго освен "White face" можеш да видиш само зад тезгяха на бензиностанцията.
Има и един лаф, че всеки сиатълски гангстер мечтаел да се пенсионира в Съри.
Тъй че Съри е толкова обширно понятие, че няма ка да генерализираш, че там живеели само чалми.
А, ако нямат пари за столицата щото реал естейта е на ниво, тогава отиват в малката столица Аботсфорд, щото там е малко по-афордабъл..В Аботсфордската болница например не казват на бремените жени, какъв е полът на детето. Причината е в това, че когато са казвали на индийските бъдещи майки че ще имат момиче, нещо "случайно" се е случвало и бременноста не е продължавала.
Не, че ми пречат. Имам колеги индийци и са ОК, само да нямаш началници индийци, щото е лошо.
Муха, нашето Съри е като вашето Брамтън. Поне така съм чувала за Брамптън.
Само може би къщите в Съри са по-скъпи от Брамптън, щото нали все пак тук сме много бютифул провинция и имаме Ванкувър.
Вашето Торонто е малко по-евтино от нашият Ванкувър, нали така?
В Съри и Норт Делта са събрани най-много индийци, ама пък да казваш, че там са само индийци изобщо не е вярно
От Канада в Европа
Re: От Канада в Европа
Последно промяна от prace на Пет Авг 21, 2015 9:39 pm, променено общо 1 път.
Kan_Tangra написа:На втория етаж грешка няма, казал негъра!tonny написа:Тук има грешка с 0-те или с валутата (драхми, рубли, нещо такова ми се върти).roumensp написа: http://www.mikegrahame.com/houses-for-s ... uth-surrey"
Впрочем и във Ванкувър грешки няма!
Все още чакаме да чуем кой форумец се е сдобил с нещо недвижимо в тамошния район. Баровците, дето са от ХХ години ИТ светила, не ги броим. Говорим за простосмъртните.
Точно така !prace написа:Аз не живея точно в Чилиуак щото нямам мокасини, ама цяло БС знае, че столицата на чалмите е Съри, само ти не знаеш.fighter написа:Това са глупости.prace написа:
А в Чилиуак какво? Без мокасини и няколко висящи скалпа на колана не можеш да влезеш ли?
В Съри има такива ерии, дето друго освен "White face" можеш да видиш само зад тезгяха на бензиностанцията.
Тъй че Съри е толкова обширно понятие, че няма ка да генерализираш, че там живеели само чалми.
А, ако нямат пари за столицата щото реал естейта е на ниво, тогава отиват в малката столица Аботсфорд, щото там е малко по-афордабъл..В Аботсфордската болница например не казват на бремените жени, какъв е полът на детето. Причината е в това, че когато са казвали на индийските бъдещи майки че ще имат момиче, нещо "случайно" се е случвало и бременноста не е продължавала.
Не, че ми пречат. Имам колеги индийци и са ОК, само да нямаш началници индийци, щото е лошо.
Само може би къщите в Съри са по-скъпи от Брамптън, щото нали все пак тук сме много бютифул провинция и имаме Ванкувър.
Вашето Торонто е малко по-евтино от нашият Ванкувър, нали така?

Брамтън е Индия , За цените в Торонто и Ванкувър може да се поспори малко, тук от 5 години се строи зверски !
Норт Йорк е е хонконгския квартал, само нови сгради и богати китайци, В центъра на Спадайна са мизерните китайци
Същевременно до китайския квартал на Север пак на Спадайна, имотите започват от 3 милиона нагоре
Като цяло Торонто и ГТА са много шарени !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
да, шарения е. Но все си мисля, че като цяло Торонто е по-напреднало от Ванкувър, като развитие...myhata II написа:Точно така !prace написа:Аз не живея точно в Чилиуак щото нямам мокасини, ама цяло БС знае, че столицата на чалмите е Съри, само ти не знаеш.fighter написа:Това са глупости.prace написа:
Вашето Торонто е малко по-евтино от нашият Ванкувър, нали така?![]()
Брамтън е Индия , За цените в Торонто и Ванкувър може да се поспори малко, тук от 5 години се строи зверски !
