Успех на всички

Браво за постаMisho76 написа:Zacks Отговарям чак сега,защото имах доста напрегнат ден.Определено мислих доста дали въобще да отговарям поради факта,че мразя лични нападки на ниво форум,но явно човек цял живот се учи да бъде толерантен ,прощавам ти тона.
Понеже на няколко пъти четейки пък аз постовете ти хващам,че започваш с въпрос да ти кажат конкретни хора дали имат роднини в Квебек и въобще въпроси свързани с образование,изпити,документи......не мисля,че е уместно! Едва ли всеки ще сподели лична,конфиденциална информация,не мислиш ли?Отделно да се появи някой от нищото,защото дори нямаш в подписа дата на изпратени/получени документи,акюзе и т.н.и започваш с нападки,ровене на инфо и т.н. едва ли някой би споделил открито.А и да ти кажа честно като чета колко често питаш за роднини в Квебек,ти да не събираш случайно инфо кой има роднини там,неясно с каква цел?
..................!
inn4o написа:Като допълнение на казаното от Misho76-не знам дали ще ни дадат заветните сертификати и дали ще заминем за Квебек, но се научих на търпение и слязох от облаците на които се бях настанила преди да се захвана с процедурата. Раздавам го спокойно и с малко доза непукизъм, каквото има да става ще стане.
Успех на всички
Охххх,аз трети ден се боря с НАП и НОИ.Днес даже скандал вдигнах вече и пак нищо!!! Някой успя ли да извади таз велика бележка в София?balbi написа:inn4o написа:Като допълнение на казаното от Misho76-не знам дали ще ни дадат заветните сертификати и дали ще заминем за Квебек, но се научих на търпение и слязох от облаците на които се бях настанила преди да се захвана с процедурата. Раздавам го спокойно и с малко доза непукизъм, каквото има да става ще стане.
Успех на всички
Много ясно, че ще стане и много ясно, че ще заминеш за Квебек!
Нали трябват и още люде да ругаят текущите властимащи - либералите
Misho76 написа:Zacks Отговарям чак сега,защото.....
Всеки ще дочака своят звезден шанс!Важното е пак казвам на сесиите да сме 100% успешни.
Не разпилявайте енергията си хора в излишни спорове и дразги,ще ви е нужна!
Приветinn4o написа:Охххх,аз трети ден се боря с НАП и НОИ.Днес даже скандал вдигнах вече и пак нищо!!! Някой успя ли да извади таз велика бележка в София?balbi написа:inn4o написа:Като допълнение на казаното от Misho76-не знам дали ще ни дадат заветните сертификати и дали ще заминем за Квебек, но се научих на търпение и слязох от облаците на които се бях настанила преди да се захвана с процедурата. Раздавам го спокойно и с малко доза непукизъм, каквото има да става ще стане.
Успех на всички
В крайна сметка ако не стане ще им дам разпечатка от Интернет от сайта на НАП и ПИК кода ми ако искат да си проверят достоверността й лично. Днес ми показаха заповед на Министъра (от 10.2011), че издаването на такава бележка е забранено и те нищо не могат да направят.![]()
![]()
Марто, поздравявамте за изцяло споделената информацияmartatabs написа:Колеги, това че са ме допуснали на интервю не значи нищо, само може да ме радва. Ако сте запознати ще се сетите, че на всяка сесия има определен брой хора, които трябва да получат заветния сертификат, за тази цел се викат повече хора...., така че нищо не се знае, в момента само си пишем да върви темата. 2010 имаше голямо рязане на кандидати, и понеже се бяха увлекли на следващата (2011) имаше в пъти по-малко скъсани, за 2012 е оскъдна статистиката, но по памет се сещам за 3-4 семейства скъсани.
Здравейте, преди нашето интервю през март, трябваше да си извадим бележка за осигурителния доход. В НОИ ударихме на камък, защото има официална заповед, забраняваща издаването на подобни бележки. Отидохме в НАП, подадохме молби за издаването на такива удостоворения , не се плаща нищо, получихме ги след една седмица, за целия осигурителен стаж към настоящия момент, понеже така искахме ние, всеки си пише за какъв период иска извлечение на дохода си. В тях пише абсолютно всичко, което ги интересува имиграционните, включително и осигурителя, с мокър печат и подпис, с изходящ номер и дата. Успех!inn4o написа:Охххх,аз трети ден се боря с НАП и НОИ.Днес даже скандал вдигнах вече и пак нищо!!! Някой успя ли да извади таз велика бележка в София?balbi написа:inn4o написа:Като допълнение на казаното от Misho76-не знам дали ще ни дадат заветните сертификати и дали ще заминем за Квебек, но се научих на търпение и слязох от облаците на които се бях настанила преди да се захвана с процедурата. Раздавам го спокойно и с малко доза непукизъм, каквото има да става ще стане.
Успех на всички
В крайна сметка ако не стане ще им дам разпечатка от Интернет от сайта на НАП и ПИК кода ми ако искат да си проверят достоверността й лично. Днес ми показаха заповед на Министъра (от 10.2011), че издаването на такава бележка е забранено и те нищо не могат да направят.![]()
![]()