Търся си работа
-
Търся си работа
Новодошъл,още зелен емигрант с не добър френски си търси работа.Може събота и неделя
- Mc.Murray
- Обратна връзка:
Re: Търся си работа
То хубаво може ама събота и неделя масово работят студентите. това ще е най-трудно. Там по тия агенций за работа няма ли? ами тия торбите с рекламите ..... от руските вестници.yuriy_cska написа:Новодошъл,още зелен емигрант с не добър френски си търси работа.Може събота и неделя
Къде я търсиш ?
-
Монтреал.Живея във Вердънpumpy написа:Къде я търсиш ?
Ето ти агенции за обща работа. Едва ли ще искат кой знае какъв френски за бачкане в склад, фабрика или друго подобно място. За новодошъл е ок, но се бачка на бяло, да не се объркаш
Успех.
http://www.agences-de-placement.ca/en/a ... eralistes/"

-
Ами по възможност да не е на бялоzigi написа:Ето ти агенции за обща работа. Едва ли ще искат кой знае какъв френски за бачкане в склад, фабрика или друго подобно място. За новодошъл е ок, но се бачка на бяло, да не се объркашУспех.
![]()

yuriy_cska написа: Ами по възможност да не е на бяло

Работа на черно вече почти никъде не се предлага.
-
Не съм съгласен.pollita написа:Работа на черно вече почти никъде не се предлага.

- optics
- Модератор
Е, значи се справяш, тогава.yuriy_cska написа:Не съм съгласен.pollita написа:Работа на черно вече почти никъде не се предлага.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
Не точноoptics написа:Е, значи се справяш, тогава.yuriy_cska написа:Не съм съгласен.pollita написа:Работа на черно вече почти никъде не се предлага.

- ablood
- Обратна връзка:
Админ?!?
Моята обява за бебешка проходилка я изтрихте скоропостижно, че не била лицензирана в Канада, а делаверите с работа на черно толерирате?
Моята обява за бебешка проходилка я изтрихте скоропостижно, че не била лицензирана в Канада, а делаверите с работа на черно толерирате?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ЗДРАВЕЙ ,И САМ НОВА НА 5 МЕСЕЦА ,НО ТУК В ФОРОМАТ НАМЕРИХ ,РАБОТА .КАЗВАМ СЕ ДИАНА ЗВАНИ НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН 514-661 0778 КАЗВА СЕ ЕМИЛ .Почистване на офиси ,и ж събота и неделя има работа .касмет диана.yuriy_cska написа:Новодошъл,още зелен емигрант с не добър френски си търси работа.Може събота и неделя
ablood за Админ или поне Мод!! Ми така де, той е нон стоп логнат и прегледал всяка тема. Че и за работа на БЯЛО може да удари едно рамо, познава когото трябва 

Абе хора, като искате да работите на черно, защо не си стояхте в България, там всички са на черно!!!! Бива ли да размотавате телефони на хора, които предлагат нелегална работа в ''публичното'' пространство?
DCS-Виена-23.05.2011г.
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013