Предполагам, че budtel разполага с документ от политбюро на КПСС, в който Хрушчов или Брежнев обясняват колко ги е страх от Живков. Ще ми е любопитно да го видя.
Защо тогава след като Живков и партията искат България да стане република, тя не става. Защо България стана член на ЕС, защото изпълни всички поставени и условия. Същото е и с СССР.speedy написа:Предполагам, че budtel разполага с документ от политбюро на КПСС, в който Хрушчов или Брежнев обясняват колко ги е страх от Живков. Ще ми е любопитно да го видя.
Гениално...ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
Аз не мога повече. Трудно си поемам въздух.budtel написа: страхът на СССР от България
Идеята за Белене, Скравена и др била хубаво нещо, а?ivalin написа:... Бай ти Тошо точно такива като теб и твоя учител по история е имал предвид като е създавал Белене, Скравена и др. под., но в последствие като всяко хубаво нещо и тази идея се е изоглавила...ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
Не, гениалното всъщност е, че лагерите като беленския са били "хубаво нещо"ivalin написа:Гениално...ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.по-добре не би могло да се каже и то в навечерието на 2 юни... Добре, че Ботев и Левски не могат сега да го прочетат... Бай ти Тошо точно такива като теб и твоя учител по история е имал предвид като е създавал Белене, Скравена и др. под., но в последствие като всяко хубаво нещо и тази идея се е изоглавила...
http://www.youtube.com/watch?v=cyrD1SHt ... re=related"
Въпросът е що ти не си там, дето социализма още живее (Куба или Северна Корея), ами си в лоното на дивашкия капитализъм (Северна Америка)?vaniliq написа:Аблоде, аз съм тука щото социализма и България са унищожени и заменени с дивашки капиталистически марионетки. Въпроса е ти защо си тука?