"Винаги помнете, че всичко, което Хитлер е направил в Германия е било законно."pumpy написа:Не за първи път някои от нас показват публично, че не зачитат законите в тази страна
Д-р Мартин Лутър Кинг Мл.
"Винаги помнете, че всичко, което Хитлер е направил в Германия е било законно."pumpy написа:Не за първи път някои от нас показват публично, че не зачитат законите в тази страна
Нека този, който никога не е нарушавал нито един закон на страната, пръв да хвърли камъка...pumpy написа:Не за първи път някои от нас показват публично, че не зачитат законите в тази страна - нищо изненадващо. "..
Браво, нека да сравним законите на Канада с тези на Хитлеристка Германия за да оправдаем нарушаването им....mamutche написа:"Винаги помнете, че всичко, което Хитлер е направил в Германия е било законно."pumpy написа:Не за първи път някои от нас показват публично, че не зачитат законите в тази страна
Д-р Мартин Лутър Кинг Мл.
Аз не разбирам аз ли не мога да пиша на български или някои не могат да го четат ???Pointzero написа:Нека този, който никога не е нарушавал нито един закон на страната, пръв да хвърли камъка...pumpy написа:Не за първи път някои от нас показват публично, че не зачитат законите в тази страна - нищо изненадващо. "..
пумпал, ти винаги ли караш с най-много максималната разрешена скорост?
забелязал съм, че обичаш да се позаяждаш с хората в този форум и затова като видях удобен случай, реших и аз да се заям.pumpy написа:........
Супер, "дупе да му е яко на следващия ми пациент"Pointzero написа:забелязал съм, че обичаш да се позаяждаш с хората в този форум и затова като видях удобен случай, реших и аз да се заям.pumpy написа:........
Тъй, тъй...pumpy написа: Супер, "дупе да му е яко на следващия ми пациент"![]()
Кой от където дава. Важното е да са доволниMarto написа:Ама ти през дупето ли им вадиш зъбите бе?
... и каквото даваpumpy написа:Кой от където дава. Важното е да са доволниMarto написа:Ама ти през дупето ли им вадиш зъбите бе?