Норт Йорк е е хонконгския квартал, само нови сгради и богати китайци, В центъра на Спадайна са мизерните китайци
Същевременно до китайския квартал на Север пак на Спадайна, имотите започват от 3 милиона нагоре
И като че ли Онтарио е най-прогресивната провинция в цяла Канада. Може би, защото имате най-много европейски имигранти там, въпреки цялата шарения. Поправи ме, ако греша.
- optics
- Модератор
ския ся, какво става в Европа:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Аз ако питаш мен си мисля че най европейско е в Монреал, като ходя там ми става едно топло и приятно, като видях млади хора по кафенетата и старинни сгради и файтони около пристанището ....prace написа:да, шарения е. Но все си мисля, че като цяло Торонто е по-напреднало от Ванкувър, като развитие...myhata II написа:Точно така !prace написа:Аз не живея точно в Чилиуак щото нямам мокасини, ама цяло БС знае, че столицата на чалмите е Съри, само ти не знаеш.fighter написа:Това са глупости.prace написа:
Вашето Торонто е малко по-евтино от нашият Ванкувър, нали така?![]()
И като че ли Онтарио е най-прогресивната провинция в цяла Канада. Може би, защото имате най-много европейски имигранти там, въпреки цялата шарения. Поправи ме, ако греша.

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Не смея да се определя за "IT светило" защото определено не съм. Но пък имам над 15 години опит в областа на Мрежовите комуникации повечето от които на Management Level и съм се примирил с факта че къща във Ванкувър НИКОГА няма да мога да си позволя, поне докато разчитам на заплата в Ай-ТИ сектора.Kan_Tangra написа: Все още чакаме да чуем кой форумец се е сдобил с нещо недвижимо в тамошния район. Баровците, дето са от ХХ години ИТ светила, не ги броим. Говорим за простосмъртните.
Сега ако реша да живея на една туба бензин в Langley или Maple Ridge, може и да намеря нещо,но в по близките предградия е абсолютно невъзможно.
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

ivandaman написа:Не смея да се определя за "IT светило" защото определено не съм. Но пък имам над 15 години опит в областа на Мрежовите комуникации повечето от които на Management Level и съм се примирил с факта че къща във Ванкувър НИКОГА няма да мога да си позволя, поне докато разчитам на заплата в Ай-ТИ сектора.Kan_Tangra написа: Все още чакаме да чуем кой форумец се е сдобил с нещо недвижимо в тамошния район. Баровците, дето са от ХХ години ИТ светила, не ги броим. Говорим за простосмъртните.
Сега ако реша да живея на една туба бензин в Langley или Maple Ridge, може и да намеря нещо,но в по близките предградия е абсолютно невъзможно.
Сега какво работиш иване ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
В момента съм нещо като "self employed" 80% oт работата ми е да инсталирам POS terminals и другите 20% са разни други IT поръчки. Работя повече (часове) за по-малко (пари) от колкото ако съм на постоянна работа но нямам шеф на главата да ми опява и имам свободата да отида до европа за 2 месеца (както е в случая) без да се обяснявам на този или онзи защо искам толкова дълга ваканция. Просто уведомявам, че от еди коя си до еди коя си дата не съм available.myhata II написа:
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

ivandaman написа:В момента съм нещо като "self employed" 80% oт работата ми е да инсталирам POS terminals и другите 20% са разни други IT поръчки. Работя повече (часове) за по-малко (пари) от колкото ако съм на постоянна работа но нямам шеф на главата да ми опява и имам свободата да отида до европа за 2 месеца (както е в случая) без да се обяснявам на този или онзи защо искам толкова дълга ваканция. Просто уведомявам, че от еди коя си до еди коя си дата не съм available.myhata II написа:

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ванка, не ти знам заплатата, но аз работя в Лангли и ми отнема 45 минути в едната посока сутрин рано. Никога не мога да купя къща в Лангли (а и не искам), защото за добра къща на добро място трябва да си приготвя поне 650К. Колежка моя си купи преди два месеца къща за 550К в добър район на Лангли и има доста неща за правене по къщата. Знам поне, че банята и кухнята са за ремонт. Друг колега търси къща в Лангли до 630К, но с бейсмънт, който да дава под наем. Мортгидж хелпър.ivandaman написа:Не смея да се определя за "IT светило" защото определено не съм. Но пък имам над 15 години опит в областа на Мрежовите комуникации повечето от които на Management Level и съм се примирил с факта че къща във Ванкувър НИКОГА няма да мога да си позволя, поне докато разчитам на заплата в Ай-ТИ сектора.Kan_Tangra написа: Все още чакаме да чуем кой форумец се е сдобил с нещо недвижимо в тамошния район. Баровците, дето са от ХХ години ИТ светила, не ги броим. Говорим за простосмъртните.
