Относно препоръки от работодател ...

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Cveti_
Мнения: 18
Регистриран на: Чет Юни 27, 2013 8:06 am

Относно препоръки от работодател ...

Мнение от Cveti_ »

Относно препоръки от работодател,задължителни ли са ,само по професията която имаме стаж или като цяло?Ако някой е запознат ,моля за отговор ! ;)
dzverum
Мнения: 214
Регистриран на: Пет Май 17, 2013 9:16 am
Местоположение: Sydney, NSW

Re: Относно препоръки от работодател ...

Мнение от dzverum »

Така зададено явно не са задължителни за теб?
Коя програма, кой нок?
Чела ли си си цялата документация, ако е за fswp?
F*ck Google, ask me!
Leda78
Мнения: 502
Регистриран на: Пон Мар 21, 2011 12:40 pm

Re: Относно препоръки от работодател ...

Мнение от Leda78 »

Първо - под препоръки канадците не разбират една страница разяснения колко сме прекрасни, както ние тука в БГ го разбираме. Препоръка означава документ на фирмена бланка, с подпис (може и печат) от човек във фирмата, който си е дал и визитката или поне контактите, който удостоверява какво работиш във фирмата, от колко време, по колко часа, на какви пари. С две думи - бележка под предлог, че ти трябва за пред банка върши чудесна работа.

Относно задължителността - преди бяха, сега по новите документи не съм гледала, но сигурно също са. МОжеш да минеш и без тях - примерно в моя стаж има фирми, които са затворени вече - просто пиша аз едно разяснение, че затова няма подобно писмо. Но имам копие на трудова книжка, може да си изкараш и справка от НАП.

Относно общовалидността - имаш точки за стаж по принцип и стаж по професията, която ти трябва. И двете се доказват с едни и същи документи, така че - да, трябват ти за всички работи, които си работил и описал.

Относно документацията - прочети я внимателно. Важно е. Във форума може да те подведем - макар да се случва рядко и определено не нарочно.
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
Cveti_
Мнения: 18
Регистриран на: Чет Юни 27, 2013 8:06 am

Re: Относно препоръки от работодател ...

Мнение от Cveti_ »

Благодаря ви за информацията! :)
Публикувай отговор