черен печат за САЩ и кандидатстване за Квебек.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
martatabs
Модератор

Re: черен печат за САЩ и кандидатстване за Квебек.

Мнение от martatabs »

Поли, съжалявам за станалото...вече няма значение чия е вината, това ще ви бъде за урок.

Имам един апел към хората с по-заплетени случаи!
Поради сложността на дадената ситуация, за която ни информирате, има вероятност да бъдете подведени в стремежа си да получите съвет, или насоки в това, какво точно да направите. Понякога в опита да Ви помогнем, може да ви заблудим, НЕ нарочно. За по-сигурно е редно да се обръщате към официалните власти, или към хора, които са на "Ти" с цялата процедура по имиграция - защото всеки от нас, по отделно, се интересува от материята, която го засяга него лично.

Обръщам се и към колегите. Ако не сте сигурни в дадена материя, не се изказвайте, или не пишете неща от сорта "...имам един познат, който...", има вероятност да дадете лош съвет на питащият.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

В крайна сметка всеки си има глава на раменете.
minnesota

Мнение от minnesota »

Здравейте,

От доста време не бях влизал във форума,но пък имам информация,която се надявам да е полезна на някой в бъдеще.Преди време си получих криминъл рекорд-а от ФБР,в който няма абсолютно нищо относно отказа за виза и забраната за САЩ.Надявам се,че това ще е от полза на някой :)
Когато не можеш да си купиш нещо с пари,тогава.....просто го купи с много пари
Публикувай отговор