Тодор Живков последния голям български политик

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
speedy

Re: Тодор Живков последния голям български политик

Мнение от speedy »

Според "най-големия български политик" и "добър човек":

Изображение

Предполагам, че budtel разполага с документ от политбюро на КПСС, в който Хрушчов или Брежнев обясняват колко ги е страх от Живков. Ще ми е любопитно да го видя.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
budtel

Мнение от budtel »

speedy написа:Предполагам, че budtel разполага с документ от политбюро на КПСС, в който Хрушчов или Брежнев обясняват колко ги е страх от Живков. Ще ми е любопитно да го видя.
Защо тогава след като Живков и партията искат България да стане република, тя не става. Защо България стана член на ЕС, защото изпълни всички поставени и условия. Същото е и с СССР.
Трябва да го намеря този руски сайт да ти покажа, че причната е: страхът на СССР от България.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
Гениално... :fubar: по-добре не би могло да се каже и то в навечерието на 2 юни... Добре, че Ботев и Левски не могат сега да го прочетат... Бай ти Тошо точно такива като теб и твоя учител по история е имал предвид като е създавал Белене, Скравена и др. под., но в последствие като всяко хубаво нещо и тази идея се е изоглавила... :geek:
http://www.youtube.com/watch?v=cyrD1SHt ... re=related"
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
speedy

Мнение от speedy »

budtel написа: страхът на СССР от България
Аз не мога повече. Трудно си поемам въздух.
budtel

Мнение от budtel »

Speedy, Русия не е Турция. Русия (СССР) ни е уважвала и ни уважава, като православна славянска държава. България и Русия са свързани и винаги ще бъде така. Руска ракета в България никога не е падала няма и да падне.
Като казах Турция, никой не плюе по тази страна, но аз знам защо. Защото ви е страх, помните турското тобство и кланетата. Страх ви е и от Хамериканците, защото и те не си поплюват, ето Сърбия и др. А по Русия може да си плюете колкото си искате, че и от турско робство са ни освободили.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Аз само не можах да разбера идолизиращите правешкия селяндур защо не правят нищо, за да се приберат и да се насладят на управлението на неговия наследник, бивш бодигард и пълно копие във всяко отношение Б. Тиквочев? :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
speedy

Мнение от speedy »

Кое е най-вярното?

Русия (СССР) уважава България, Русия (СССР) се страхува от България, или може би Русия (СССР) уважава България, защото се страхува от нея?

Между другото, руснаците са нападали България в средновековието преди турците да са имали и идея да го правят. Що така са правили тез добри хорица? И защо бъркате руснаци с комунисти? Ами и Толстой е бил руснак, пък Сталин не...
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Спиди ,ай стига ве, тъкмо седнахме да глеаме филма ! :~:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
speedy

Мнение от speedy »

Извинявай, ако съм ти го прекъснал. Бях се зачел в комедиите тук.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

:D :D :D Будтел и компания :D :D :D
Дерзайте другари, дерзайте :rofl:
Ех такъв смях не е имало, от прозрението на Будтела за Star Wars... :rofl:
То и аз изгубих надежда, че някой от полит-кръжока ще отговори на извечния въпрос:" Чии го драпате тука в дивия, човеконенавистен капитализъм, толко близо до омразната "Х"америка?" - ама не мога да се сдържа да попитам :lol:
Dead Eyes See No Future
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ivalin написа:
ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
... Бай ти Тошо точно такива като теб и твоя учител по история е имал предвид като е създавал Белене, Скравена и др. под., но в последствие като всяко хубаво нещо и тази идея се е изоглавила...
Идеята за Белене, Скравена и др била хубаво нещо, а?
Кефиш ли се, че много хора мислещи като мен са изгнили там?

А колкото до учителката ми по история (шNб@н@ комунистическа баба), редовно я вбесявах сравнявайки казаното от нея с наученото от дядовците и родителите ми. Сякаш бяха два съвсем различни филма с еднакви герои - историята и "историята" представена от комунистите.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

Аблоде, аз съм тука щото социализма и България са унищожени и заменени с дивашки капиталистически марионетки. Въпроса е ти защо си тука? Върни се в България и си развивай, свободно бизнеса, паси си кравите в развалините на заводите или оди да бачкаш в мината на Dundee Precious Metals. И понеже сте "едно си баба знае, едно си бае" да ви напомня, че точно тази тема беше за интервюто на Тодор Живков във 'Всяка Неделя" с акцент върху външният дълг на България и как той беше изфабрикуван и от кого? Дали не са били бандата телетъбис, а как мислиш? И защо ли се споменават имената на Световната Банка и МВФ? И как така мама му стара, докато ти църцориш в този форум старите глупости за капитализъм-комунизъм, Дъндее цветни метали например безпрепятствено изнася златото на България, външният министър му целува краката задето не бил уволнил никого от персонала, а отстрани посланник Джеймс Уорлик си пийва доволно питието.
Това не е моята идея за България, съмнявам се да е и на няйкй друг тука.
Някои хора освен старите глупости за това как на дядо му му били зели кравата и колко много работел, не можете и няма да измислите, защото истината е пред всички нас: Капиталистически модел наложен в България след 1989г е грандиозен по своите мащаби провал и сравним ако не и надминаващ всичките ни национални катастрофи. В сравнение със него социализма и Живков са недостижими висоти, славно минало за България.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

ivalin написа:
Гениално... :fubar: по-добре не би могло да се каже и то в навечерието на 2 юни... Добре, че Ботев и Левски не могат сега да го прочетат... Бай ти Тошо точно такива като теб и твоя учител по история е имал предвид като е създавал Белене, Скравена и др. под., но в последствие като всяко хубаво нещо и тази идея се е изоглавила... :geek:
http://www.youtube.com/watch?v=cyrD1SHt ... re=related"
Не, гениалното всъщност е, че лагерите като беленския са били "хубаво нещо" :swear:
Само за сведение - в Цариград е имало българска църква преди Освобождението и остава функионираща и след това, както и вестник наречен "Цариградски вестник". Пробвай по комунистическо да издаваш вестник примерно на английски с името "Sofia Daily" - ще се озовеш в "хубавото нещо" Белене преди да е изсъхнало мастилото още!
И още една бележка за елемента budtel - най-големите противници срещу признаване на самостоятелна Българска Патриаршия са били не турците, а православните "братя" гърци. Ама за да го знаеш това, трябва да не си спал в часовете по история и да си сънувал как америкаците правят пропаганда на капитализма и глобализацията със Star Wars :rofl:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

vaniliq написа:Аблоде, аз съм тука щото социализма и България са унищожени и заменени с дивашки капиталистически марионетки. Въпроса е ти защо си тука?
Въпросът е що ти не си там, дето социализма още живее (Куба или Северна Корея), ами си в лоното на дивашкия капитализъм (Северна Америка)?
Заключено