Срам ме е...от европейците(белгийци).

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума
Мнения: 8801
Регистриран на: Сря Яну 19, 2011 12:19 pm
Местоположение: Rive-Sud de Montréal

Re: Срам ме е...от европейците(белгийци).

Мнение от Bistra »

crusader написа: Бистре, това ти мнение няма нищо, ама абсолютно нищо общо с тезата изказана от IFF !
Нищичко не си разбрала ...
Да ти кажа не ми е неприятно, че толкова ме подценяваш. Това беше моят начин да изразя отношението си към темата. Не смятам да ви слагам в специални списъци, както май се оказва, че немалко народ са ви сложили, защото сте ми интересни двамата с IFF, имайки предвид високите ви претенции.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
азо
Мнения: 276
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 12:26 pm
Местоположение: İstanbul

Re: Срам ме е...от европейците(белгийци).

Мнение от азо »

IFF написа: Ей това е Еуропата и Демокрацията, всеки си пази гражданите......... И в политиката и икономиката е същата работа, всеки гледа да наклеца другия в ........!

Предполагам, че френската средна класа вече е в пълен потрес. Преди два часа, президентът Оланд заплаши белгийското село, в което се пресели Жерар Депардийо, с преразглеждане на някакви фискални договорки, тъй като правят данъчен дъмпинг на Франция. Какви фискални договорки извън рамките на ЕС ще преразглежда Оланд с някакви села и градове, не ми е ясно, но позицията на Франция е просто срамна и жалка. За пореден път виждаме как конкуренцията, този път между държави, внася корекции и защитава интересите на крайния потребител или данъкоплатец.


/Владо Каролев/
don azo - the spirit of istanbul.
Публикувай отговор