Това са извънземни цени. Невъзможни, нереални. Да не споменаваме и че къщите са от дърво и талашит.
- roumensp
В подобни случаи отговарям "Да сте купили преди 10 години", вместо да слушате умниците, разправящи че цените щели да паднат, тогава 630К бяха цените в Норт Ван.prace написа:Ванка, не ти знам заплатата, но аз работя в Лангли и ми отнема 45 минути в едната посока сутрин рано. Никога не мога да купя къща в Лангли (а и не искам), защото за добра къща на добро място трябва да си приготвя поне 650К. Колежка моя си купи преди два месеца къща за 550К в добър район на Лангли и има доста неща за правене по къщата. Знам поне, че банята и кухнята са за ремонт. Друг колега търси къща в Лангли до 630К, но с бейсмънт, който да дава под наем. Мортгидж хелпър.ivandaman написа:Не смея да се определя за "IT светило" защото определено не съм. Но пък имам над 15 години опит в областа на Мрежовите комуникации повечето от които на Management Level и съм се примирил с факта че къща във Ванкувър НИКОГА няма да мога да си позволя, поне докато разчитам на заплата в Ай-ТИ сектора.Kan_Tangra написа: Все още чакаме да чуем кой форумец се е сдобил с нещо недвижимо в тамошния район. Баровците, дето са от ХХ години ИТ светила, не ги броим. Говорим за простосмъртните.
Това са извънземни цени. Невъзможни, нереални. Да не споменаваме и че къщите са от дърво и талашит.
BTW, 630К изобщо не е "невъзможна" цена, семеен доход от 100К е достатъчен, за да може да се изплаща.
А Ленгли не е чак толкова далече, до Ванкувър може да се стигне за 50-ина минути, когато няма трафик. В пиковите часове обаче може да отнеме двойно (но това важи за навсякъде). Maple Ridge е много далече, но Pitt Meadows е гору-долу колкото Ленгли. Всичко това важи за къща, разбира се, кондо е много по-лесно да се купи в по-централен район. В днешно време май това е начина - почваш с кондо и по-късно се "ъпгрейдваш".
Ма ти си много хитър, бе. Като лисица. "Да сте купили преди 10 години"! Ами ако не сме били в Канада преди 10 години? Това ли можа да измислиш? 100К е достатъчен доход...ма много царски го раздаваш. Ами ако не всеки има такъв доход? По това ли се разпознават развитите държави? Всяко семейство с доход над 100к иначе да ходи у принц джордж да живее на квартира?....Не знам на колко години си и дали имаш деца, ама да те светна, че животът не е само мортгидж за талашитена къща. Семействата имат и други нужди. Моят семеен доход е под 100К, мортгиджа на къща от 650к е около $ 3000. Значи заплатата нето в една къща трябва да е най-малко $6000. Не знам колко години си живял на този свят, но понякога човек изпада в ситуации, в които може времмено (или не) по независещи от него обстоятелства да остане без работа за известно време. Колко време би издържал тогава с този мортгидж?roumensp написа:В подобни случаи отговарям "Да сте купили преди 10 години", вместо да слушате умниците, разправящи че цените щели да паднат, тогава 630К бяха цените в Норт Ван.prace написа:Ванка, не ти знам заплатата, но аз работя в Лангли и ми отнема 45 минути в едната посока сутрин рано. Никога не мога да купя къща в Лангли (а и не искам), защото за добра къща на добро място трябва да си приготвя поне 650К. Колежка моя си купи преди два месеца къща за 550К в добър район на Лангли и има доста неща за правене по къщата. Знам поне, че банята и кухнята са за ремонт. Друг колега търси къща в Лангли до 630К, но с бейсмънт, който да дава под наем. Мортгидж хелпър.ivandaman написа:Не смея да се определя за "IT светило" защото определено не съм. Но пък имам над 15 години опит в областа на Мрежовите комуникации повечето от които на Management Level и съм се примирил с факта че къща във Ванкувър НИКОГА няма да мога да си позволя, поне докато разчитам на заплата в Ай-ТИ сектора.Kan_Tangra написа: Все още чакаме да чуем кой форумец се е сдобил с нещо недвижимо в тамошния район. Баровците, дето са от ХХ години ИТ светила, не ги броим. Говорим за простосмъртните.
