emili_vn написа:Честито на получилите визи!
Остана и чакащите скоро да се похвалят.
victorh написа:Имам си ВИЗАААААААААААААААААА!
Двугодишната одисея приключи!
Успех на всички чакащи и попътен вятър на всички вече получили!
Попътен вятър и успешно ново начало и на вас
И да вметна нещо - одисеята тепърва започва . Дотук сте минали по-лесния етап. Е, добрата новина е, че от тук нататък нещата са изцяло във вашите ръце. Пожелавам много късмет на всички заминаващи.
Благодаря ти, Емили! И за пожеланията, и за информацията (почти всичко, което ми беше нужно научих само от твоите постове ). Успех и на теб!
Здравейте, и нашите визи дойдоха. Толкова са приятни за пипане. Пожелавам скоро всички чакащи визи да ги докоснат и да се поздравят заслужено за края на процедурата. Успех и до нови срещи.
За статистиката и ние сме с покана за визи на чакащите пожелавам търпение и късмет,нещата се случват скъпи приятели.На всички съфорумци желая весели празници и успех по пътя към Канада през новата 2013 година!
От днес и ние сме с покани за визи
Вече си мислех , че ще минем в 2013 очакващи покани, но от Букурещ решиха предпразнично да ни изненадат.
Късмет и успех на всички чакащи покани или визи.
Време е малко да вдигнем нагоре тази тема.Тя не трябва да изпада толкова назад.Хайде и ние получихме нашите визи нещата се случиха и се чувствам безкрайно доволен.На чакащите пожелавам по-малко нерви,всичко ще се случи трябва само търпение.Пожелавам много успех на всички заминаващи за далечна Канада и дано успеем там да реализираме нашите планове !
Здравейте и Ч*Н*Г на всички, желая Ви много здраве,щастие и късмет през 2013 г..
Има ли някой получил покана за визи след празниците. Ние направихме нашите медицински през август и все още нямаме покана / медиц. са ни ок /.
borkoо написа:Време е малко да вдигнем нагоре тази тема.Тя не трябва да изпада толкова назад.Хайде и ние получихме нашите визи нещата се случиха и се чувствам безкрайно доволен.На чакащите пожелавам по-малко нерви,всичко ще се случи трябва само търпение.Пожелавам много успех на всички заминаващи за далечна Канада и дано успеем там да реализираме нашите планове !
Напълно съм съгласна с borkoо затова и ние вдигаме темата по-нагоре с нашите визи
От тази сутрин вече мога да кажа , че дългата ( 2 години ) и тежка процедура по имиграция приключи благополучно за нас.
От тук нататък продължаваме с нови сили и търпение.
Пожелавам много успех на всички в процедура и на онези ,които вече се готвят за път.
здр., не мога да повярвам, но дойде времето и аз да бутна тая тема нагоре - днес най-после си получихме поканите за визи - от толкова много чакане почнах да забравям френския , дойде време на самолетните билети - невярвам че това го казвам/пиша/.