BTW, 630К изобщо не е "невъзможна" цена, семеен доход от 100К е достатъчен, за да може да се изплаща.
А от Ленгли до Ванкувър наистина може да се стигне за 45 минути, когато няма трафик. В пиковите часове обаче може да отнеме двойно (но това важи за навсякъде).
Брей, че ароганто и безмислено изказване.
- roumensp
Ами като нямаш възможност и не ти харесва, местиш се, ей го къде е Монтреал. Или купуваш кондо, което е два пъти по-евтино от къща. Или живееш под наем като много други хора. Има една приказка "Всяка жаба да си знае гьола", а иначе и аз мога да се оплаквам, че къщите в Уест Ванкувър и фераритата са на непосилни цени.prace написа:Ма ти си много хитър, бе. Като лисица. "Да сте купили преди 10 години"! Ами ако не сме били в Канада преди 10 години? Това ли можа да измислиш? 100К е достатъчен доход...ма много царски го раздаваш. Ами ако не всеки има такъв доход? По това ли се разпознават развитите държави? Всяко семейство с доход над 100к иначе да ходи у принц джордж да живее на квартира?....Не знам на колко години си и дали имаш деца, ама да те светна, че животът не е само мортгидж за талашитена къща. Семействата имат и други нужди. Моят семеен доход е под 100К, мортгиджа на къща от 650к е около $ 3000. Значи заплатата нето в една къща трябва да е най-малко $6000. Не знам колко години си живял на този свят, но понякога човек изпада в ситуации, в които може времмено (или не) по независещи от него обстоятелства да остане без работа за известно време. Колко време би издържал тогава с този мортгидж?roumensp написа:В подобни случаи отговарям "Да сте купили преди 10 години", вместо да слушате умниците, разправящи че цените щели да паднат, тогава 630К бяха цените в Норт Ван.prace написа:Ванка, не ти знам заплатата, но аз работя в Лангли и ми отнема 45 минути в едната посока сутрин рано. Никога не мога да купя къща в Лангли (а и не искам), защото за добра къща на добро място трябва да си приготвя поне 650К. Колежка моя си купи преди два месеца къща за 550К в добър район на Лангли и има доста неща за правене по къщата. Знам поне, че банята и кухнята са за ремонт. Друг колега търси къща в Лангли до 630К, но с бейсмънт, който да дава под наем. Мортгидж хелпър.ivandaman написа:Не смея да се определя за "IT светило" защото определено не съм. Но пък имам над 15 години опит в областа на Мрежовите комуникации повечето от които на Management Level и съм се примирил с факта че къща във Ванкувър НИКОГА няма да мога да си позволя, поне докато разчитам на заплата в Ай-ТИ сектора.Kan_Tangra написа: Все още чакаме да чуем кой форумец се е сдобил с нещо недвижимо в тамошния район. Баровците, дето са от ХХ години ИТ светила, не ги броим. Говорим за простосмъртните.
А от Ленгли до Ванкувър наистина може да се стигне за 45 минути, когато няма трафик. В пиковите часове обаче може да отнеме двойно (но това важи за навсякъде).
Брей, че ароганто и безмислено изказване.
за 630К в монтреал ще си вземеш 3-4 плекс с бейзмън
ще живееш в бвйзмъна,другото под наем
и по цял ден ще си клатиш краката и ще пиеш бира с местните безделници
ще живееш в бвйзмъна,другото под наем
и по цял ден ще си клатиш краката и ще пиеш бира с местните безделници

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?